Отзывы покупателей о Женская кожаная сумка с треугольным клапаном Vintage 22254 Черная

Оценка пользователей 4.17/5
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Черный

Сумка ніби не погана,але прям дуже сильно малесенька,тільки для телефона і ключів

Достоинства:
    Стильна
    Недостатки:
    Маленький розмір
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный

Сумка гарна, але запах просто жах, він не вивітрюється, тиждень провисіла на балконі, сьогодні влягла, я відчуваю цей запах скрізь. Це не запах шкіри, це щапах дешевого дуже смердючого клею.

• Роман Р***

Чудова річ

Достоинства:
    Зручна
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумочка класнюча, виглядає якісно і стильно, розмір по низу 20 см. То для мене трохи замала, як великий гаманець. То треба буде звикати не тягати за собою пів хати. Ну, що поробиш, бо сумка дуже дуже

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ще нема
  • Вероника Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Белый

Спасибо большое.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумнівалася з приводу якості сумочки, бо ціна задешева. Виявилася дуже гарною та зручною. На літо те, що треба. Велике дякую

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:

Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка класна якість хорша, але мені трішка замала

Достоинства:
    Якість, дизайн

• Анжела Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якість непогана на таку ціну, але відмовилася від замовлення тому,що сумка по факту виявилась НЕ БІЛА, молочна чи сірувата. Тож якщо вам потрібно саме БІЛУ сумку,то замовляти не варто.

Недостатки:

Анжела, доброго дня. Приносимо вибачення за заподіяні незручності.