Отзывы покупателей о Контактные линзы BIOFINITY 8,6 (Упаковка 3 шт) диоптрия -1

Оценка пользователей 4.66/5
  • Данута Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Постійно користуюсь цими лінзами. В цього продавця брала вперше. Все добре. Покупкою задоволена Дякую

Недостатки:
    не виявлені
  • Наташа Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Добрий день. Чому фірма на лінзі 1 інша? Дякую

Достоинства:
    Biofinity хороші лінзи. Вперше купила
    Недостатки:
    Четверта не Biofinity
    • Продавец  ClearLook

Добрий день Наталія! Четверта лінза також Biofinity, просто в деяких випадках виробник наносить на упаковку не назву Biofinity, а сам матеріал з якого виготовлена лінза - Comfilcon A. У підсумку: всі чотири лінзи є лінзами Biofinity і всі вони виготовлені з матеріалу Comfilcon A. Відмінності лише у маркетингових написах. Дякую за уважність і цікавість до нашого товару.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -5.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Гуд))

• Вікторія Ж***

Все добре

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Одна лінза замерзла у поштоматі, зателефонували і повідомили, що на таке взагалі обміну немає, але обміняють за мій рахунок і лише на відділення, лінза не придатна уже до використання. Сказали, що в поштомати зараз не відправляють, так навіщо мені відправили. В хамовитому тоні відповіли, що у мене теж розум був так оформити замовлення. Це взагалі що за відношення до клієнтів? Розчарована, потрібно купувати нові лінзи, пакування було погане.

Достоинства:
    Недостатки:
    Неповага до клієнтів
  • Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Не вперше замовляю лінзи у цього продавця. Покупкою задоволена.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

CooperVision Biofinity -2.50 (3 шт.)
    Такі самі зручні та м’які, як і інші лінзи цієї серії. Гарно пропускають кисень, очі не втомлюються. Зір чіткий, лінзи легко одягаються та не рвуться. Дуже задоволена покупкою.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

CooperVision Biofinity -3.00 (3 шт.)
    Дуже комфортні лінзи: не відчуваються на оці, не пересушують, добре тримають зір протягом усього дня. Не викликають подразнення навіть після тривалого носіння. Зручні у використанні та якісні. Рекомендую.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Все клас! Чудові лінзи !

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Якісне упакування.

Достоинства:
    Все добре, швидка доставка.
    Недостатки:
    відсутні.
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Все добре, лінзи якісні. На відміну від всім відомой оффлайн оптики.

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Найкращі лінзи з усіх,що ми пробували.

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Хороші лінзи. Беру їх сину підлітку. Ці і Біофініті найкращі

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Замовляю у цього продавця контактні лінзи вже не вперше. Якість продукції завжди на високому рівні, лінзи зручні у використанні. Доставка своєчасна, упаковка акуратна. Дуже задоволена покупкою та обслуговуванням. Рекомендую продавця!

• Зоряна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Все добре. Рекомендую

• Зоряна Д***

Все на рівні

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Швидка доставка, гарна якість. Дякую!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Все чудово! Дякую !

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Все чудово.Швидко підтвердили замовлення,швидка відправка,товар відповідає картинці,терміни до 2028року.

Достоинства:
    Цілком задоволена сервісом
    Недостатки:
    Відсутні
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Все супер . Відправили швидко

Достоинства:
    Швидкість відправки , акційна ціна
  • Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -0.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Доброго дня, замовлення обробили швидко, лінзи прийшли запаковані, гарної якості, продавець чудовий

Достоинства:
    Швидкість обробки та доставки, ціна
  • Владислава Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Отличные линзы . Сроки в норме . Отправили в тот же день что заказала . Цена вообще супер я такие же у себя в оптике в два раза дороже покупала (

Достоинства:
    Сроки в норме . Быстрая отправка . Линзы отличные .
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

дякую продавцю швидку та якісну

Достоинства:
    якісні , приємна ціна
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Беру в этом магазине линзы уже не первый год, оригинал 100% советую

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Замовляла 3+1 лінзи біофініті,та що в подарунок була бракована ,просто як силіконка без діоптрія.Я як одягла вже думала зір впав різко ,а потім виявила що одна з лінз ніяказа 4 роки користування лінзами таке вперше

• Продавец  FILMNLENS

Добрий день Анастасія! Дякуємо за відгук. Щоб зробити заміну бракованої лінзи на нову, треба щоб Ви нам надіслали цю браковану лінзу. Ми її відправимо на експертизу до постачальника і, якщо це брак товару, то лінзу замінять на нову.

• Олександр С***

Вже два роки користуюся даним видом лінз. Якістю задоволений на 100%.
    Доставка відбулася досить швидко.
    Лінзи були гарно запаковані.

Достоинства:
    Гарна якість лінз та ціна.
    Недостатки:
    Не помітив.
  • Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4

Дуже сподобалось!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Всегда покупал такие линзы в этом магазине и всё было отлично. В этот раз купил три линзы и все три порвались с интервалом в неделю.

Достоинства:
    Недостатки:
    Некачественный товар
    • Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Олександре! Дійсно дивна ситуація, але крім Вас на цю позицію ніхто не скаржився. Нажаль, навіть у контактних лінз брак іноді трапляється. Але ми як продавець не можемо проконтролювати якість лінз всередині, оскільки вони надходять від постачальника у закрітиз упаковках та блістерах.

• Лариса Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Дякую і рекомендую! - ціна приваблива, обробка заказу і доставка оперативна, якісне пакування, термін дії товару достатній (2030р.)

Достоинства:
    ціна приваблива, оформлення заказу і доставка оперативна, упаковка надійна
  • Наталья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Користуємося товарами цього магазину з лютого 2024 року, все чудово, продавці молодці, лінзи якісні, сервіс на високому рівні. Дякую.

Достоинства:
    Швидко та якісно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Гуч Л***

Відмінна якість! Швидка доставка

• Владислав П***

Вигідна ціна

• Наталья Н***

Якісний товар, відповідальний продавець

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відчутні
  • Виолетта Б***

Поки кращі лінзи, що використовувала. Купляю вже роки 3

• Юлия М***

Завжди беру їх. Самі комфортні.

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Чудові лінзи, доставка, все ОК. Ношу)