- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
На вигляд чудова якість ,добре заряджається і триває заряд,відправили швидко))
- Достоинства:
- Добре тримає заряд
- Продавец WELLIO
Дякуємо за ваш вибір та відгук! Нам приємно, що ви оцінили наш товар. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся ще!
- Петро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відмінна якість павербанку. Заряджає смартфон декілька разів. Довго тримає заряд.
- Продавец WELLIO
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
За свою цену топчик
- Достоинства:
- Цена быстрая зарядка
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Продавец WELLIO
Дякуємо за п'ять зірок! Ми щиро радіємо за кожного задоволеного клієнта. Нехай покупка виправдовує себе на всі 100%.
- Алекександра И***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший компактный павербанк, разрядка зарядка отличная, есть быстрая зарядка.
Товаром доволен- Достоинства:
- Надёжный производитель, крепкий корпус, панель отображения заряда
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Продавец WELLIO
Вдячні за ваш відгук та довіру до нашого магазину!
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк сподобався,легкий та швидко заряджає телефон
- Продавец WELLIO
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Раді, що змогли виправдати ваші очікування.
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк хороший, заряджає швидко та тримає заряд довго
- Достоинства:
- Працює на всі 100%
Щиро вдячні за ваш відгук! Нехай покупка приносить лише позитивні емоції
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Потужний повербанк. Швидко заряджає, тримає добре, зручно брати з собою. Рекомендую!
- Достоинства:
- Добре тримає
- Продавец WELLIO
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями! Це дуже цінно для нас.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Гарна якість.Заряджає стабільно, вистачає на кілька підзарядок. Зручний і практичний у користуванні.Можу рекомендувати
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец WELLIO
Дякуємо за теплі слова! Це мотивує нас ставати ще кращими.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк дуже сподобався. Компактний, швидко заряджає телефон і довго тримає заряд.
Щиро вдячні за ваш відгук! Нехай покупка приносить лише позитивні емоції
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Після першої зарядки перестав працювати, заряджається максимум до 54% і заряду вже не віддає. Не рекомендую
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Користуюсь вже довго,заряджає добре,нарікань ніяких немає
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- не бачу
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не рекомендую, по факту 10 а не 20 як заявлено. Попрацював до повної розрядки і тепер можна викинути.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павербанк зарядив телефон два рази і не працює.Нікому не рекомендую.Мало того,так ще прийшов з запізненням.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Працює гарно
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все підійшло. Непоганий павербанк. Заряджається до 100%.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
роботою павербанку задоволена, доставка була достатньо швидкою і спілкування з продавцем було приємним)
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк!!!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павербанк прийшов заряджений, заряджається до 100%. Купувався для роутера, з 100% за 10 годин роботи розряджається на 50 %. Мені сподобався,рекомендую.
- Достоинства:
- Гарно заряджається. Для роутера чудово підходить
- Воробйова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павер прийшов швидко, але був на 87%. Скинула, що могли не дозарядити і т.д. Вдома не заряжається на 100%, лише 87%. Купляла для килимка ящірки в період відключення,тому важливий максимальний заряд. Питання задала, відповіді ноль.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не повний заряд, провалена комунікації
- Романюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже задоволена павером
Дуже швидко відправили,швидко заряджаэ,замовлю ще один такий! - Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все добре
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дякую за швидку доставку та якісну продукцію. Все підійшло. Будемо ще звертатись
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Недостатки:
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Потужний павербанк,задоволена ,ціна/якість топ
- Достоинства:
- Зручне віконце індикації
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже непоганий гаджет , все як і очищував. Дякую .
- наталія г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павер. Швидко заряджає.
Ціна якість - Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Норм
- Достоинства:
- Тримає нормально
- Недостатки:
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не відповідає заявленим характеристикам. Зовсім! Лед лампу не тягне! Швидко розряджається. Не вартує тих грошей. Не задоволена покупкою.
- Недостатки:
- не має заявленої потужності
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павербанк. Працює стабільно, заряджає без перебоїв. Відповідає опису та заявленим характеристикам.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший повербанк,швидко заряджає ,тримає добре
- Танечка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
За такие деньги лучше паувер не найти.Держит нормально.Заряжается тоже смотря от какого блочка.В целом,я довольна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- По сравнению с моим старым на 20000,этот меньше и легче.Догадывайтесь сами))))
- Римма П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Заряд тримає дуже слабо
- Валерий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Мінімалістичний дизайн і відсутність слабких місць (екранчики, непотрібні ліхтарики тощо) - це вибір для застосування за межами міста (полювання, риболовля, металопошук, туризм)
- Достоинства:
- Компактність, мінімалістичний дизайн, міцність
- Игорь .***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
ОТЛИЧНАЯ БАНКА.
- Достоинства:
- ОТВЕЧАЕТ ВСЕМ СВОИМ ОПИСАНИЕМ.
- Недостатки:
- ОТСУТСТВУЮТ.
- Нікіта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відповідає опису, приїхав заряджений на 75%, фонарик вмикається / вимикається подвійним натисканням, додаткові зарядні пристрої які йдуть з з повербанку швидко заряджають, так само і сам повер швидко заряджається
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Недостатки:
- Відсутність інструкції до товару, сам розбирався з фонариком.