- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 л. Цвет: Прозрачный
Герметичний пластиковий контейнер. Використовую для зберігання круп у паперовому пакуванні.
Відкривається і закривається справно.
Фото з додатковою інформацією про габарити додав нижче.- Достоинства:
- Явно зазначино що BPA free(відсутній бісфінол а у складі)
- Недостатки:
- Невиявив.
- Алексей п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 л. Цвет: Прозрачный
Якисний товар!
- Достоинства:
- Легка мицна та герметична
- Недостатки:
- Видсутни
Представник постачальникаДякуємо за покупку!Спасибі,що обрали нас.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 л. Цвет: Прозрачный
Виглядає класно, але контейнер не для частого відкривання. Кришка почала погано закриватися
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Недостатки:
- Кришка почала погано закриватися
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Забрала в пункті видачі, дома вже побачила, що заявлені заміри не відповідають дійсності. Точніше, це заміри по кришці. А дно всередині лише 22 см на 16 см, і це замало мені для зберігання того, що планувала…. Не знаю, куди тепер цей контейнер пристосувати…
Якість хороша, але кришку закрити зі всіх боків дуже складно. Вийшло з пʼятої спроби та чималих зусиль. Двояке відчуття, не можу сказати, що задоволена. - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Хороший объем
Герметичен (если крышку сможете закрыть)- Достоинства:
- Объем
- Недостатки:
- Крышки на 4-ре стороны зашелкнуть не получилось - нужно вдвоем закрывать. Возможно со временем будет легче, но подростки и женщины их не откроют/закроют
- Анна П***Продавец: Rozetka. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Куаувала всі розміри цього бренду. Дуже задоволена. Підходить ідля заморозки і для маринування і для запасів круп. Дякую
- Достоинства:
- Дуже якісний контейнер
- Аміна Л***Продавец: Rozetka. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
У нас є всі розміри, дуже якісні контейнери. Дякую
- Достоинства:
- не проливаються і не пропускають запахи
- АмінаПродавец: Rozetka. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Дуже якісні контейнери, всім раджу - особливо для перевезення, природи, або длля маринування - Супер!
- Достоинства:
- Дійсно герметичні