Отзывы покупателей о Постільна білизна Viluta 21161 Ранфорс двоспальний (21161 dv)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Чудовий комплект. Користуюся вже десь років зо два, все чудово. Не кошлатиться, не линяє, м'яке, гладеньке і приємне до тіла. І ціна супер. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний матеріал і пошив
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Хай постіль тішить вас довго і дарує комфортний відпочинок!

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Хороша постіль

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дуже якісна постільна білизна

Дякуємо за ваш відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Гарна якість.

Достоинства:
    Цупка тканина.
    Недостатки:
    Немає.

• Антон

Супер. Раджу всім.

Достоинства:
    Якість. Український товар.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що вам сподобалася постільна білизна. Якщо виникнуть додаткові питання або побажання, ми завжди на зв’язку. Бажаємо приємного користування!

• Віталій С***

Якісна постільна білизна. Задоволені покупкою.

Достоинства:
    Якість. Не линяє при пранні.
    Недостатки:

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Бажаємо вам приємного користування!

• Ирина Р***

Приятный, качественный товар

Достоинства:
    Качество ткани
    Недостатки:

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Бажаємо вам приємного користування!

• Антон

Супер. Отличное качество. Приятная цена. Рекомендую всем.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук і рекомендацію! Ми раді, що ви задоволені якістю та ціною нашої продукції.
      Бажаємо вам приємного користування нашою постільною білизною!

• Ангеліна С***

Дуже задоволена постільною білизною. Чудова якість, тканина приємна до тіла, приємні кольори, малюнок постілі.

Достоинства:
    Чудова якість і ціна
    Недостатки:

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені якістю постільної білизни та її дизайном. Ваша думка дуже важлива для нас!

• Виктория С***

Размер простыни не соответствует указанному! Указан 150×220, а по факту 143×214

Достоинства:
    Недостатки:
    Размер не соответствует

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми вдячні за вашу інформацію та зауваження. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми передамо їх до нашої команди для подальшого вдосконалення якості продукції.

• Оксана

Супер!
    Якістю задоволені на 100%

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш комплект. Бажаємо вам приємного користування нашою продукцією!

• Богдана

Чудова постелька - дуже гармонійні кольори і візерунок, гарна якісь, приємна до тіла тканина, натуральна

Достоинства:
    Якість, візерунок, кольори
    Недостатки:
    Хіба наволочки квадратні, але можна ушити або просто загнути

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що вам сподобалася наша постільна білизна.
      Щодо квадратних наволочок, ми розуміємо ваше зауваження і працюємо над впровадженням можливості замовлення комплектів з наволочками різних розмірів.
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію, і бажаємо вам приємного користування!

• Юлия Б***

Отличный комплект!) Приятный к телу и симпатичный. Спасибо)

• Ольга К***

Комплект хороший. Качественная ткань, натуральная.

• Tania R***

Задоволена придбаним товаром. Якісна натуральна і щільна тканина, все як в описі, кольорова гамма. Завдяки акційям трохи вирішила побавити себе і сім'ю.
    Доставка тільки підвела, Укрпошта відзначилась. Хотіла після отримання замовити ще двоспальні комплекти, а за дві неділі очікування, все вже закінчилось.

Достоинства:
    Натуральна тканина, щільна.
    Недостатки:
    Доставка.
  • Светлана

Рекомендую. Не пожалкуєте.
    Це вже другий комплект Вілюти , дуже класний

Достоинства:
    Гарний , якісний комплект
  • Ксенія Г***

Дуже класна якість, приємно здивована, гарний принт.

Достоинства:
    Плотна тканина, кольори зберігаються при пранні
  • А.

Качество хорошее. Покупаю не первый раз.
    Служит долго. Только жаль, что на простыне пятно оказалось. Новое постельное, а будто грязное. Посмотрю, отстирается ли.

Достоинства:
    Качество, цена
    Недостатки:
    Небольшое пятно краски на простыне - брак.
  • Анастасія К***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Постельному 2 года , цвет яркий ,никаких катышек, качество топ

Достоинства:
    Высокое качество