- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с синим
В зв'язку з тим що товар був на гарантії, продавець НЕ ЗАХОТІВ ні ремонтувати, ні повернути кошти, ні обміняти! Кредит за сумку оплачую, сумка валяється так як дно протерте.. Жадібність погана якість для бізнесу. Не рекомендую!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Надсилаю фото
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с синим
Нажаль з першої поїздки, дно де коліщата порвалось, через те що постійно торкалося землі. Будь ласка продавець вирішіть це питання, товар дорогий взяла в кредит. Речей було небагато, та не важкі ( тільки одяг). А він навіть місяць не прослужив.
- Достоинства:
- Спочатку сподобалося все
- Недостатки:
- Треться дно об землю, рветься тканина де коліщата.
- Валерія
Зверніться до них у чат
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с синим
Матеріал сумки водонепроникний, шви зроблено якісно. Сумка містка. Єдиною незручністю є відсутність жорсткого дна, втім, це - загальна риса такого типу багажу. Мені сумка сподобалась, раджу.
- Достоинства:
- Міцна конструкція колісної бази.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Дар'я П***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товар може і добрий,але персонал
Не змогла забрати замовлення яке потрібно було саме сьогодні,скинули слухавку не дослухавши не компетентність зі сторони персоналу