- Иванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Чудовий стільчик, швидка доставка приїхало все якісно упаковане, з інструкцією для збирання. Продавець швидко підтвердив замовлення і відправив.... Все чудово рекомендую
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Зеленый
Дуже класний стільчик. Дуже зручний у використанні , легко мити та переміщати по квартирі. Я дуже задоволена
- Жовта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Задоволена покупкою, гарна ціна, гарна якість , швидка доставка, приємні продавці
- Достоинства:
- Гарні ремені безпеки, кошик для іграшок, зручний у використанні
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Задоволені стільчиком,зручний та не дорогий!
- Достоинства:
- Дуже комфортний,зручний!
- Недостатки:
- Не має
- Элла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Очень нравится, Малыш сидит с комфортом, а уборка не превращается в испытание.
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Зеленый
Користуємось стільчиком вже досить давно, і він справді зручний. Другий варіант з підніжкою та столиком дуже практичний коли дитина трохи підростає. Матеріал приємний, легко чистити, що для мене важливо. Компактно складається, не займає багато місця, що зручно вдома і в гостях. Загалом хороший вибір для щоденного використання.
- Мирослава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Товар нормальний, стільчик зручний і легкий в догляді, тканина якісна, дитино легко сідає і не вибігає з місця. Загалом, все підходить для щоденного використання.
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: УляРома. Цвет: Серый
Стільчик реально зручний і практичний, тканина легка в чищенні, а з’ємна стільниця спрощує годування. Ми кайфуємо від його функціоналу та мобільності.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал
Стільчик сподобався, малюку зручно.
- Достоинства:
- Відносно не дорогий. Якість хороша.
- Недостатки:
- Єдиний мінус в тому, що не регулюється підніжка.
- Продавец 173 квартал
Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що стільчик сподобався і вашому малюку зручно — це для нас найголовніше
Загалом бренд Toti вже добре себе зарекомендував: якісні матеріали, зручність та гарний вигляд. Багато батьків залишаються задоволені
Бажаємо вам та малюку приємного користування! Завжди раді вам
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал
Приїхала дуже швидко.
Збирається легко,є інструкція по складанню.
Надійна у використанні,нічого не бовтається.
Використовуємо вже декілька місяців. Задоволені,дитина також радіє- Достоинства:
- Легка,зручна,безпечна
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал
Товар соответствует описанию . Пришёл не царапаный, в новом состоянии
- Достоинства:
- 1000000
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал
Доброго дня.Купили стільчик на подарок.Дуже задоволені.Якість гарна.Прийшло все ціле.Тканина міцна і гарна.Всі інші елементи теж гарні і міцні.За таку ціну дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Міцні деталі.І те що потім замість годувального крісла можна зробити просто стільчик.