Отзывы покупателей о Ополаскиватель для волос Venita Salon Лавандовый 200 мл (5902101519328)
Код : 576968740
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
Злегка підфарбовує сиве волосся і нейтралізує жовте.
- Достоинства:
- Зі своїми функціями справляється на 100 відсотків.
- Недостатки:
- Немає.
- Лариса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
Прийшов інший фіолетовий,а не лавандовий і не в такій поляшці,хотіла повернути
- Недостатки:
- Не така пляшечка і колір
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
Нічого не відтінив, викінуті гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нічого не відтіняє, ніякого ефекту, яке волосся було таке і лишилось. Не рекомендую
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
все сподобалось
- Таня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
Добавляю його в бальзам для волосся, дійсно нейтралізує желтизну
- Недостатки:
Супер ополіскувач, довго не могла прибрати жовтизни на волоссі
- Недостатки:
- Максимишин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Оттенок: Salon Лавандовый
рекомендую
- Достоинства:
- Хороший бальзам. Гарне волосся по використанню
- Недостатки:
- нема
Дуже непоганий засіб, дав моїм висвітленому волссю ледь замітно фіотетову нотку, але мене влаштовує
- Недостатки:
Отзывы про товар у других продавцов