Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ензимна пудра Bogenia Enzyme Powder, 50 г

Оценка пользователей 4.5/5
  • Рената Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pkkshop

Хороша пудра, дійсно добре очищає шкіру. Я й не думала, що за такі гроші можна знайти щось дієве. Звичайні умивалки моє обличчя не очищають добре, бо в мене жирна шкіра. А тут відразу видно, як цей жир розчиняється. Шкіра гладенька і чиста, ніби в косметолога побувала. Буду замовити ще.

Достоинства:
    Низька ціна і відмінна якість.
    Недостатки:
    Нема.
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pkkshop

Нічого не можу сказати поганого, але не побачила бажано ефекту, вона мала перетворюватися в емульсію, але не схоже, також на деяких ділянках "підпікає" не сильно зовсім трішки (на підборідді, на носі, але у мене дуже чутлива шкіра, ) не побачила зникнення чорних цяток, я думаю можливо комусь підійде

Достоинства:
    Ціна, не було після використання ніяких побічних реакцій.
    Недостатки:
    Не прибирає чорні цятки
    • Продавец  Pkkshop

Доброго Ранку, пані Вікторія.

Дякуємо за можливість діалогу та приділену увагу. Ми вдячні Вам, що поділилися своїми враженнями. Інформація по даному зверненні буде передана до відповідного відділу.
      Нам дуже шкода, що покупка не виправдала Ваші очікування.

Для кращого розуміння ситуації, давайте розберемося в даному товарові:

ензимна пудра від бренду Bogenia призначена для м'якого й ефективного очищення шкіри обличчя. Ця пудра розроблена на основі натурального ферменту (ензиму) – папаїну, який використовується для пілінгу, оскільки м'яко відлущує відмерлі клітини шкіри, стимулює її оновлення та вирівнює тон.
      Цей продукт одночасно виконує дві функції: клінсера та пілінгу, видаляючи не лише забруднення та себум, а й ороговілі клітини.

Нажаль, ця пудра не бороться із чорними цятками та висипаннями.

Я Вам можу порадити такий товар як:

Очищувальна пудра для боротьби із чорними цятками та висипаннями від бренду Hollyskin.

Цей продукт призначений для проблемної шкіри, який глибоко очищує пори, зменшує кількість чорних цяток, усуває жирний блиск у Т-зоні.
      У склад цієї очищувальної пудри від чорних крапок і прищів входить карбонат кальцію спеціальної обробки. Він вбирає шкірне сало з пір, пригнічує розвиток запалень, а також робить пори менш помітними.
      Оксид цинку, що помітно зменшує кількість запальних елементів.

Прикріпляю посилання:
      ссылка

Сподіваємось, що надалі, покупки в нашому магазині будуть дарувати тільки приємні емоції.

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrasaTobi

Дуже класна пудра,спробувала один раз,шкіра м'якенька та гладенька,баночки вистачить надовго.

• Продавец  KrasaTobi

Дякуємо, Ганна за відгук)

• Міланія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrasaTobi

Очень хорошая пудра,покупаю уже во второй раз

Достоинства:
    Качественно отчищает и осветляет кожу
    Недостатки:
    Может чуть-чуть пересушить кожу
    • Продавец  KrasaTobi

Дякуємо, Міланія за відгук)