- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Добрый день,стилус хорошо работает но первый мне пришел поломанный, а второй я забрала но нету наконечника запасного,очень жаль
- Недостатки:
- Нету наконец запасного
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Приїхав стилус з неробочим наконечником і без запасних.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відкрита упаковка і без запасних наконечників
- Продавец GETLUX
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей. Наконечник входить один в комплект, запасних не має бути. Упаковка йде відкритою від виробника.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Працює добре не у всіх програмах на базі єпл працює коректно тому зауважте це, при активному користуванні вистачає на 6—7 годин
- Достоинства:
- Недорого та досить корисно
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Все працює, приїхав стілус заряджений, дочка задоволена, малює на планшеті та в айфоні
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Невиявили
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Дякую все чудово працює я задоволений )
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Забрала товар,стилус работает но конечно не 10 часов ва 3.Запасных наконечников в комплекте нет хотя место для них было!Включение и выключение тоже немного глючит(покупали ребенку для пробы)
- Настя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Стилус наче непоганий (за свою ціну), в роботі ще себе продемонструє, але поки що не завжди реагує на натиск. Також по фото відгукам було видно, що в комплекті мають бути додаткові накінечники - їх, на жаль, у нас не було, хоча в коробці є пусте місце під них. Тут відповідають, що саме вони впливають на роботу стилуса, хотілося б перевірити і з іншими насадками, бо поки є моменти і небездоганності
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не повний комплект, не завжди реагує на рухи по екрану
- Продавец TreviaBox
Вітаю, дякую за Ваш відгук! В комплекті окремо насадок немає. Комплектація, вказана в описі, та в лінку зображень. Рекомендуємо спробувати на інших пристроях, а також можемо відправити окремо насадки.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Стілус працює, цілком задовільнив потреби доньки щодо праці з ним.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Нарікань нема, чудово працює. Зручно користуватися як з телефоном так і з планшетом. Заряджається швидко. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайдено
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Працює чудово. Швидка доставка.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Працює, дитина насолоджується
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Стилус працює чудово, дитина задоволена. Швидко відправили. Дуже дякуємо)
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Товар відповідає опису. Працює без нарікань. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помічено
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Все працює чудово, дякую
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Стилус працює, все добре. Дитина задоволена
- Достоинства:
- Зручно лежить у руці, добре відпрацьовує як легкий дотик так і утримання
- Недостатки:
- Не помічено
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Гарно працює. Не важкий, приємно тримати
- Аміна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Отличный товар!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
супер, працює відмінно, я задоволена
- Достоинства:
- ціна = якість
- Діана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Дуже швидко заряджається, мені таке прямо потрібно було
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Покористувався 3 години, взяв його ще раз а він не працює, горять 4 лампочки і все. На дотики не реагує на зарядку теж. Бачу що найчастіше відповідають "Спробуйте другий кабель", так що одразу скажу що спробував 3 різних а зависання не пройшло. Поверніть кошти будь ласка.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец GETLUX
Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Якщо товар бракований - замінимо на справний.
- Продавец GETLUX
Ви повідомили нас, що не маєте часу займатися обміном товару, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на 1 рік на даний пристрій.
- Віка Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Швидка доставка товару, працює добре . Заряджається швидко . Брала дитині вона задоволена !
- Достоинства:
- Все супер
- Леся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Все супер.працюе третій рік.
- Достоинства:
- Супер
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Доволі хорошої якості але є один нюанс що стилус працює тільки під нахилом і не с першого разу, але на айфоні гарно працює
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Чудово працює, покупкою задоволений
- Микита І***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
чудово працює
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Працює до телефона, а у планшеті через раз. Автономність непогана.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Брала на подарунок, дуже задоволені
- Достоинства:
- Зручний у користуванні
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Дуже бистро ламається
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Поламався через два дня
- Продавец TreviaBox
Доброго дня, Романе.
Дякуємо за ваш відгук.
У подібних стилусах робочим елементом є змінний наконечник. Якщо він пошкоджується або зношується, стилус може перестати коректно працювати.
Ми зв’язалися з вами та відправили новий наконечник для заміни. Після його встановлення стилус працює справно.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти.
- віта к***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Купувала донечці стилус,дуже сподобався,працює добре,ми задоврлені замовленням.
- Достоинства:
- Швидке реагування на замовлення,класний стилус.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Замовляли" стилус", дуже сподобався, а дитина взагалі в захваті, оригінальний для подарунка.
Ціна стилуса приємно здивувала, Дякую!!!- Продавец GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Працює добре, стилусом задоволені.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Дитині сподобався підійшов і до телефону і до планшету. Нажаль через тиждень вмер((
- Достоинства:
- Універсальний
- Недостатки:
- Дуже швидко вийшов з ладу
- Продавец TreviaBox
Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро прикро, що виникла така ситуація
Підкажіть, будь ласка, що саме сталося зі стилусом — він не вмикається, не заряджається чи не реагує на екран? Це допоможе нам краще розібратися в ситуації.
Будь ласка, напишіть нам в чат повідомлень , щоб ми могли оперативно перевірити інформацію та запропонувати рішення.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Сьогодні рівно місяць, як придбав даний стилус. Так він універсальний, працює як з планшетом так і з телефоном. Так він чутливий, але не так як хотілось би. Ним можна виділити текст, перегорнути сторінки, але щоб зробити якісь записи цієї чутливості недостатньо. Під автономністю ''до 10 годин'' треба розуміти, що три години це і є ''до 10'', адже 3
- Достоинства:
- Приємний на дотик матеріал, ціна
- Недостатки:
- Автономність, чутливість
- Продавец TreviaBox
Дякуємо за ваш відгук! Стилус створений як універсальний інструмент для роботи з планшетами та телефонами. Залежно від ваших задач та сценаріїв використання, він може виконувати різні функції.
Щодо автономності: Показник «до 10 годин» є максимальним значенням, яке залежить від режиму роботи. Якщо автономність суттєво нижча, просимо звернутися до нас — ми відкриті до перевірки та вирішення питання.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Замовляла стилус до планшета.Доставили швидко. Пристрій працює відмінно, жодних проблем не виникло. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Зручний, якісний
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый
Ідеальний пристрій підходить під всі марки планшетів дуже гарний дуже добре заряджається та вобщє дуже класний сайте він дуже підходить під iPad Навіть краще оригінального стілусу
- Достоинства:
- Це дуже навіть класне та немає таких не достатків але він дуже-дуже дуже класний Буду замовляти 1000 разів
- Недостатки:
- Немає не достатків він дуже гарний дуже класний та компактний дуже функціональний багато навіть функціональний та дуже підходить Не сумнівайтеся якщо думаєте що він буде поганий він дуже класний
- Продавец GETLUX
- Марта В***
скажіть будь ласка який у вас айпад?
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Стилус працює чудово рекомендую!!!!!
- Достоинства:
- Класний