Отзывы покупателей о Стилус магнитный универсальный для планшета и телефона активная сенсорная ручка для работы письма заметок и рисования без блютуз iOS Android iPad Windows ноутбука
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Після 8 днів очікування заміни і спроб додзвонитися, прийшов нормальний, працюючий стілус, як повинен бути. Навіщо все це було потрібно 8 днів, питання риторичне, можно було все зробити зразу, відповідно Закону.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
На другий день перестав працювати. Подзвонив щоб обмінли на працюючий, надали реквізити Нової пошти, відправив, товар лежить вже тиждень, ніхто не забирає , завтра закінчується безкоштовне зберігання. Додзвонится нереально, но всі зайняті, но те можуть прийняти дзвінок. На повідомлення "зв'язок з продавцем" один раз за 7 днів відповіли: "перевіряємо інформацію" і все тиша. Перший раз такая ситуація через Розетку, та й взагалі такий випадок вперше, що магазин вмикав повний ігнор. Написав скарги на маркетплейс, буду писати скаргу на Держпродспоживслужбу, якщо магазин не вийде на зв₴язок то і в Кіберполіцію.
- Недостатки:
- на другий день перестав працювати
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Гарний стилус, за нормальну ціну. Брала для дитини, малює та пише в телефоні, планшеті.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, легко підключається, добре писати та малювати
- Плоска Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Гарний товар за приємною ціною! Брали на подарунок для донечки, добре пише, швидко заряджається, приємно тримати в руці
- Достоинства:
- Швидкий заряд, легкий
- Артур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Стілус прийшов, все працює все добре)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Товар прийшов бракований. Щоб стилус писав потрібно було сильно тиснути на екран. Звернулася до продавця, він підтвердив, що так немає бути і сказав як повернуити товар. Я повернула, вони отримали, кошти обіцяють повернути з квітня місяця. Очікую на повернення вже 2,5 місяця і чемно обіцяють повернути, але все ніяк. Тому будьте обережні замовляючи цей товар, якщо прийде не робочий стилус, кошти Вам скоріше за все не повернуть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар прийшов бракований
- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Добрый день,стилус хорошо работает но первый мне пришел поломанный, а второй я забрала но нету наконечника запасного,очень жаль
- Недостатки:
- Нету наконец запасного
- ЮлияПродавец: Hofmart. Цвет: Белый
На другий день перестав працювати, індикатори світяться, але стілус не виконує свої функції. Зв'язалася з магазином, менеджеру повідомила про непрацюючий стілус, попросила обміняти товар на новий, працюючий, сказали відправити новою поштою, я відправила, 2-й день ніхто не забирає, ніхто не відповідає ні на повідомлення в застосунку Розетка, додзвонитися нереально, то всі зайняті, то не можуть прийняти дзвінок, ніхто не передзвонив досі. Як це розуміти? чи розуміє і знає продавець ЗУ"Про захист прав споживачів" ?
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Давно хотіла купити, працює чудово без нарікань. Покупкою задоволена.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Добре працює, рекомендую товар в продавця
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Прийшло швидко, заряджений. Насадки на місці. Дитина задоволена.
- Продавец LaymTech
Дякуємо за покупку та позитивний відгук! Дуже раді, що стилус приїхав швидко, у повній комплектації та одразу готовим до роботи. А найголовніше — що дитина залишилася задоволеною! Нехай пристрій надихає на творчість, допомагає у навчанні та дарує лише приємні враження від користування. Якщо знадобиться допомога або виникнуть запитання, ми завжди раді допомогти!
З повагою, магазин LaymTech!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Дуже класний стилус! Малює і на телефоні, і на планшеті відмінно! Рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Продавец LaymTech
Раді, що стилус справив на Вас позитивні враження.Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку, з повагою,магазин LaymTech :)
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Покупкою задоволена, купувала дитині замість оригіналу на техніку Apple, все працює добре, легкий порівняно з оригінальним пенсілом, заряджається швидко працює довго. Рекомендую
- Достоинства:
- Є кабель та наконечники у комплекті.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- demianОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Ok!
- Достоинства:
- Стилус працює. Все ок.
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Не працює на планшеті xiaomi redmi pad 22081283G
- Продавец LaymTech
Доброго дня, Дмитре! Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми вже звернулися до Вас в особисті повідомлення для уточнення деталей та перевірки, що саме не працює і в якому сценарії тестувався стилус. Очікуємо на Ваш зворотний зв’язок, щоб якнайшвидше розібратися та запропонувати рішення.
З повагою, магазин LaymTech - Продавец LaymTech
Дмитре, доброго дня! Станом на сьогодні ми досі не отримали від Вас зворотного зв’язку в особистих повідомленнях, а також жодного підтвердження несправності товару.
Ми просили уточнити, що саме не працює, чи тестувався стилус на іншому пристрої, чи є на планшеті захисне скло/плівка та в якому саме сценарії використання виникає проблема — навігація, нотатки, програма для малювання тощо.
Без цих даних ми не можемо підтвердити брак товару або коректно визначити причину некоректної роботи. Очікуємо на Вашу відповідь для подальшого вирішення ситуації.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Класний, мені сподобалося! Гарно працює.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Дуже гарний дивайс. Брали донці для малювання на телефоні, вона задоволена. Товар повністю відповідає опису. Рекомендую.
- Продавец LaymTech
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що донька залишилася задоволена стилусом. Будемо раді бачити Вас знову!
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Добре підейшов до планшета и на телефоні також заряджаєть дуже бистро
- Достоинства:
- В комплекте дойоться ище 2 носатки для стилуса не часто так делают в других магазинах
- Недостатки:
- Буває сам по собі виключається но це случається не часто и не мешаєт
- Продавец LaymTech
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно отримати від Вас такий детальний зворотній зв'язок. Бажаємо приємного користування та комфортної роботи з пристроєм. Якщо надалі виникнуть будь-які питання чи проблеми — ми завжди на зв’язку та готові допомогти в межах робочого часу й згідно із Законом України «Про захист прав споживачів».
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Хороший стілус. Працює без проблем
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та зворотний зв’язок. Дуже раді, що Ви задоволені товаром. Приємного користування! З повагою, магазин LaymTech
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Отлично все работает нужно привыкнуть!
- Достоинства:
- все отлично
- Продавец LaymTech
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову!
З повагою, магазин LaymTech.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Стилус супер,дочка задоволена!
- Достоинства:
- Працює добре
- Продавец LaymTech
Дякуємо вам за відгук, та високу оцінку!Нам дуже приємно, що стилус вам сподобався, а донька задоволена покупкою.Користуйтеся із задоволенням та натхненням для творчості й навчання.З повагою,магазин LaymTech
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Товар соответствует описанию . Доставка быстрая. Все супер. Спасибо.
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Забрала товар,стилус работает но конечно не 10 часов ва 3.Запасных наконечников в комплекте нет хотя место для них было!Включение и выключение тоже немного глючит(покупали ребенку для пробы)
- Настя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Стилус наче непоганий (за свою ціну), в роботі ще себе продемонструє, але поки що не завжди реагує на натиск. Також по фото відгукам було видно, що в комплекті мають бути додаткові накінечники - їх, на жаль, у нас не було, хоча в коробці є пусте місце під них. Тут відповідають, що саме вони впливають на роботу стилуса, хотілося б перевірити і з іншими насадками, бо поки є моменти і небездоганності
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не повний комплект, не завжди реагує на рухи по екрану
- Продавец TreviaBox
Вітаю, дякую за Ваш відгук! В комплекті окремо насадок немає. Комплектація, вказана в описі, та в лінку зображень. Рекомендуємо спробувати на інших пристроях, а також можемо відправити окремо насадки.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Треба перевіряти сумісність
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Дякуємо за доповнення відгуку. Так, для універсальних ємнісних стилусів сумісність з окремими моделями пристроїв може відрізнятися, тому перед покупкою бажано враховувати особливості конкретного планшета чи смартфона. Раді, що після перевірки на іншому пристрої стилус працює коректно. Якщо надалі виникнуть питання — в межах гарантійного терміну ми завжди підемо назустріч. З повагою, магазин LaymTech
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Стілус відповідає опису, але з планшетом POCO Pad M1 працює через раз.
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Недостатки:
- Не завжди працює
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Даний стилус є універсальним ємнісним, без Bluetooth, тому з окремими моделями планшетів можлива часткова сумісність залежно від особливостей сенсора, захисного скла/плівки та програми використання. Ми написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей і перевірки роботи стилуса. За результатами перевірки зможемо визначити подальший варіант вирішення ситуації. З повагою, магазин LaymTech
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Працює, дитина насолоджується
- Єлизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Стилус чудово працює
- Достоинства:
- Жодних
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Нємае
- Продавец LaymTech
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Замовляв стилус для доньки, виявилася некоректна робота гаджета, зі мною звʼязався менеджер і провели заміну. Зараз стилус працює добре, доня задоволена і я теж. Відповідальний та совістний продавець!!! Рекомендую.
- Достоинства:
- Все працює добре
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук та рекомендацію!Нам дуже приємно, що після заміни стилус працює добре і донька залишилась задоволена. Ми завжди намагаємось відповідально ставитись до кожного замовлення та швидко допомагати у вирішенні будь-яких питань.Дякуємо за довіру та бажаємо лише приємного користування!З повагою,магазин LaymTech
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Купувала стилус дитині на подарунок, він суперовий , донька задоволена , щиро дякую вам за приємні емоцій від вашого товару.
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Віто, за такий теплий відгук!Дуже приємно знати, що стилус став чудовим подарунком і приніс радість вашій доньці — це для нас найцінніше.Нехай користується із задоволенням для навчання та творчості!Будемо раді бачити вас знову.З повагою,магазин LaymTech
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Топппп
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Замовила на прохання дитини, зручний у користуванні, працює добре, дитина задоволена
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Олено, за ваш відгук!Раді чути, що стилус зручний у користуванні та добре працює, а головне — що дитина задоволена.Нехай приносить ще більше радості та користі!Будемо раді вашим новим замовленням.З повагою,магазин LaymTech
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Чудовий стилус все працює без нарікань і помилок
- Достоинства:
- Ніяких проблем і переваг
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Валентине, за ваш відгук!Раді чути, що стилус працює без нарікань і повністю виправдав ваші очікування. Це найкращий результат для нас!Користуйтеся із задоволенням, і будемо раді вашим враженням у майбутньому.З повагою,магазин LaymTech
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Белый
Все ок! Рабочий стилус