Отзывы покупателей о Портативная батарея Proove Vibe Energy Plus 22.5W 10000mAh purple

Оценка пользователей 4.46/5
  • Отзывы про товар продавца Justdoit
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Все супер, працює, виглядає люкс, не дуже громіздкий і тримається міцно

Достоинства:
    Стильний, швидко заряджається і заряджає, зручний, невеликий і приємний на дотик, не заважає користуватися телефоном
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Повністю задоволена покупкою – павербанк дуже красивий, досить легкий як для такої ємності, і дуже зручно, що можна приєднувати напряму до телефону через магніт. Приїхала в оригінальному пакуванні із заводськими «пломбами».
    З боку продавця була приємна комунікація, замовлення було відправлено вчасно. Рекомендую!

Достоинства:
    Красивий, зручний, кріпиться на magsafe.
  • Стрілець Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Фиолетовый

Продавець крутий! Угода пройшла на вищому рівні. Приємно мати справу з адекватними людьми, які вселяють довіру і підтверджують своє добре ім'я! Щодо товару: приємний на вид, відносно легкий, зрозумілий, функції свої виконує.

• Гліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Розовый

Хороший павербан, швидко заряджає.

Достоинства:
    Компактний, швидкість заряжання
    Недостатки:
    Не побачив
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Розовый

Все работает. Аккуратно упаковано. Доставка была мгновенная.

Достоинства:
    Заряжает быстро, как от шнура, так и без него.
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Андрій

Гарний товар, ввічливий продавець

• Віталій М***

Працює

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 10000. Цвет: Розовый

Замовлення швидко прийшло! Все чудово працює! Повністю задоволений покупкою)

Достоинства:
    Швидкість доставки та якість товару
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyMobiLife. Емкость батареи: 10000. Цвет: Фиолетовый

товар потертий, старий, пачка відкрита, повернення!

• Наталія С***

Супер!

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nskins. Емкость батареи: 10000. Цвет: Фиолетовый

Класний павербанк, свої функції виконує рівно так, як заявляє виробник) все працює, виглядає круто і компактно
    Також дуже сподобалося обслуговування, менеджер просто топ! Швидко вирішили питання, яке виникло в ході замовлення, однозначно рекомендую продавця!

Достоинства:
    Ціна, зовнішній вигляд товару
    Недостатки:
    Немає)
    • Продавец  Nskins

Дякую вам за відгук ) приємного користування

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Розовый

Разочарована повербанком. У меня телефон разряжается быстрее, чем заряжает повербанк. Видимо, брак. Потому что с другими повербанкасм проблем нет, телефону меньше года. Покрытие зеркальное очень очень быстро царапается, хотя лежал только на столе(((

Прошу продавца связаться со мной

Достоинства:
    Красивый
    Недостатки:
    Телефон быстрее разряжается, чем повербанк может зарядить. Очень быстро слазит покрытие

Катерина, дякуємо за ваш відгук!

Нам прикро, що у вас склалося таке враження про продукт. Усі павербанки Proove мають гарантію 12 місяців, тому ми радимо звернутись до точки покупки, щоб передати пристрій на перевірку та вирішити ситуацію.

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Пурпурный

Супер! Дуже крутий павер!

Дякуємо, Інно!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався павербанк.

• Наталика Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Розовый
    Достоинства:
    Компактный, достаточно быстро заряжает
    Недостатки:
    Пока не нашла

Дякуємо, Наталіє, за Ваш відгук та високу оцінку. Нам приємно, що Ви задоволені компактністю пристрою та швидкістю його заряджання. Бажаємо приємного користування та надійної роботи пристрою.