Отзывы покупателей о Кемпинговый фонарь аккумуляторный с повербанком 5000 мА·ч кемпинговая лампа LED 130 светодиодов USB Type-C IP44 водонепроницаемый противоударный светильник для кемпинга туризма рыбалки дачи аварийного освещения автономный резервное питание телелефона

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Лампа добре світить і заряджає телефон через USB-C, що дуже зручно в поході. Корпус міцний і не боїться дощу, користуюсь без проблем.

• Продавец  Luminore

Дуже дякуємо за відгук! Раді , що задоволені покупкою !

• Пітон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Швидко зв'язались , швидко відправили , доставка безкоштовна. При отриманні , відкривши коробку був приємно вражений якістю збірки. Перевірив , включив , все працює , дуже приємне м'яке світло .
    Рекомендую . За ці гроші топ !

Достоинства:
    Якість збірки , матеріали , приємне м'яке світло.
    Недостатки:
    Поки не виявив .
    • Продавец  Luminore

Щиро дякуємо за відгук ! Дуже раді , що Вам сподобався наш акумуляторний ліхтар ! Приємного Вам користування!

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Якісний ліхтар. Заряду вистачає на довго, використовую як нічник. Покупкою задоволена.

• Продавец  Luminore

Світлана , дякуємо за зворотній звʼязок, для нас це дуже цінно !

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Дуже задоволена ліхтариком. Він великий, верхня панель приємна на дотик, світе денним(білим) світлом, дуже приємним для очей. Має три діапазона перемикання та потужну батарею. Рекомендую.

Достоинства:
    Освіщає велике пространство, потужна батарея.
    • Продавец  Luminore

Лариса, дякуємо Вам за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ліхтарик Вам сподобався

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Чудовий ліхтар, зручний, міцний, освітлює всю кімнату

Достоинства:
    Ціна та якість ліхтаря
    • Продавец  Luminore

Олексій , дякуємо Вам за відгук! Для нас це дуже цінно !

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Дуже довго тримає батарею , після покупки ще не заряджала , хоча користуюсь уже більше тижня.

Достоинства:
    якісний акумулятор
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

В цілому я задоволена покупкою . Є різні температурні режими та різні рівні яскравості. Заряду вистачає на довго. Планую брати в похід думаю буде відмінний світильник

Достоинства:
    хороша якість
  • Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Якість збірки та продуманий дизайн приємно здивували — все зроблено акуратно і надійно. Не розраховував, що лампа буде настільки добротною. Матеріали хороші, на дотик приємні. Є три рівні яскравості, світло достатньо потужне. Окремий плюс за швидку відправку — відправили в той же день. Загалом, покупкою задоволений, можу радити

• Продавец  Luminore

Павло , дуже вдячні вам що поділились враженнями від покупки даного ліхтаря , раді ,що все вам сподобалось !

• Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Гарна лампа , виглядає стильно та акуратно. Зручно, що є ручка — завдяки їй легко переносити лампу з місця на місце.Рекомендую

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  Luminore

Щиро дякуємо , що поділились враженням від користування даного ліхтаря ! Для нас це дуже цінно !

• Гордиенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Ліхтар дуже яскравий і відповідає своїй вартості. Чудово підходить для дому під час відсутності електроенергії

Дякуємо за відгук !
      Раді що все сподобалось, гарного Вам користування !

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Довго та яскраво світить. Використовую як нічник, навіть для читання зручно увечері.

Достоинства:
    Є павербанк
    • Продавец  Luminore

Ганна , дякуємо за відгук!
      Гарного Вам користування !

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore

Ліхтар свої функції виконує.Особливо зручно, що є різні види освітлення, водонепроникний,а також комфортно переносити і ставити на різну поверність.Рекомендую!!!

• Продавец  Luminore

Наталія , дуже дякуємо , що поділились своїм досвідом користування даного ліхтаря !
      Приємного Вам користування !