- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Лампа добре світить і заряджає телефон через USB-C, що дуже зручно в поході. Корпус міцний і не боїться дощу, користуюсь без проблем.
- Продавец Luminore
Дуже дякуємо за відгук! Раді , що задоволені покупкою !
- ПітонОтзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Швидко зв'язались , швидко відправили , доставка безкоштовна. При отриманні , відкривши коробку був приємно вражений якістю збірки. Перевірив , включив , все працює , дуже приємне м'яке світло .
Рекомендую . За ці гроші топ !- Достоинства:
- Якість збірки , матеріали , приємне м'яке світло.
- Недостатки:
- Поки не виявив .
- Продавец Luminore
Щиро дякуємо за відгук ! Дуже раді , що Вам сподобався наш акумуляторний ліхтар ! Приємного Вам користування!
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Якісний ліхтар. Заряду вистачає на довго, використовую як нічник. Покупкою задоволена.
- Продавец Luminore
Світлана , дякуємо за зворотній звʼязок, для нас це дуже цінно !
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Дуже задоволена ліхтариком. Він великий, верхня панель приємна на дотик, світе денним(білим) світлом, дуже приємним для очей. Має три діапазона перемикання та потужну батарею. Рекомендую.
- Достоинства:
- Освіщає велике пространство, потужна батарея.
- Продавец Luminore
Лариса, дякуємо Вам за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ліхтарик Вам сподобався
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Чудовий ліхтар, зручний, міцний, освітлює всю кімнату
- Достоинства:
- Ціна та якість ліхтаря
- Продавец Luminore
Олексій , дякуємо Вам за відгук! Для нас це дуже цінно !
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Дуже довго тримає батарею , після покупки ще не заряджала , хоча користуюсь уже більше тижня.
- Достоинства:
- якісний акумулятор
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
В цілому я задоволена покупкою . Є різні температурні режими та різні рівні яскравості. Заряду вистачає на довго. Планую брати в похід думаю буде відмінний світильник
- Достоинства:
- хороша якість
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Якість збірки та продуманий дизайн приємно здивували — все зроблено акуратно і надійно. Не розраховував, що лампа буде настільки добротною. Матеріали хороші, на дотик приємні. Є три рівні яскравості, світло достатньо потужне. Окремий плюс за швидку відправку — відправили в той же день. Загалом, покупкою задоволений, можу радити
- Продавец Luminore
Павло , дуже вдячні вам що поділились враженнями від покупки даного ліхтаря , раді ,що все вам сподобалось !
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Гарна лампа , виглядає стильно та акуратно. Зручно, що є ручка — завдяки їй легко переносити лампу з місця на місце.Рекомендую
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Luminore
Щиро дякуємо , що поділились враженням від користування даного ліхтаря ! Для нас це дуже цінно !
- Гордиенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Ліхтар дуже яскравий і відповідає своїй вартості. Чудово підходить для дому під час відсутності електроенергії
Дякуємо за відгук !
Раді що все сподобалось, гарного Вам користування !
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Довго та яскраво світить. Використовую як нічник, навіть для читання зручно увечері.
- Достоинства:
- Є павербанк
- Продавец Luminore
Ганна , дякуємо за відгук!
Гарного Вам користування !
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Luminore
Ліхтар свої функції виконує.Особливо зручно, що є різні види освітлення, водонепроникний,а також комфортно переносити і ставити на різну поверність.Рекомендую!!!
- Продавец Luminore
Наталія , дуже дякуємо , що поділились своїм досвідом користування даного ліхтаря !
Приємного Вам користування !