Отзывы покупателей о Смарт проектор домашний кинотеатр портативный HD Android 4k Wi-Fi для дома совместимый с HDMI USB смартфон со встроенной колонкой

Оценка пользователей 4.93/5
  • Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Яскравість зображення хороша, але дуже не вистачає чіткості картинки, із-за цього втомлюються очі під час перегляду.

Достоинства:
    Яскравість зображення
    Недостатки:
    Недостатня чіткість картинки
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Купляла проектор для кіно-вечорів. Хотіла взяти бюджетний, але якісний та не складний у використанні. Цей виправдав всі очікування, картинка гарна, працює тихо, звуку самого проектора вистачає щоб і дивитися фільми, і включати музику. Раджу і продавця, і проектор!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Працює добре, картинка чітка,скарг не має )))) За свої гроші топ!!!

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Проектор класнийЯкісна картинка і нормальний звук. Купувала на подарунок,дитині сподобався.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Дуже класний проектор. Якісна насичена картинка і нормальний звук. Перевищив очікування.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Дуже классний проектор! Картинка яскрава і якісна, працює швидко.

• Надежда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Дуже задоволена цим проектором, якість зображення відмінне, інтерфейс простий у використані, звук гарний

• Галина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Дуже непоганий варіант за свої гроші. Підключився до Wi-Fi швидко, картинка норм, дивимось фільми без проблем.

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Брала для домашнього перегляду — очікування виправдав. Android працює нормально, можна одразу включити YouTube чи фільм без додаткових пристроїв. Картинка чітка, особливо в темній кімнаті.

• Олег Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Користуюсь вже деякий час. Підключав і телефон, і ноут через HDMI — все ок. Зручно, що є вбудована колонка, на перший час вистачає без додаткового звуку. Сам проектор компактний, легко переносити.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Чесно, кайфова штука Робили “кінотеатр” вдома — зовсім інша атмосфера. Великий екран, нормальний звук і все це без зайвих заморочок. Для вечорів з фільмами — саме те.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Купили проектор щоб на природі робити кінотеатр. Він своє завдання навіть перевиконав)
    Якість просто кайф за свою ціну.

• Євгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Не очікував такого рівня від проєктору) дуже сподобався.
    Серед своїх конкурентів реально вище на рівень. Яскравість, велика роздільна здатність.
    Зробили кінотеатр на задньому подвірʼї будинку. На білій скатертині добре світить, я уявляю що буде, якщо використовувати проекційний екран)

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop

Замовляв собі під домашнє використання все підійшло дуже гарна картинка незважаючи на маленький розмір самого проектора звук гарний а є вбудований інтерфейс які дуже легкі у використанні і підходить краще чим будь-які інші аналоги які я бачив за цю ціну заміняє мені навіть головний телевізор

Достоинства:
    Інтерфейс легкий у використанні та зручний
    Недостатки:
    Не знайшов