- Іванов В***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
В цілому непоганий проектор за свої гроші, але меню андроіда просто жахливе. Екрани завантаження дуже довгі, всі дії повільні, постійні вильоти. Деякі апки працюють не коректно, деякі не працюють взагалі. Хочу повернути.
- Достоинства:
- Ціна, якість картинки
- Недостатки:
- Дуже повільне і тормозне меню, деякі апки з стора працюють некоректно
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Довго шукала підходящий варіант по ціні та якості , все сподобалось , товар коштує своїх грошей.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Купувала на подарунок сину. Одразу розібрався, приєднав ,все працює . Задоволені)
- Достоинства:
- Ціна ,маленький ,компактний ,не шумно працює.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Граний варіант за свої кошти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи підтормажує
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Чудовий проєктор за свої гроші! Картинка якісна, все працює без проблем, налаштування просте та зрозуміле. Продавець хороший — швидко відправив замовлення, все прийшло добре запаковане та в повній комплектації. На повідомлення відповідав оперативно. Покупкою задоволений, рекомендую!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Все супер,як і написано в характеристиці
- Достоинства:
- Гідний для початківців
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Гарна картинка, швидко працює, за такі кошти я задоволений.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Начебто непогано за ці гроші, але зображення через HDMI скаче, потрібно тільки через трансляцію підключати. Якість зображення задовільна, як для домашнього використання.
- Достоинства:
- Ціна, компактність
- Недостатки:
- Погано працює через кабель, пробувала декілька.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Гарний проектор за свою ціну. Мені сподобався.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Взяв для пластейшена на дачі, не пошкодував, якісна і яскрава картинка. Достатньо великий розмір не гублячи яскравість.
- Іванов В***
Чи є завтримка вводе через HDMI?
- Тарас Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Классний проектор. Добре працює, картинка чітка і яскрава.
Свої гроші відпрацьовує. - РоманОтзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Проектор норм. Співвідношення ціна/якість. За інструкцією відразу з'єднався з телефоном.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Проектором задоволений.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Чесно, кайф Робили кіно вечори з друзями — атмосфера зовсім інша, ніж з телевізором. Компактний, легко переносити, можна навіть брати з собою. За свої гроші — дуже гідний варіант.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Брав для дому — дивимось фільми ввечері. Android працює стабільно, можна одразу включити YouTube чи щось інше. Картинка краща в затемненій кімнаті, звук теж норм як для вбудованого динаміка.
- Макар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Непоганий проектор за свої гроші. Картинка норм, підключився швидко, для фільмів саме те.
- Матвій А***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Взяв проектор для плейстейшен, повністю влаштовує. Користуюсь з спеціальним полотном для проектора, що робить картинку ще чіткішою і світліше.
Картинка по розміру більша ніж дорогий телевізор. Классна альтернатива. - Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Купили на літній сезон на дачу, вже затестили.
Классний проектор, гарна картинка, зручний в використанні, якісна збірка. Працює не шумно. - Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop
Классний проектор, купили з хлопцем у спальню замість телевізора, підключили через блютуз колонку і взагалі кайф. Ще замовили екран для проектора і тепер картинка нічим не гірша телевізора.