- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
За таку ціну це просто скарб. Донька задоволена в порівнянні з минулою камерою небо і земля.
- Достоинства:
- Невеликі розміри, якісна картинка та звук
- Повелитель Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Купил на новоселье, никто не пришел ко мне на новоселье, хотя я купил много всего, по типу чипсов и колы. Но веб-камера хорошо дополняет мой интерьер, так что это сгладило мой паршивый день
- Достоинства:
- Можно снимать летсплей по Маинкрафту с веб камерой с помощью этой приблуды
- Недостатки:
- Цвет не красивый, хотел бы радужную, чтоб подходила под меня
- Матвій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Добра вебкамера
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
За свои деньги отличная камера. Просто подключил и всё работает
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Камера просто чудова! Гарне зображення та звук, не треба додатково нічого встановлювати. Ввімкнув і все, рекомендую
- Достоинства:
- Якість, вартість
- Дончик К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Камера дуже сподобалась. Якість відео чудова, зображення чітке та яскраве. Мікрофон теж хороший.Підключилась швидко, без проблем. Для Zoom та відеодзвінків — супер варіант. Рекомендую
- Достоинства:
- Хороша якість відео.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Шевченко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
отличная камера за свои деньги
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Отличная камера
- Достоинства:
- Цена качество
- Валерій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
ТОП
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Непогана камера, піде для зідзвонів та домашнього використання.
- Достоинства:
- Гарна якість камери.
- Недостатки:
- Мікрофон працює, але запис звуку наче трохи з банки.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Я задоволена. Камера і мікрофон працюють добре. Ніяких труднощів з підключенням. Дякую.
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Все добре,камера якісна на свою ціну,для банального відеозвязку підходить,швидко підключається.Продавцю успішних продажів,дякуємо
- Уляна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Товар має якісне виконання і зручний у використанні. Мене цілком влаштовує поєднання функціональності та дизайну, рекомендую звернути увагу.
- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Якість зображення при денному світлі взагалі відмінна. Ввечері трохи з'являються шуми, але це нормально для цього цінового сегмента.
- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Камера з добрим зображенням, звук теж норм, прикольно підходить для дзвінків і всяких відеоконференцій. Легко підключається і не глючить.
- Ліза Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Фокус фіксований, тому картинка не стрибає туди-сюди під час розмови. Це величезний плюс для таких бюджетних моделей.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Нормальна вебкамера за таку ціну. Зірок з неба не хапає, але для повсякденних робочих зідзвонів — те, що треба.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Штука для тих, хто постійно в онлайні! Камера реально круто передає картинку, все чітко і без лагів, навіть мікрофон нормальний, не доводиться кричати. Легко підключається, ніяких гемороїв з драйверами. Для стримів, дзвінків чи навчання – те що треба, тепер відчуваю себе профі на дзвінках і в стрімах!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Товар достаточно удобный в использовании, качество на уровне и дизайн не вызывает вопросов. В общем, вещь, которая точно не разочарует.
- Гліб С***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Кріплення універсальне, підійшло і на тонкий екран ноутбука, і на товстий монітор ПК. Прищіпка тримається міцно.
- Вадим А***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Оце то штука, тепер без проблем іде все!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Дякуємо TriangleStore за оперативність! Камеру відправили в день замовлення. Працює чудово, жодних проблем при налаштуванні не виникло.
- Ауріка О***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Відмінне співвідношення ціни та якості. Зображення не підвисає, fps видає стабільно. Можна сміливо брати.
- Василина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
От ми взяли цю вебку, бо старенька вже явно не тягла наші стріми й онлайн-заходи. Підключили за секунду, і все пішло наче по маслу – і зображення чітке, і звук нормальний, не крякає. Фокус фіксований, але для роботи і Zoom цілком качає. Ще й штативом зручно користуватись, як треба – ставиш, і не падає. Загалом, шарудить не гірше за профі!
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Пользуюсь товаром уже достаточно часто и могу сказать что он вполне оправдывает ожидания. Легко и удобно в использовании, качество соответствует описанию, заметно упрощает повседневные задачи. В целом все хорошо, буду продолжать использовать и рекомендовать тем, кто ищет простой и надежный вариант.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Вбудований мікрофон ловить звук добре навіть на відстані метра від обличчя.
- Єва О***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
За таку вартість зі знижкою — ідеальне рішення. Немає сенсу переплачувати за дорогі бренди, якщо потрібна просто робоча конячка для дзвінків.
- Ангеліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Зручно працювати і відео нормальне, все фіксовано.
- Аліса Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Шикарна веб-камера, ціна не гризе мені кишені.
- Достоинства:
- Дуже висока якість зображення та фпс, веб-камеру можна повертати на всі 360. 10/10
- Недостатки:
- Єдиний недолік це моє обличчя на ній
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Дуже порадував кут огляду, захоплює достатньо простору. Обертання на 360 градусів по горизонталі теж часто стає у пригоді.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Камера тішить якістю зображення, навіть на старенькому ноуті працює без зависань. Мікрофон ловить голос чітко, хоч і здається, що він любить поспівати в дуеті.
- Аделіна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Камера підключилася миттєво до Windows 10, ніяких танців з бубном. Зображення чітке, кольори передає досить природно.
- Ярослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Для професійних стрімів, можливо, буде слабкувата, але для робочих конференцій чи навчання дитині — ідеальний вибір.
- Лілія О***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Все протестовано — працює на відмінно. Прищіпка зручна, кабель достатньої довжини для зручного підключення.
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Все нормально, працює як треба, я задоволений.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: TriangleStore. Цвет: Black
Гарна камера