- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Класний ополіскувач
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Хороший засіб, приємний аромат і працює жобре
Представник постачальникаЯрослав, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дивовижно
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Все чудово
- Достоинства:
- Свої завдання виконує
- Недостатки:
- Поки що не виявив
Представник постачальникаПавло, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінний ополіскувач. Рекомендую.
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отличный
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Користуюсь разом з таблетками somat вже кілька років. Гарне співвідношення ціни і якості
Представник постачальникаМарія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Завжди купую цей ополіскувач. Мені подобається. Рекомендую.
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Добре підходить для посудомийної машини
На довго вистачає - хороший обʼєм- Достоинства:
- Нейтральний запах, посуд і келихи блищать
- Недостатки:
- Невиявлені
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Класна якість. Користуюсь тільки ним
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Після нього все блищить.
А як акції на нього , то взагалі супер
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Всё отлично
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Ополіскувач сподобався
- Достоинства:
- Все як тільки придбане
- Недостатки:
Представник постачальникаЛідія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Завжди вибираю товар цієї фірми.
Представник постачальникаГанна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
На мою думку, дуже гарний ополіскувач за свою вартість
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
все гарно
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- СБОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Добре працює.
- Достоинства:
- Все Ок
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дар'я І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Завжди його купую, ціна прижмна, вистачає на довго, не смердить
Представник постачальникаДар'я, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Товар якісний, не гірше за інших виробників, а по акції ціна ТОП
Представник постачальникаАндрiй, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний засіб
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Брала вперше. Нічим не гірше за фініш. Зручний носик.
- Достоинства:
- Зручний носик
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Все ок
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Супер!!! Ну очень довольна!!! Даже без посудомоечной машины
- Достоинства:
- Чистота идеальная
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Виконує свою функцію
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
За більше, чим 10 років користування посудомийними машинами користуюся лишень цим ополіскувачем.
- Достоинства:
- Відмінна якість, посуд кришталевий.Помітно особливо по склянкам.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Добре є
Представник постачальникаТарас, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Справляется с поставленной задачей
- Достоинства:
- Цена была приемлемая по акции,можно было купить сразу пару флаконов
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Користуюсь вже 4 роки. Задоволена якістю.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже гарний
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Товар відповідає своїм характеристикам. Замовлення виконане швидко, але упаковка не годиться нікуди. Коробка була замала для бутилок та порвалась при доставці, або так пакували. Коли діставав з коробки бутилку з ополіскувачем, вона відкрилась та частина рідини витікла на підлогу та забризкала мені одяг.
- Достоинства:
- Ще не користувався ополіскувачем, тому не можу нічого написати.
- Недостатки:
- Не якісна упаковка посилки
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Посуд сухий
- Недостатки:
- ¯\_()_/¯
Представник постачальникаМаксим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Хороший бренд
- Достоинства:
- Посуд сухий
- Недостатки:
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СВІТЛАНА В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Хороше пакування.Ополіскувач нормальний.Вигідна ціна із знижкою.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний
Представник постачальникаАльона, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отличный товар, хорошая цена
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!