Отзывы покупателей о Мобільний телефон realme Note 70 4/128GB Obsidian Black

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Obsidian Black. Встроенная память: 128 ГБ

Придбав телефон, не працює звʼязок
    Вхідні вихідні дзвінки заблоковані, хоча мережа ловить без нарікань
    Буду повертати товар

Достоинства:
    Звичайний телефон для роботи із базовими характеристиками
    Недостатки:
    Не працює звʼязок
    • Віталій

Теж стикнулись з таким, він заблокований для нашого регіону. Повозились з підримкою realme тиждень і вдалось розблокувати. Але так не має бути, певно якась помилкова партія телефонів яку не розблокували на нашого регіону.

• Сорохманюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beach Gold. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон чудовий.

Достоинства:
    За цю ціну дуже хороший телефон
  • Станіслав Д***

Мне понравилось, быстро отправили, пришел полный комплект, всё хорошо, смартфон хороший, не каких проблем, особенно аккумулятор и динамик громкий, буду и дальше работать с резеткой, спасибо.

• Олександр
    Продавец: Rozetka. Цвет: Obsidian Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон потужний і працездатний, АЛЕ це телефон-обманщик. рази 4 в день звуковий сигнал повідомлення але нич не приходило. диспетчер телефону постійно вказує що на телефоні віруси, треба очищати пам'ять,робити сканування. і це кожен день. немає різниці, робиш ти то все чи ні. голосовий помічник сам вмикаєтся. перестає вмикатись тільки після магічної фрази.

Достоинства:
    заряд тримає близько 15 годин безперервного користування мобільним інтернетом
    Недостатки:
    не завжди під контролем
  • Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Obsidian Black. Встроенная память: 128 ГБ

Вперше пишу відгук не придбавши товар.Як може бути в характеристиках вбудована пам'ять 128GB ,а далі в текстовому описі мобільного телефону вона зменшується до 64 GB.Є якесь пояснення?Бо щось бажання придбати цей телефон пропало.

Достоинства:
    Ціна телефону
    Недостатки:
    Поки не знаю.Розбіжність в даних про вбудовану пам'ять.
    • Сергій

І пам'яті в ньому 6000, а не як в описі 6300
      Написано прям на наклейці на телефоні в першому ж рядку