Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Беспроводной джойстик геймпад для детей для ПК PS4 Android iOS TV Windows универсальный Bluetooth Wireless Controller геймпад с двойной вибрацией

Оценка пользователей 4.36/5
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Темно-серый

Шукав геймпад із блутус, сенсорною пенелю та аксереромером - це зручно для андроїда, тому підійшов цей сумісний з PS4 - виглядає як орігінальний, дещо пластик поганий (має дуже хімічний запах та штампування не ідеальне), але за ці гроші непоганий. Це вже другий PS4 геймпад, бо хотів грати у двох - перша "репліка" була дещо краща і вдвічі дорожча.

Достоинства:
    Працює добре, кощтує небагато
    Недостатки:
    Поганий пластик (але якщо не нюхати, то норм ), важко вимкнути, бо на стандартне, довге натискання на "PS" не вимикає (одразу, треба декілька намагань).
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш бездротовий джойстик для андроїда виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Олександр Б***

дуже чудовий

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш бездротовий джойстик для ps4 виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Ярослав Т***

Працюють добре підключення легке

Достоинства:
    В руках держиться добре
    Недостатки:
    Недоліків нема
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш бездротовий джойстик виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Константин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Темно-синий

Прийшов несправний. Відправив назад, обіцяли замінити, але пройшло вже більше 2-х тижнів, але до сих пір не відправили і на повідомлення не відповідають.

Достоинства:
    Не побачів.
    Недостатки:
    Не прауює.
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Серый

Ждав поки відправлять тиждень. Прийшов інший колір, замовляли сірий, прийшов сірий камуфляж.

• Ігор К***

Теж саме

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Темно-синий

Усе сподобалось

Недостатки:
    Довга відправка та порізана коробка
    • Продавец  EasyMart

Вас вітає EasyMart, дякуємо за ваш відгук

• Юрій Ф***

За свою цену отлично

Достоинства:
    Работает, заряд держит, блютуз видит
    Недостатки:
    Немного люфтит сборка в целом
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що товар виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Темно-серый

Пластик якісний, користуюсь і не маю проблем на ПК та телефоні, інше не пробував. Заряд тримає довго, але я завжди на дроті, рекомендую

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Темно-серый

Придбала дитині для ігор на смартфоні. Все добре підійшло, працює без зауважень. Швидко доставили, цілий та неушкоджений.

• Денис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Темно-серый

Шукав для вінди 11. Підключився без проблем, працює все на відмінно. Рекомендую! Відправили швидко, сервіс крутий.

• Леонід П***

ТОП геймпад. Все четенько

• Єлизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Темно-серый

Працює добре, підійшов до приставки, все без проблем.