Отзывы покупателей о Наушники Grand-X EH-86G Grey

Оценка пользователей 3.2/5
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я купував навушники GrandX чудові навушники та мають дуже гарний та насичений звук
    Дякую усім за працю та Чудову роботу.

Доброго дня, пане Андрію!
      Щиро дякуємо Вам за теплий відгук та за вибір Grand-X EH-86B Black
      Нам дуже приємно знати, що навушники виправдали Ваші очікування та Ви оцінили насичене звучання. Ми дійсно прагнемо створювати якісні та комфортні аксесуари для щоденного використання.
      Дякуємо за довіру та гарні слова — це надихає нашу команду працювати ще краще!
      Бажаємо Вам приємного прослуховування та гарного настрою щодня
      Команда Grand-X

Доброго дня, пане Андрію!
      Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та за вибір Grand-X EH-86B Black
      Нам дуже приємно знати, що навушники сподобалися Вам і Ви оцінили їхній насичений звук. Ми стараємося створювати доступні та якісні аксесуари для щоденного використання, тому Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди.
      Бажаємо Вам приємного прослуховування улюбленої музики та гарного настрою!
      Команда Grand-X

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Користувалася рівно 2 місяці по декілька годин ввечері, коли ходила гуляти, потім пропав звук в одному з навушників, при цьому при ходьбі іноді проривається, що "дуже зручно", краще б взагалі пропав... Не падали, ніхто на них сісти не встиг, просто перестав нормально працювати контакт. Звук для такої ціни чудовий. Зірочки за ціну, зручність ... може мені просто не пощастило ...

Достоинства:
    ціна, вигляд, зручність
    Недостатки:
    погані контакти

Доброго дня, Наталiє
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом та детально описали ситуацію. Нам прикро, що у ваших навушників Grand-X EH-86G виникла проблема з контактом після двох місяців використання.
      Оскільки виріб використовувався у звичайних умовах і не зазнавав механічних пошкоджень, це може підпадати під гарантійний випадок. Рекомендуємо звернутися до продавця або авторизованого сервісного центру з товаром та документом, що підтверджує покупку. Наші фахівці проведуть перевірку і, за необхідності, виконають ремонт або заміну.
      Ми цінуємо, що ви відзначили гарний звук, ціну та зручність моделі. Будемо раді, якщо після сервісного обслуговування ви й надалі зможете користуватися навушниками з комфортом.
      Команда підтримки Grand-X

• Ольга Ш***

Не сподобались. Звук посередній

Доброго дня, пані Ольго!
      Дякуємо, що обрали Grand-X EH-86G і поділились враженням
      Нам прикро, що звук видався вам посереднім — сприйняття якості звучання дійсно дуже індивідуальне й залежить від очікувань, пристрою підключення та типу контенту.
      Модель EH-86G — це бюджетні дротові навушники, які орієнтовані на щоденне використання: розмови, навчання, перегляд відео. Вони мають збалансований звук і мікрофон для зручного спілкування.
      Якщо ж ви шукаєте більш глибоке звучання для музики — будемо раді допомогти з підбором моделі, що краще відповідатиме саме вашим вподобанням
      Дякуємо, що залишаєте відгук

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Амбушюри дуже тверді, якійсь неприємний запах від пластику,
    звук(в мене) моно, так що оцінити динамік не можливо.
    гадаю середній бюджет

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    одно вухо не працює з ходу!
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Купувала для використання з ноутбуком, в першу чергу для перегляду серіалів. Після 1,5 тижнів користування враження однозначно приємні, саме те що мені було потрібно. Крім того сірий колір пасує до мого ноутбука, що рідкість, оскільки основна маса аналогічних товарів має чорний або білий колір.

Шановна Ольго, дякуємо Вам за покупку та відгук!

• Андрей Б***

Скиньте фото як вони в реалі виглядають,

Андрій, дякуємо за інтерес!
      Навушники Grand-X EH-86G Grey дійсно виглядають стильно — матовий сірий колір чудово пасує до ноутбуків у такому ж відтінку, і це рідкість серед аналогів. Ольга вже підтвердила, що дизайн і комфорт перевершують очікування.
      Якщо хочеш, можу надіслати фото у реальному використанні, щоб ти міг оцінити їхній вигляд і розмір наживо. Це дійсно приємна і зручна модель для перегляду серіалів і не тільки!
      Дякуємо, що обираєш Grand-X!