Отзывы покупателей о Сетевой фильтр Power с USB и Type-C, удлинитель на 3 розетки, 6 метров, Черный
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Працює. Такий як заявлено.
- Продавец MCXII_shop
Дякуємо за відгук!)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
На фото и в описі 4 USB, по факту прийшло 3 USB порти.
- Достоинства:
- Товар відгрузили.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам.
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Хороша і по якості норм
- Достоинства:
- Розетки і розʼєми додаткові
Зручно, що є кнопка вкл і викл з лампою
Можна причепити до стінки - Недостатки:
- Поки не помітила
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Все порты кроме Type-C работают. Возвратом и ожиданием заниматься не хочется поэтому буду без Type-C.
- Недостатки:
- Не работает порт Type-C
- Продавец PromoMarket
Спробуйте підключити інші кабелі .Може бути просто глюк .Ці фільтри дуже гарної якості .Ми користуємось ними з часів відключення світла та перепадів електроенергії. Вони добре працюють
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Дуже чудовий
- Продавец Gadget OFF
Щиро вдячні, що поділилися враженнями Бажаємо приємного користування!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі
Зручно
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Класна річ!!! Зручна в користуванні. Добротний провод.Зроблено з якісного пластику. Мені подобається. Можу рекомендовати.
- Достоинства:
- USB входи,длина провода .
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец Gadget OFF
Микола, дякуємо за вибір нашого магазину :)
Вдячні, що знайшли час поділитися досвідом користування. Бажаємо, щоб товар служив Вам довго та приносив лише позитивні емоції!
- Труш С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Чудовий, швидко доставили
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец Gadget OFF
Щиро вдячні, що поділилися враженнями Бажаємо приємного користування!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Робе гарно
- Продавец Gadget OFF
Дякуємо за покупку та Ваш відгук :)
Приємного користування!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
На вигляд чудовий девайс. Заземлення тут нема, дріт у повітрі, але дроті три жили. Усі USB не розраховані на велику потужність, контакти слабкі. Під'єднаа лампу 15Вт і конектор USB і подовжувач дуже гріються. TypeC взагалі користуватися не раджу, PD там теж немає. Як на мене, не вартує цей подовжувач цих грошей.
- Достоинства:
- Довгий якісний дріт
- Недостатки:
- Немає заземлення, USB не розрахований на навантаження.
- Продавец Trendway
Вдячні, що знайшли час поділитися досвідом користування.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4
- Продавец Gadget OFF
Дякуємо за вибір нашого магазину
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Pepe. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Сумнівний китайський ноунейм.
Начебто все працює нормально, але...
1. Замовив 2 подовжувачі 1 прийшов у коробочці з помилками у тексті, а ще один прийшов просто в пакетику. Назва виробника не на коробці не на самому пристрої не вказана.
2. Розібрав щоб подивитися, що всередині і виявилося, що заземлення взагалі не приєднане, шнур просто стирчить в обох подовжувачів. Тому інші заявлені функції захисту теж під питанням
Краще взяти щось дорожче але хоч з якимось більш-менш перевіреним брендом на корпусі- Достоинства:
- Красивий та недорогий
- Недостатки:
- 1. Китайський ноунейм. 2. Провід заземлення взагалі не приєднан, тому інші заявлені функції захист теж під питанням
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Приїхав цілий,добре запакований,перевірила,все працює! Дякую
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд,довжина шнура,кнопка вимкнення
- Продавец Gadget OFF
Приємного користування товаром! Дякуємо, що поділилися враженнями.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
В цілому задоволений. Але є тихий писк. Мені не заважає (майже не чути).
- Діма Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Pepe. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Мережевий фільтр як фільтр, нічого особливого.
Є нюанс з ЮСБ/Тайп С портами, якщо хочете поставити телефон на зарядку від цих портів, то розчарую, у них повільна зарядка, про що говорить сам же телефон- Достоинства:
- Зручність, ергономісність
- Недостатки:
- Повільна зарядка для ЮСБ портів, потужніше лампи не підключити
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Якісно зроблена річ, працює без зауважень
- Продавец Gadget OFF
Приємного користування!
- Мирослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Більше не купуватиму
- Достоинства:
- Все згідно опису
- Недостатки:
- Є неприємний писк під час роботи, перестав нормально працювати одна з розеток
- Елеонора П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Удобный сетевой фильтр с качественным корпусом. Зарядные порты позволяют подключать разные устройства одновременно
- Продавец Gadget OFF
Приємного користування!
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
жалкую, що купила
- Достоинства:
- Недостатки:
- ковзається всюди, де б не поклав, з USB гнізд нормально працює лише 1, всі інші ледь тягнуть, важить від сили грам 200, пластик дешевий, не вартує 500 грн, максимум 150
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pepe. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Товар прийшов бистро)
Все працює) - Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Чудово!
Приємного користування!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Реально удобная штука USB и Type-C есть
Приємного користування!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Все працює, кабель довгий, тепер не шукаю розетки.
Приємного користування!
Нажаль жоден USB не працює. Сподіваюся на заміну товара.
- Продавец Trendway
Дмитро, прикро, що виникла дана ситуація. У чаті надали вам необхідні реквізити
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Працює справно
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Хороший подовжувач, я задоволена
- Достоинства:
- різні варіанти заряджання
- Продавец MYhelper
Ми вдячні, Вам за відгук
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный. Длина кабеля: 6
Удлинитель бомбезный
- Достоинства:
- Всё отлично
- Продавец Gadget OFF
Віктор, щиро вдячні за ваш відгук :)
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Зручно, що цей подовжувач можна вішати на стіну - є спеціальні отвори позаду.
Дякуємо за відгук!
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
все працює, переноска цілком влаштовує. дякую.
Дякуємо за відгук
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Працював місяць, потім відмовили USB порти
- Недостатки:
- Пропрацював місяць. USB порти не працюють
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Все супер
Дякуємо за відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Швидка доставка, працює без нарікань.Дякую
Дякуємо за відгук!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Гарно зроблено. Все працює.
- Достоинства:
- Якісний подовжувач
Ми вдячні Вам за відгук
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Такое чувство что это б/у товар. Всё в царапинах, коцках, вмятинах. Запах пластика просто ужасный. Он не стоит своих денег
- Продавец MYhelper
Ми не продаємо вживані товари. Ви могли відмовитися від товару при отриманні на пошті, і також у Вас є 14 днів на повернення за умови збереження товарного вигляду.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pepe. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Переноска греться и воняет
Не советую еще и с заказала и оплатила за 2 приехала одна ! Ждем вторую.- Продавец Pepe
Доброго дня, Олено!
Нам дуже прикро, що сталася помилка з кількістю товару в замовленні. Ми цінуємо ваш час, тому, як тільки виявили невідповідність, відразу відправили другу одиницю товару за наш рахунок.
Модель QL-1091U зазвичай демонструє стабільну роботу. Невелике нагрівання при максимальному навантаженні на всі порти одночасно є допустимим, а запах нового пластику зазвичай зникає після декількох днів експлуатації. Проте, якщо після початку повноцінного використання у вас залишаться зауваження до роботи пристрою — будь ласка, зверніться до нас, ми завжди готові допомогти.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: MYhelper. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Нажаль, у роз`єми погано фіксуються прилади, якщо доторкнутись починають відходити. Також через раз спрацьовує кнопка живлення, не дуже якісний
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не якісний