Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Гребень-вилка для укладки и создания объёма волос

Оценка пользователей 4.2/5
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pickzy

Доброго дня раджу замовити цей гребінь з ситуацією яка була раніше все вирішили я вдячний продавцям за те що вони звязались зі мною та надали новий гребінь безплатно так як попередній був бракований

Достоинства:
    Відповідальність продавців гарна якість

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за теплий відгук та високу оцінку нашої роботи. Нам дуже приємно, що ми змогли вирішити ситуацію, а ви залишилися задоволені.

Ми завжди прагнемо йти назустріч нашим клієнтам і готові допомогти у будь-якій ситуації. Ваші відгуки мотивують нас ставати ще кращими.

Бажаємо вам лише приємних покупок!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pickzy

Замовив цей гребінь для укладки волосся і я цим товаром не задоволений буквально через 10 днів він зломався в області де рукой тримати я сильно не тиснув а він зломався товаром не задоволений

Достоинства:
    Недостатки:
    Зломався через 10 днів
    • Продавец  Pickzy

Доброго дня! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Причиною міг бути виробничий брак або пошкодження виробу під час використання.

Ми готові безкоштовно надіслати вам новий гребінець. Будь ласка, зв’яжіться з нами в чаті Rozetka, щоб ми могли уточнити дані для відправлення та швидко вирішити це питання

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pickzy

Дуже незвичний ,але треба навчитися використовувати, в мене вийшло

• Продавец  Pickzy

Дякуємо вам за відгук і високу оцінку!

• Ирина М***

Гарно вкладає коротке волосся

Достоинства:
    Легкий у використанні

Дякуємо за відгук

• Татьяна Д***