- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
НЕ ПОКУПАЙТЕ !!!
Ужасный запах.
Вызывает тошноту.- Достоинства:
- Ужасный запах
- Недостатки:
- Вызывает тошноту
Представник постачальникаМаксиме, хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick- Іван П***
Чудовий запах. Найкращий із усієї лінійки. Не слухайте нікого, думайте своєю головою
Представник постачальникаІване, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дала другій шанс)) купила ще раз.
Ні. Дійсно не дуже приємний запах.
Щось не так.- Достоинства:
- Важко казати.
- Недостатки:
- Не дуже приємний аромат.
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1 пришёл не рабочий
Представник постачальникаЮрію, дякуємо Вам за вибір продукції Finish!
Хотіли б порекомендувати Вам перевіряти комплектування замовлення і працездатність пристроїв в момент отримання, і у разі некоректної роботи оформлювати повернення безпосередньо на пункті видачі.
Ви також можете отримати додаткову інформацію в Довідковому центрі магазину "Розетка" або в чат-боті магазину в Телеграм.
З повагою, команда Finish
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За акційною ціною норм, але по-суті аромат на любителя, комусь сподобається, комусь ні. Більш підійде для використання в холодні пори року, в теплу пору під питанням, бо аромат більш для любителів східних бальзамічних прянощей
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- На любителя
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получив товар при перевірки виявилося що він пропускає звернувся бот подержку питання не вияснили прошу поміняти тих два балона які пропускають коли на них нажимаєш
- Достоинства:
- Нет Запах хорошой
- Недостатки:
- Пропускает тех падержка не какая на балонах пише тільки дата неизвестна яка що наверно що він прострочений потому що я не понимаю написано 24 місяця а доягого місяця і по якої нема
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок.
- Достоинства:
- Крутий запах, приємний
Представник постачальникаДарино, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже "цікавій" аромат. Жалкую що купила. Пахне прям вот неприємно (хоч взагалі то я полюбляю аромат ванілі и скандалу)
- Достоинства:
- Невдала покупка.
- Недостатки:
- Дуже специфічно, різко, хімічно пахне.
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах очень понравился.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick