Отзывы покупателей о Мышка Hator Pulsar 3 Ultra 4K Wireless Black (HTM680)

Оценка пользователей 3.81/5
  • Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

спустя месяц работы появилась проблема: в случайные моменты времени на 2-3 сек перестает работать то ли сенсор, то ли приемник сигнала, курсор просто зависает на экране и не реагирует на движения мыши. с каждым днем интвервал между этими зависаниями уменьшается. пока я писал этот комментарий курсор завис на экране уже около 15 раз

так же, то ли это мне так повезло, то ли это у всей линейки такая проблема: свисток-переходник, который крепится к концу usb провода настолько нежный, что малейшее прикосновение к нему ведет к переподключению устройства (пк издает сигнал отключения+подключения usb устройства)

установка дебаунса ниже 8мс(стандартное значение в hator mouse software) приводит к ПОЛНОМУ ЗАВИСАНИЮ ПК на 10-30 секунд, это ужас

хотелось бы получить какое-то решение

Достоинства:
    удобная и практичная мышка, при правильных настройках долго держит заряд
    Недостатки:
    не самый приятный звук клика свичей

Вітаємо!
      Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат на сайті hator.gg та описати ситуацію — фахівці більш детально розглянуть ваш випадок.

• Артур З***

Мышка бомба

Достоинства:
    Лёгкая,сенсу не срывает
    Недостатки:
    Нету

Бажаємо приємного користування!

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перша шо приїхала, не закріплений акум був, поміняв, друга якийсь не комфортний люфт кнопок, є звичайний пульсар 3, по збірці в рази краще, за шо переплата така...

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Нам шкода, що у вас склалися такі враження під час користування. Описана вами ситуація не є типовою для цієї серії. HATOR Pulsar 3 Ultra 4K є технологічно складнішою версією з акцентом на високу частоту опитування.
      Якщо у вас виникатимуть запитання, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg — ми будемо раді допомогти.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Та наче непогана миша. Доволі ергономічна, легка (може навіть занадто, було б добре якби можна було трошки ваги додати), багато варіантів підключення. Заряд тримає непогано. Засинає, якщо її якийсь час не торкатися, і просинається за долю секунди.
    Приємна підсвітка колеса миші, не дратує. Індикація зарядки зліва знизу теж норм. Покриття приємне на дотик і не збирає відбитки пальців. Немає наклеєних гумових боковин які з часом би відпадали або деградували під дією жиру з рук
    До мене приїхала нормально зібрана миша, з нормальними кнопками, колесиком, і приклеєною батареєю. Сенсор у мене не зривається, але я і не сильно в шутери граю.
    Доволі дивний перехідник з type c на type a в комплекті, але кабель нормальний.

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Адаптер USB Type-A до USB Type-C у комплекті можна використовувати для підключення 2.4 GHz донгла через кабель, щоб розмістити його ближче до миші та мінімізувати перешкоди для стабільного зв’язку і ще комфортнішої ігрової взаємодії.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Вадим Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Швидко відправили, все працює, зручна

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь 3 день, аккум вже розряжається, на максимальній частоті та DPi виходить біля 40 годин. І відсутній індикатор такий як вказаний на фото товару! Поки з мінусів все. Плюсів поки не побачив, мишка да і мишка.

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Час роботи миші залежить від умов використання, зокрема частоти опитування, рівня DPI, режиму підсвічування, режиму підключення та інших налаштувань. На максимальних параметрах (зокрема 4000 Гц) енергоспоживання підвищується, тому автономність може бути нижчою, ніж у стандартних сценаріях.
      Деякі елементи індикації можуть відрізнятися залежно від ревізії моделі. Низький рівень заряду відображається за допомогою бокового LED-індикатора. Крім того, ви можете перевірити рівень заряду акумулятора у фірмовому програмному забезпеченні, де також доступні розширені налаштування. Завантажити ПЗ можна з офіційного сайту HATOR.
      Якщо у процесі користування виникнуть додаткові питання — звертайтеся, будь ласка, до технічної підтримки на сайті hator.gg, ми завжди раді допомогти.
      Бажаємо комфортного користування!

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Використовую уже другий тиждень, і найперше, що помітив, це наскільки чесно вона поводиться. Жодних різких стрибків чи дивних збоїв у сенсорі, курсор рухається саме так, як я очікую. Вага мінімальна, але корпус не відчувається крихким, навпаки, є відчуття цілісності.
    Приємно здивувало, що миша не нав’язує свій стиль хвату, як беру так і працює. Переключення між ноутом і ПК через різні режими займає буквально секунду, і це реально економить нерви. Заряд тримається довше, ніж я очікував.
    У підсумку - класна начинка, чудова форма й надійність.

Достоинства:
    Та все сподобвалось
    Недостатки:
    Не знаю...

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вперше за довгий час миша, до якої не хочеться чіплятися ні за форму, ні за точність. Легка, симетрична, відчувається баланс, рухи точні навіть у швидких моментах. У іграх сенсор показує себе чудово, мікрорухи йдуть плавно, без зривів. Підключення універсальне і зручно перемикатися під різні задачі. Батарея тримає кілька днів активного використання без підзарядки, а програмне забезпечення дозволяє підлаштувати DPI, частоту опитування та поведінку кнопок під себе.
    Дійсно дуже вдала миша з відмінною начинкою і нормальною ціною.

Достоинства:
    Дуже чітка й легка

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В мене вже була миша від Hator, Quasar Essential, яка дісталась в подарунок з клавіатурою Starfall RGB, перша миша дуже вразила своєю легкістю і зручністю, тому вирішив ще раз зробити ставку на Hator.

Брав цю на заміну Bloody P91s, бо та ну дуже прям важка та не хотіла працювати з лінуксом. Не знаю чи це проблема миші чи лінукса, але хаторівська миша (Quasar Essential) працювала добре.

Плюси:

1. Працює з лінуксом
    2. Цілих 3 інтерфейси підключення, що дозволяє використовувати мишу одночасно на всіх компах. Для робочого ноута можна використовувати BT, для іншого ноуту 2.4, для компа кабель. Для всього цього достатньо однієї миші, і це прям неймовірно
    3. Можна підключити мишу кабелем до одного компу, але використовувати ВТ або 2.4 режим з іншим
    4. Характеристики

Щодо мінусів, то тут їх теж багато:

1. Відсутність інструкції в комплекті
    Чомусь для подарункової Essential миші в комплекті йшла повноцінна інструкція трьома мовами, а для більш high-end миші тільки огризок з 2 QR кодами. Якщо хотіли зробити вигляд екофрендлі, то могли би нанести ті коди на пакування і взагалі не класти папірець.
    2. Софт, який зроблений тільки під Windows, що хоч і прийнятно, але не вау не захотів працювати через wine/winboat
    3. Софт, який зроблений тільки під Windows, не працює і на самому Windows. Мені треба всього лише дві опції, налаштувати DPI, та поставити на бокові кнопки Volume /-. Якщо DPI ще якось налаштовується, то з другим було прям погано. Ось вони, ці опції, але я додаю для одної кнопки, додаю для другої, а працює тільки одна, верхня (ближче до провода). Або навпаки, працює тільки нижня. ?????? Витратив 20 хвилин перезавантажуючи додаток, поки нарешті не наклацав те що треба. Це ганьба, не кажучи про локалізацію. Деякі опції незрозумілі на англійській, пояснень немає, переключаєш на українську і питань стає більше ніж відповідей. ???
    4. Клік по ПКМ дає відлуння. Прям реально ніби на органі граєш. В більш дешевій миші цього не було.

Може написав би ще щось, але ліміт 2000

Достоинства:
    Непогана миша
    Недостатки:
    Могла бути краще

Вітаємо! Дякуємо Вам за розгорнутий відгук і вибір продукції HATOR. Ми уважно аналізуємо відгуки користувачів і враховуємо їх у подальшому вдосконаленні наших пристроїв. Якщо виникнуть додаткові питання — будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Кирило

Доповнюют відгук через місяць користування

Акумулятор люфтить при рухах вперед назад. Якщо рухати вбік туди-сюди, то все ок, не бовтається

Є одна цікава і дивна неприємність:
      Під'єднав мишу по ВТ до ноуту.
      Зараз в мене цього ноуту немає, відправив його в інше місто і можливо більше ніколи не побачу. Приєднати мишу по ВТ до інших ноутів не можу, бо в миші вимкнений режим pairing.
      Як його увімкнути невідомо. Чи мені треба фізично знайти цей ноут, до якого приєднана миша і вручну від'єднати щоб була можливість користуватись ВТ?
      Чи скидати всі налаштування в цьому потужному софті сумнівної якості, який працює з 10го разу?

Вітаємо!
      Щоб повторно активувати режим сполучення Bluetooth, увімкніть його за допомогою перемикача режимів — бічний індикатор засвітиться синім. Якщо миша не відображається серед доступних пристроїв, натисніть і утримуйте ліву, середню та праву кнопки одночасно, доки бічний світлодіод не почне швидко блимати синім. Після цього повторно виконайте пошук пристрою й оберіть мишу у списку. Ця інструкція з підключення також наведена у посібнику користувача.
      Якщо залишаться питання, зверніться до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg — ми завжди раді допомогти.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купую вдруге мишку від хатор в перші почав відходити кабель прям в притик мишкі вона не БЛ. Цю сьогодні забрав і в неї був відклеений акумулятор. Дякую більше не треба. Хатор бувай.

Достоинства:
    Не цікаво
    Недостатки:
    Відклеений акум бовтався
    • Владислав В***

Заміняти я нічого не буду так як акум я приклеїв і ще зверху арм ізолентую притиснув. І для чого було защолки робити коли вона і так притиснута 4-ма гвинтиками?

Вітаємо!
      Шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Ми не рекомендуємо вирішувати технічні питання самостійно, особливо якщо на пристрій поширюється гарантія від виробника, адже це може призвести до її втрати.
      У таких випадках ви завжди можете звернутися безпосередньо до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування або написати до нашої технічної підтримки через онлайн-чат чи форму зворотного зв’язку на сайті hator.gg — вам обов’язково допоможуть.

• Владислав В***

Що за мишу ви мені прислали? Сенсор зривається вже на 400 DPI! Ви, мабуть, жартуєте або знущаєтесь?!!

• РУСЛАН Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хотів обновити мишу , купив по знижці , попався брак , гніздо не тримає кабель воно трішки розхитане через що буває миша на секунду виключається ( коли купуєш таку мишу , такого рівня , вона не повинна тебе підводити адже переважно її беруть саме для кіберспорту/щоб вигравати ) , виявив проблему одразу після підключення і гри в CS 2 при різких рухах (рукою вправо-вліво , швидко) через що в критичні моменти миша за майже 3тисячі буде гіршим варіантом ніж якась тільки провідна(найнадійніша миша по факту і найстабільніша) , про підʼєднання по 2.4 скажу тільки що це ну таке собі для мене , але воно є і працює стабільно(ну в мене так собі, бо в мене багато перешкод по факту)
    В підсумку можу рекомендувати цю мишку бо всеж якщо миша приїде без браку то це ультимативний ігровий інструмент для знищення ваших суперників / повсякденних задач / і гортання ютубчику , 8000hz після 1000hz відчуваються ніби ти грав до того в 60фпс , різниця дуже велика(якщо миша 1000гц була ще й дешевою) , бо сенсор тут мама мія , pw3950 зірвати не реально дає чистих - 30тисяч!! DPI , не знаю для чого вам стільки но най буде . Якщо у вас монітор має менше 100гц сенсу брати не дуже багато , тому що миша розкриває свій потенціал у великій герцовці 180 (180 мінімум)

Достоинства:
    Зручна , симетрична , 8000hz , виконана з хороших матеріалів , якість збірки(крім гнізда)
    Недостатки:
    Якість збірки( а саме гніздо, не дуже продумане )

Вітаємо! Дякуємо за розгорнутий відгук і вибір продукції HATOR.
      Будь ласка, переконайтеся, що кабель щільно під’єднаний до упору — проблема може виникати саме через фіксацію роз’єму. Якщо залишаться питання — ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все супер, легка, зручна, хороша батарея

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Решил таки сменить свой старенький логитеч на что-то поновее... И от этой мыши я без преувеличения - в восторге. Мышь реально лёгкая и очень удобная — форма универсальная, для ладонного хвата подходит идеально. В играх чувствуется запас по сенсору, трекинг стабильный, микро-коррекции даются легко. Через радио канал задержка не ощущается, мышь - как продолжение руки. Порадовало, что есть и блутуз — удобно для ноута.
    По автономности - заряжаю редко, хватает плюс-минус на неделю. ПО простое и удобное - всё что нужно на месте.
    Реально очень крутой девайс за свои деньги!

Достоинства:
    Топ начинка, форма, комплектация

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка, довго тримає заряд, дуже гарно відчувається в руці, легка, рука зовсім не втомлюється, рекомендую

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

З під коробки мишка виявилась з дефектами, а саме: великий люфт ЛКМ, при найлегшому дотику до ЛКМ відбувається дуже гучний стук пластику об пластик, і це дуже сильно дратує; при затисканні ЛКМ поближче до колесика воно блокується і щоб провернути його доводиться прикладити дуже багато зусилль. Зробив обмін та надіслали інший екземпляр. Ніби проблема з люфтом та стуком ЛКМ пропала, а от з колесиком залишилась. Такого не має бути в мишці за майже 4 тис. грн. В мене вся переферія від виробника Hator, але даною мишкою залишився дуже розчарований. Хотів би я рекомендувати її, але дивлячись на ці проблеми важко це зробити. При цьому мишка досить приємної якості, вона дуже зручно сидить в руці, в іграх показує себе відмінно(якби тільки не ці дефекти).

Достоинства:
    Точність сенсорів, приємний матеріал, довго тримає заряд, зручний форм-фактор
    Недостатки:
    Жахлива збірка, проблема з колесиком

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Богдан Д***

Вибачте, але усіх ціх дефектів в моїй мишці немає, користуюся вже понад тижня, все прекрасно

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна мишка, приємно сидить в руці, легка. Без зайвого. Легко підключилася і дуже довго тримає заряд. Є 3 режими підключення, я обрав Bluetooth. Міг би рекомендувати, але зважайте на ціну, як на мене дорогувато.

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Для кращого досвіду в іграх та частоти опитування в 4000 Гц, радимо використовувати радіоканал, Bluetooth підійде більше для робочих задач, адже частота опитування миші в цьому режимі знижується до 125 Гц. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Максим Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже голосно клікає права кнопка миші, все решта чудово працює без нарікань

Достоинства:
    Чудові матеріали та ергономіка
    Недостатки:
    Голосно клікає права кнопка миші

Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
      Якщо в процесі користування виникатимуть питання, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg — ми раді допомогти.
      Бажаємо комфортного користування!

• Іван С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Писав в підтримку, на пошті ігнорують.
    Через 2 місяці використання мишка почала раптово зависати. Або зовсім переставала працювати. Поки не під'єднаєш її по кабелю і дістанеш назад. І таке можна ставатись по кілька разів на день в рандомні моменти

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Брак

Вітаємо!
      Нам шкода, що у вас виникла така ситуація під час користування мишею. Описана поведінка не є типовою для цієї моделі.
      Рекомендуємо перевірити папку "Спам" — інколи відповіді можуть потрапляти саме туди. Також зверніться, будь ласка, до онлайн-чату на сайті hator.gg та вкажіть електронну адресу, з якої надсилали запит — це дозволить перевірити наявність заявки.

• Святослав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сподобалось все, окрім моменту з зажимом ЛКМ і одночасним прокрутом колесика(наприклад в грі dayz, впринципі більше ніде не стикався з таким функціоналом) пластик треться об пластик і грати неможливо. Крутив мишу розглядав і це невдала особливість корпусу мишки , а не дефект саме моєї миші. За таку ціну, такі особливості мали бути враховані, на мою думку

Достоинства:
    Вона легка, зручна в руці, класний софт
    Недостатки:
    Зажатий ЛКМ прокрут колесика неможливий одночасно

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Роман Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша дуже легка, швидка. Особисто для мене низькувата. З мінусів: відвалюється зв'язок по радіоканалу (зв'язок сам не відновлюється, приходиться перепідключати), і місцями це буває декілька разів підряд з інтервалом в декілька хвилин. Купував син для ноута. по блютусу віддлючень, з його слів, наче не було. по шнурку також.
    В порівнянні з асус гладіус 3 (бездротова) ця набагато легша і нижча, клік трохи інший за звуком, більш дзвінкий наче аж з невеликим ехом (особисто мені не сподобалось). мені більше заходить асус, але там свої проблеми (відвал зв'язку при проводному підключенні (короткочасний), поломка енкодера коліщатка після трохи більше року експлуатації (часта проблема у асус))

Достоинства:
    Легка, швидка
    Недостатки:
    відвалюється зв'язок по радіоканалу

Вітаємо!
      Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Рекомендуємо розташувати донгл якомога ближче до пристрою через подовжувач. Також радимо переконатися, що поруч немає інших активних радіопередавачів, які можуть створювати перешкоди.
      Якщо залишаться питання, будь ласка, зверніться до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg — ми допоможемо розібратися детальніше.