- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Добре доглядає за пральною машинкою. Необхідно використовувати при жорсткій воді. Тому рекомендую)))
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все чудово.
Отримав швидко. - Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Хороший засіб ,вже не вперше замовляю на Розетці.
- Достоинства:
- Зручно ,що в таблетках
- Недостатки:
- іноді залишаються крупинки на речах після прання
- Юля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Больше дякую за таблеки для стерательною машинку просто в магазине нету
- Достоинства:
- Рекомендую
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Давно привчив родину використовувати таблетки Calgon під час прання, за 20 років користуюсь вже третьою пральною машинкою без єдиної поломки (міняв машинки з часом на більш сучасні моделі). З жодною машинкою не мав проблем в плані накипу. Зручний формат на відміну від порошка, дістав таблетку, зняв обгортку та поклав у пральну машинку. Подобається кількість таблеток одразу, вистачає на довго.
- Достоинства:
- Ціна-якість, кількість таблеток.
- Недостатки:
- не виявив
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Може бути, змін непомітив
- Достоинства:
- Навіть незнаю чи є переваги
- Недостатки:
- Непомітив
Представник постачальникаБогдане, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
дякую!
- Достоинства:
- зручно
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Не побачив результату
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не вартує своїх грошей
Представник постачальникаБогдане, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань.
Пропонуємо Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Calgon- Олександр П***
Як довго Ви застосовували данний засіб, щоб зробити такий висновок? Використовували на новій машинці? Використовували з початку експлуатації нової машинки? Використовували на старій машинці з старим ТЕНом? Використовували на старій машинці після заміни ТЕНу? Як часто застосовували засіб: Застосовували під час кожного прання? Застосовували 1 раз на 2 прання? Застосовували 1 раз на тиждень? При якій температурі виконувалося прання: Застосували тільки під час прання при 30* С? Застосовували тільки під час прання при 60 * С? Застосовували тільки під час прання при 90* С? Засіб додавали у порошкоприймач машинки? Засіб додавали безпосередньо до речей в барабані?
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Гарна якість. Економічна упаковка
Представник постачальникаВікторіє, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Calgon
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Безсумнівно прання з цими таблетками набагато краще ніж без них. Рушники та постіль стали м'якіші. Запах з пральної машини теж зник коли запусти очистку з цією таблеткою.
- Достоинства:
- Запобігає накипу пральної машини
- Недостатки:
Представник постачальникаМарино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Calgon
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Купував у вигляді порошку, вирішив спробувати в таблетках. Чи дає ефект не знаю.
- Достоинства:
- Гарно розчиняються, порошковий часто збивався в комки
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Задоволений
Представник постачальникаВікторе, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Швидка відправка, хороше пакування. Рекомендую цього продавця.
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Calgon
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
цікаво, а він дійсно допомагає? бо я вже за весь час пачок 30 купив
- Достоинства:
- Не знаю...пам"ятаю тільки фразу з реклами
Представник постачальникаВолодимире, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Працює досить ефективно.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Федір П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все ок
Представник постачальникаФедоре, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все добре
Представник постачальникаВікторіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Чудовий засіб для покращення прання та захисту пральної машинки
Представник постачальникаЯрославо, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Свої функції виконує. Дякую.
Представник постачальникаОлеже, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Золтан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Вибору немає, дуже жорстка вода!! Краще з ним як без нього!!
- Достоинства:
- Таблетки, напевно ефект
- Недостатки:
- Ціна міняється то верх то вниз.
Представник постачальникаДякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все ок, помогает справится с жёсткой водой и содержать внутреннюю часть стиралки в чистоте
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
Представник постачальникаЕдуарде, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все супер, не перший раз беру
Представник постачальникаВікторе, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Класс
Представник постачальникаСергію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Товар соответствует описанию.
- Достоинства:
- Быстрая доставка.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Завжди використовую таблетки Calgon. Політ нормальний.
- Недостатки:
Представник постачальникаІрино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Для пральної машини саме те...
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЛарисо, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Раніше не користувалась, але вода дуже жорстка, вирішила спробувати. Купила і в порошку, і в таблетках. В таблетках дуже зручно користуватися, подобається запах. Ефективність оцінити не можу, пральна машина ще досить нова. Купила для профілактики:)
- Достоинства:
- Зручно що в таблетках. Досить економно, вистачає однієї на прання.Після використання порошку в машинці був якийсь білий наліт, після таблеток немає
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЛарисо, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- ОЛЕКСІЙ О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Все круто дякую
Представник постачальникаОлексію, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Завжди користуюся Calgon для прання. Відмінна якість
- Достоинства:
- Дійсно допомагають
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлано, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Купляю уже декілька років поспіль, пральна машина задоволена таблетками, ми задоволені результатом
- Достоинства:
- Відмінно виконують свої функції
- Недостатки:
- Швидко закінчуються...
Представник постачальникаФедоре, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Хороший засіб. Беремо постійно на Розетка
Представник постачальникаГалино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Велика упаковка, приємна ціна
Представник постачальникаАнно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Хороший засіб. Все як вказано в характеристиці.
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все чудово. Посилка швидко прийшла.
- Достоинства:
- Якісний товар та добре упакований.
- Недостатки:
- Недоліків нема.
Представник постачальникаДіано, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
все сподобалось
- Достоинства:
- товар гарний,швидка доставка
Представник постачальникаСвітлано, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Calgon
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 15
Все добре