Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Спортивные беспроводные костные наушники Langsdom BE-25 Pro Open-Ear с костной проводимостью для спорта и бега

Код :  578195716
Оценка пользователей 4.86/5
  • Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M

В целом доволен покупкой и магазином.
    Огорчило одно, наушники почему то отключаются при 20% заряда. И ещё момент, нажимаешь питание для включения и на телефоне вылазит Джемини нейросеть.

• Олександр М***

Супер!!!

• Грядченко А***

Працюють, все добре

• Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M

Все влаштовує, приємна ціна, чудова якість

Достоинства:
    Зручні, бо не злітають. Звук чистий, без перешкод. Далі побачимо
    Недостатки:
    Поки немає
  • Юрій Ц***

Якість нормальна. Я задоволений

Достоинства:
    Акумулятор довго тримає заряд
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M

Просив техпідтримку додати в опис товару як включаюти, але бачу що не додали.

Достоинства:
    Самі наушники чудові. Звут відрізняється від звичайних вакуумних наушників. Але не суттєво.
    Недостатки:
    Не відразу знайшов як їх включити. Тільки за допомогою техпідтримки
  • Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M

Непогані навушники, в цілому задоволений, але надіявся на трішки більшу гучність. Що до басів - низькі частоти майже відсутні, тому кому це важливо - ці навушники не для вас. Їжджу на роботу на велосипеді, брав ці навушники, як такі, що не будуть злітати (з цим все чудово, звісно), а також надіявся, що така "доставка звуку" буде краща ніж в традиційних, але ні - вітер все одно перекриває, хоча й не так сильно перекриває, як мої попередні вкладні (не вакуумні).

Достоинства:
    Працює добре - конектяться моментально, звук чіткий.
    Недостатки:
    Не достатньо гучності, низькі частоти майже відсутні.
    • Артем Я***

Доповню досвід: чомусь мене ніхто не чує в цих навушниках, маю на увазі якщо через них приймати/здійснювати виклик. Тобто щось чують, але точно не слова - або дуже поганий мікрофон, або в мене брак.