- Морозов М***Отзыв от покупателя. Продавец: DeNe Mall. Объем 1 шт: 500 мл
Хороший засіб. Швидко розчиняє бруд, навіть застарілий.
- Достоинства:
- Швидко все відмиває
- Недостатки:
- Треба працювати в рукавицях
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Викликає алергію. При розпорскувані викликає кашель. Абсолютно нічого не миє.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Вода з мылом.
- Достоинства:
- Жах
- Недостатки:
- Разводняк
- Продавец 4AP1
Доброго дня, підкажіть будь ласка як Ви використовували даний товар?
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже гарно! Відмиває все швидко, без зайвих зусиль!
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Во первых средство не пенится как в рекламном ролике,а во вторых оно удоляет только незначительные загрязнения, сковороду зажаренную как в рекламе она не может очистить.
- Продавец 4AP1
Доброго дня, Ви наносили засіб на гарячу поверхню, чи на холодну?
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Не покупайте это средство, оно испортило мне все ножи, успела только прыгнуть на набор, хорошо что не испортила мебель и кастрюли
- Достоинства:
- Недостатки:
- Куча, о чем умалчивает продавец, даже нет перевода на украинский язык товарной бирки
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Рекомендую приобрести универсальное средство, оно оправдывает хорошее качество и приемлемая цена. Товар ставлю 5. Продавцу ставлю неудовлетворительно. При заказе я написала в комментариях куда направить товар. Но ничего не было сделано и мне как временно ограниченному человеку с переломом ноги пришлось за собственные деньги перенаправлять товар на почтомат.
- Достоинства:
- Хорошо чистит, нет резкого запаха
- Недостатки:
- Немного хлипкий флакон
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Це найгірший засіб, яким я користувалася. Після користування цим засобом маю зіпсовані поверхні. Мила з ним кухонну плиту, плінтус (куток) на меблях біля пліти тепер покритий білими плямами, які не відмиваються, тепер меблі весь час наче брудні. Вирішила його використати при прибиранні ванної кімнати, після прибирання вся плітка в білому нальоті, двічі прийшлося протирати вологою ганчіркою. Не рекомендую, хоча може це мені дістався неоригінальний несправжній засіб
- Достоинства:
- Недостатки:
- Псує поверхні
- Продавец 4AP1
Доброго дня, цей засіб використовують на гарячу поверхню, тоді він працює як треба і все вимиває і вичищає.
- Анна Ф***
Продавец 4AP1, почитайте, будь ласка, опис та характеристики засобу, який ви продаєте, в характеристиках написано «для плитки та стін», в описі «легко і безперешкодно справляється з різними поверхнями». Й як мені по вашому нагрівати плитку? Я мила кухонну плиту й плітнку біля неї, зіпсувала меблевий плінтус, чи мені потрібно бу й меблі нагрівати?
- Продавец 4AP1
Обробіть поверхню горячею водою, після чого наносити засіб, у засобу активна дія з теплими предметами.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Супер працює на ура, дуже Вам вдячна.
- Достоинства:
- На всі 100%
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Він навіть не піниться, не те,щоб щось вичищати.... Розвели,як лоха)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нічого не чистить
- Продавец 4AP1
Доброго дня, він пінитись і не має, нанесіть на забруднену поверхню на 40-50хв, попередньо обробіть поверхню горячею водою, тоді він відчистить все що Вам потрібно.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Объем 1 шт: 500 мл
Дякую!!!
- Достоинства:
- Не очікувала такого результату, відмиває все Супер!
- Наталья Т***
Не верю. Там конечно кислота какая-то. Губку мгновенно разъела, пришлось еще и её отмывать. Плюс льеься как вода, не пенится и не пристает