- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Відповідає заявленому фото та опису
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Товар відповідає замовленню.Все гарно запаковано.Дуже задоволена покупкою.
- Продавец Brands_Market7777
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Покупкою задоволена! Рекомендую