Отзывы покупателей о Футболка с вышивкой женская трикотажная Симфония XXXL белая
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tandem Prime. Размер: 3XL. Цвет: Белый
Гарна футболка
- Продавец Tandem Prime
Дякуємо за зворотній зв'язок, Ірино!
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tandem Prime. Размер: 3XL. Цвет: Белый
Гарна футболочка. В реальності навіть краще, ніж на фото. Дуже якісна вишивка, красива кольорова гама і сама футболка теж чудова. Дякую!
- Достоинства:
- Все прекрасно
- Продавец Tandem Prime
Дякуємо за відгук, Тетяно!
Раді, що Вам сподобалася футболка. Хай гарно носиться і дарує позитивні емоції!
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Tandem Prime. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Дуже гарна футболка!! Гарна якісь, дуже акуратно, добре та якісно зроблений орнамент. Зробила рекламу цього бренда на роботі. Моя колега забажала теж замовити декілька футболок і їх замовила. Вона теж залишилась задоволена. Все підійшло. Окрема дяка менеджеру продавця за його гарне, ввічливе та уважне обслуговування. Хотілося б побачити ще новинки цього бренду, щоб була можливість замовити ще щось.
- Достоинства:
- Гарна якість, дуже гарна та акуратна робота виробу, доступна ціна, гарне обслуговування з боку менеджера продавця.
- Продавец Tandem Prime
Щиро дякуємо за такий теплий, детальний та надзвичайно приємний відгук, Анно!
Нам безмежно приємно знати, що Ви залишилися задоволені якістю футболки, вишивкою та обслуговуванням. Окрема подяка за Вашу рекомендацію — це найбільша довіра для нас! Дуже раді, що і Ваша колега залишилася задоволена покупкою.
Ваші слова надихають нас створювати нові моделі та розширювати асортимент, тож обов’язково працюватимемо над новинками. Дякуємо, що обираєте нас, і будемо раді Вашим новим замовленням!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tandem Prime. Размер: M. Цвет: Белый
Неймовірна футболка. Якість, вишивка - топ.
- Достоинства:
- Матеріал, малюнок, ціна
- Недостатки:
- Трохи довга достака
- Продавец Tandem Prime
Дякуємо за покупку та відгук, Вікторіє!
Дуже раді, що Ви задоволені придбаною футболкою-вишиванкою.
Щодо доставки щиро перепрошуємо: зазвичай ми відправляємо замовлення у той же (якщо замовлення зроблене до обіду), або на наступний (якщо замовлення зроблене після обіду) день. Проте перед Днем вишиванки у нас був ажіотаж і ми трошки не справилися.
Всього Вам найкращого! До наступних замовлень!