- Євгенія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Для щоденного прибирання це ідеальний варіант. Легкий, потужний, автономний, мікрофібри добре вимивають підлогу, Одні плюси)
- Достоинства:
- Хороша сила всмоктування, приємна ціна за гарний функціонал
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Сподобалась потужність, за таку ціну. А ще подобається функція вологого прибирання, тому я вже забула про свою стару швабру. Користуюсь майже щодня, батареї вистачає на всю квартиру. Після миття підлога без розводів. За свою ціну топ!
- Достоинства:
- Ефективне вологе прибирання,.Просте очищення контейнера. Є насадка для меблів
- Маряна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбала акумуляторний пилосос,всім задоволена,окрім батереї,якої вистачає на декілька хв. на турборежимі,так як слабші два режима,майже не всмоктують нічого.Комплектація гарна,а от батерея дуже слабенька.
- Достоинства:
- Миюча насадка,хороша річ
- Недостатки:
- БАТЕРЕЯ!!!!
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Модель Dreame R10s Aqua оснащена акумулятором ємністю 2500 мАг, що забезпечує до 70 хвилин роботи на стандартних режимах. При використанні максимального рівня потужності автономність дійсно скорочується, що є типовим явищем для пилотягів цього класу.
У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи елементу живлення, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Наші фахівці із задоволенням проведуть ретельну діагностику.
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Ірина К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
користуюсь технікою dreame мені подобається а особливо їхній естетичний дизайн та легкість вражає
- Достоинства:
- сучасний дизайн