Отзывы покупателей о Кошелек Vintage Универсальный Красный (14680)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Люба Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: T-K Shop. Цвет: Темно-коричневый

Ідеально компактний гаманець.

Достоинства:
    Зручний у використанні
  • Тетяна Д***

Гаманець невеликий, компактний.
    Тільки чому немає ланцюжка до нього.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Без ланцюжка в комплекті

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Купував для дружини в кінці 22-го року, якість сподобалася, потертості за час користування додали, як на мене, ще більше вінтажного вигляду, тобто краще виглядає. Замовив сумку цього ж виробника, чекаю на доставку.

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Самосьєва А***

Качество топ

Аліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Самосьєва А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Отличное качество . Товар соответствует описанию и фото . Рекомендую продавца , отправили быстро .

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гаманець дуже зручний. Шкіра м'яка, а головне, є два відділення для дрібних грошей )

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:

Руслана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Качество не очень хорошее. Подклад порвался в первые дни,кожа потерлась и потеряла цвет. Цепь на карабине длинная и неудобная. Так себе качество.

Доброго дня, Вікторія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.

• Алла

Пол года эксплуатации!!!
    Полёт нормальный!!!

Алла, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сур И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволена, все подобається

Достоинства:
    Компактний, але все вміщується
    Недостатки:
    На 5 році користування почала рватися підкладка у відділенні для монет (не недолік, а просто факт), але ж 5 років користування!
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олексій К***

Гарний

• Світлана М***

Покупкою задоволена
    Гаманець з натуральною шкіри.Фурнітура гарної якості.
    Дякую

Достоинства:
    Відповіднл харакьеристиці
    Недостатки:

Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мария Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Маленький, зручний. Майже рік користуюсь.

Недостатки:
    Не виявила

Марія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Прошло четыре года .Кожа ведёт себя отлично.Цепочка как противоугонное устройство , цепляется на сумку. Совет.Не накапливайте много мелочи .Порвалась ткань отделения .Пришлось зашивать.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Понравился! Мягкая тонкая кожа !

Достоинства:
    Маленький вместительный!
    Недостатки:
    Недостатков нет !

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мартіні
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Якістю дуже задоволений! Гаманець дуже місткий, добре пошитий і принаймні моїм запитам відповідають усім! А мені потрібно багато кишень та місця!

Достоинства:
    Натуральна шкіра та якісне пошиття!
    Недостатки:
    Одна з кишень чомусь не відкривається аж до кінця, на півсантиметра приблизно

Мартіні, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Не сподобався. Якість шкіри погана, затертий, помʼятий, блиску, як на рекламному фото нема ( наче вже добре юзали). Неохайно зроблений, не держить форму ( на фото видно). Змійки постійно жують підкладку. Тисячна купюра впритик ( по розміру нібито нічого, але чіпляє підкладку, тому що підкладка пришита зі зморшками). Картки діставати не дуже зручно. В принципі, має право на життя гривень за 300

Достоинства:
    Як органайзер, продуманий
    Недостатки:
    Якість не відповідає ціні

Доброго дня, Наталія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Купила на розетці років 5 тому, надзвичайно чудова якість за цей час навіть не потерся, мʼякий та дуже місткий не зважаючи на невеликі розміри, зручно для маленьких сумок!

Марина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій Д***

Сподобалось!!!

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Файний і вмісткий. Гроші, картки, ключі від дому, монети все в ньому.юз же ї

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Хороший кошелек, качественный. Очень компактный и удобный в использовании. Из минусов - мне не пришла цепочка в комплекте. Однако я решила забрать кошелек и без нее.

Достоинства:
    Красивый, мягкий и компактный
    Недостатки:
    Не пришла цепочка

Яна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

М'яка шкіра, маленький, зручний.

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Еленина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний гаманець для середньої або великої сумки

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовила гаманець ще минулого року. Дуже задоволена покупкою. Всім рекомендую. Фарба не обрушилася. Фото додаю

Достоинства:
    Дуже хороша якість

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Хороший кошелек, вместительный и качественный. Посмотрю как будет в использовании.
    Розетке спасибо за быструю доставку в магазин.

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• галина і***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Вітаю! Це вже втретє замовляю гаманець і цього разу довелося відмовитися,бо тримаючи для порівняння свій гаманець з новоприбулим зауважила величезну відмінність у якості шкіри!!! Також замовила окрім червоного ще й коричневий ( готувала парний подарунок). Теж погана якість шкіри і невідповідність зі зразком на фото... Прикро....

Достоинства:
    ...
    Недостатки:
    ...

Доброго дня, Галина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Николай Р***

Гарний шкиряний гаманець. Дружині сподобався

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Відсутні

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей С***

Класний

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Хороший кошелёк, но внутри подкладка рветься

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Подкладка внутри тонкая

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

Шикарний шкіряний гаманець. Багато кишеньок. Брала по акції, дуже задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    не має
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Інна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Фомичева Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Шикарний шкіряний гаманець. Дуже вмісткий. Багато кишеньок. Враховуючи що брала по акції, то дуже задоволена

• Яровенко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Він просто ідеальний, повністю відповідає своєму фото,а ще дуже зручний,я ж кажу ідеальний

Достоинства:
    Компактний, зручний
  • Максим

Гарний

Максим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

на мій смак не дуже, як то кажуть на "любителя"))...одна перевага, що шкіряний...залишила, як запасний варіант)))

Достоинства:
    шкіряний, багато місця для карток та два відділення на блискавці,для дрібних грошей, ціна
    Недостатки:
    ланцюг важить більше, ніж сам гаманець...внутрішній вкладиш на металевих кнопках, він хоч і знімається, але металеві частини можуть пошкодити банківські карти

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

В использовании с 2020 года. Качество бомба.

• Росляк С***

Понравился. Спасибо большое