Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Портативный душ на аккумуляторе Portable Shower Smart LCD Черный 8000 mAh 5 скоростей IPX8

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Юліанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дома зламалася душова кабіна, ремонт доволі дорогий, і цей душ став дуже хорошим варіантом, сам душ досить потужний, заряду хватає на 3-4 рази, зручний у використанні
    Цей душ став моїм спасінням

Достоинства:
    Дуже зручний у користуванні
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Тетяна К***

працює добре

Достоинства:
    якість хороша
    • Продавец  Brix

• Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Купував собі на дачу, сподобалося що в комплекті 2 різних кріплення. Поки їхав на село зарядив акумулятор від авто. Шланг довгий, дисплей зрозумілий, все супер

Достоинства:
    Регулювання потужності напору і працює по часу як заявлено

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Відповідає заявленим характеристикам. Але при огляді не помітила що на регуляторі напору води лійки відсутній ковпачок

Достоинства:
    Тихий, відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    На лійці відсутній ковпачок на регуляторі напору води
    • Продавец  Brix

З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання.

• Анастасія С***

Дуже дякую за оперативне вирішення мого питання. Продавець одразу зі мною зв'язався та відправив нову лійку. Дуже вдячна!

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Все працює,комплект як заявлено в описі. Лійка справді регулює напор води і режим подачі води теж можна контролювати на моторі,це зручно. Мотор працює тихіше ніж в більш простих моделях,є з чим порівняти.

Достоинства:
    Потужний мотор, довгий шланг, контроль режиму подачі води