Отзывы покупателей о Універсальна мобільна батарея Anker PowerCore 737 GaNPrime 24000 mAh 140W Black (A1289011)

Оценка пользователей 4.21/5
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БрайтВолт. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Дорого дня, я Клюєв Денис Вячеславович 25.05.2026 замовив у Вас зовнішній акумулятор Anker 737 (PowerCore 24K) 24000мАг, потужністю 140Вт, Black Замовлення #894129055 від 25 травня 2026 за 5490 гривень. Сьогодні я отримав посилку та оплатив її, але коли я прийшов до дому та вирішив перевірити цей акумулятор, виявилось що він працює лише на заряд самого акумулятора. Тобто цей акумулятор не заряджає жодного гаджета (смартфон, навушники). Я хочу повернути цей товар. До речі ця проблема не тільки в мене, ось назва такого відео відео: "Anker 737 power bank not working. I fixed my anker power bank and you can too.

• Продавец  БрайтВолт

Доброго дня.

Нам шкода, що у вас склалось таке враження про товар.

Описана вами ситуація не є типовою для цієї моделі. Також звертаємо увагу, що Anker 737 має особливості роботи з різними кабелями та протоколами швидкої зарядки — інколи проблема може бути пов’язана саме з кабелем або режимом роботи порту.

Для вирішення питання рекомендуємо звернутися через заявку на повернення/гарантію в Rozetka, щоб ми могли перевірити пристрій у сервісному центрі. Якщо несправність підтвердиться — питання буде вирішене згідно гарантійних умов.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Олексій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Такого крутєзного павербанка я ще не бачив. Зарядив айфон з 15% до 70% приблизно за 20 хв, при цьому витративши десь 20% заряду.

Достоинства:
    Швидко заряджається і заряджає
    • Представник бренду

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук та опис практичних кейсів. Приємного використання!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cedrus. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Супер! Дякую

• Алла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cedrus. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Продавець відправив товар в день замовлення. Отримала вже наступного дня. Дуже задоволена

Достоинства:
    Все подобається поки
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

норм, выглядит красиво, при зарядке ноута (Acer Aspire 7) выдает от 40 до 70 ватт, поэтому винда пишет, что зарядка недостаточно мощная. Если использовать для офисной работы, павер держит около 1:30, хотелось бы чуть чуть больше

Достоинства:
    красивый, быстро заряжается, кабель в комплекте
    Недостатки:
    довольно быстро разряжается
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Seleon Store. Цвет: Черный

не дуже крутий павербанк, але в не дуже поганий

Достоинства:
    24000 mAh, 140W зарядка, інформаційний екран, якість збірки
    Недостатки:
    включений ноутбук з потребою 100W для роботи і зарядки висаджує павербанк повністю за 50 хвилин з енергозбереженням і т.д. для збільшення енергоефективності.
  • Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Ноутбук заряжает, сам заряжается то 1.5часа 65Вт зарядкой

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Ніяких 140w пацаны. Розвод на бабки. Купив павер, адаптер. Включаю - павер дає дай бог 30в и допобачення. Ноут не заряджаєтся. Розводяги

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Розвод на бабки
    • Представник бренду

Вітаю! Дайте, будь-ласка, більше деталей. Який саме ноубук Ви пробували заряджати та не отримали бажаного результату?

• Віталій

Можливо, шнурок просто не тягне.

• Александр К***

Не все ноутбуки поддерживают зарядку через тайп-си.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALFA UA. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Хочу доповнити свій попередній відгук

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Недоліків нема наскрізна зарядка присутня все залежить від потужності вашого зарядного пристрою...
  • Данилюк Д***

Ідеальна павербанка

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TDbox. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Зовнівнішній акамулятор Anker 737, дуже чудова річ можно заряджати і телефон і навіть підключити ноутбук. Я його купив для заряджання телефон, але саме більше я його купив для паяльника якому потрібно 20 V. Тепер э можливість паяти пальник де завгодно і без всяких проблем де знайти напругу для нього.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALFA UA. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Все чудово відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    140w на віддачу 140w при заряджанні
    Недостатки:
    Не має наскрізної зарядки як упс працювати не буде.
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Доволі гарний повербанк, якщо не брати до уваги інформативний дисплей, переваг вистачає й без нього.
    Приїхав майже розряджений.
    Для тих хто не читає інструкцій))
    У випадку не частого використання даного повербанка його потрібно розряджати та заряджати хоча б один раз на місяць інакше батарея буде втрачати ємність.
    Даний повербанк мені підійшов для ноута на 120w спокійно витримував 2,5 години при середньому навантаженні ноута.
    Не знаю яким чином після розряджання ноута повербанк заряджає при вимкнутому стані до 90% десь за дві години при цьому заряду на повербанка залишається ще десь 26%

Достоинства:
    Підтримує швидке заряджання від відповідних блоків живлення, заряджання декількох девайсів одночасно.
    Повна зарядка з 0 до 100 відбувається 56хв - 1:10г.
    Не боїться повних розрядів
    Недостатки:
    При розділенні напруги на декілька девайсів падає на основному порті typeC навіть коли загальне навантаження не перевищує 100w
    Ділить його навпіл відразу але згодом оптимізує
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Все влаштовує

Достоинства:
    Швидко заряджає MacBook Pro
  • Прокоф'єв О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БрайтВолт. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

^^^

Достоинства:
    Ємність, якість збірки, потужність, інформація про стан акумулятору
    Недостатки:
    Чохол для зберігання не приємний на дотик
  • Віталій
    Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Куплявся для макбука з його заявленою потребою в 140w. Розряджений ноутбук за півгодини до 70% заряджає.
    Дуже швидко заряджається.
    Детально відображає інформацію по заряду-розряду по кожному порту, силу струму і прогнозований час. Дисплей, звісно, космос.
    Уважно підбирайте кабелі, не всі потягнуть потужність, яку він може видавати/споживати.

Достоинства:
    Видає 140w, швидко заряджається. Дисплей з детальною інформацією по заряду-розряду
    • Катерина Г***

Підкажіть, будь ласка, чи йде він із кабелем?

• Володимир
    Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Чому в описі пише що бренд з США, якщо він з Китаю?

• Антон К***
    Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 24000. Цвет: Черный

Користуюсь павербанком 1,5 роки, заповляв з Єврозони, ношу з собою, добре тримає заряд за різних температур, заряджав девайси на Android, Apple, Windows, все працює добре, тільки в деяких випадках краще використовувати кабелем, який іде разом с телефоном, або лептопом, для повної потужності.
    Можливо для жінок будет трохи важкуватий, але для такої потужності він доволі легкий.

Достоинства:
    Зручний, цупкий, дійсно заряджає всі сумісні с портами девайси