Отзывы покупателей о Игровой кулер для телефона MEMO CX08 Pro + игровые напальчники MEMO FS01
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Забрав замовлення, комплект просто топ! Кулер реально рятує, мій POCO X8 Pro тепер взагалі льодяний, навіть якщо годинами грати без перерви. Напальчники теж кайф по екрану ковзають ідеально, сенсор не тупить і не збивається.
Окремий респект магазину! Продавець дуже гарний, все швиденько оформили і відправили, а в посилку ще й поклали цукерку) Здавалося б, дрібниця, але настрій підняли на весь день. Дуже дякую, однозначно рекомендую! - Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Все чудово працює та гарно виглядає)
- Достоинства:
- Є цукерки)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Менеджер швидко та зручно зв'язався і уточнив інформацію, доставили швидко, кулер працює як треба
- Достоинства:
- Якісний товар та доставка
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Хороший кулер, усе працює чудово
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Кулер чудовий, охолоджує телефон моментально, всім рекомендую
- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Даним гаджетом задоволений, все справно працює, менеджер дуже лояльний, оцінка 5 однозначно.
Дякую за вашу роботу та лояльність - Тимофей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Все чудово працює добре)
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Швидка доставка, все працює чудово, приємний менеджер.
- Продавец Antloot
Володимире, дякуємо за відгук! Дуже раді, що ви оцінили швидку доставку, чудову роботу кулера та нашого менеджера) Вдалих вам перемог!)
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Замовлення приїхало швидко , якість супер . Охолоджує неймовірно та швидко. Все сподобалось . Менеджер топ. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість доставки,якість товару та приємні подарунки
- Продавец Antloot
Володимире, дякуємо за рекомендацію! Раді, що ви оцінили неймовірне охолодження кулера, швидку доставку та роботу нашого менеджера) Вдалих вам перемог!)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Гарно працює наріканнь нема комплектний шнур дуже доречний
- Достоинства:
- Гарно охолоджує не ламаєтся
- Недостатки:
- Великий не дуже зручно кріпити на телефон,гніздо дрота живлення зроблено нормально але треба постійно викручувати собі руки щоб його вставити і не зламати ту кляту ножку
- Продавец Antloot
Андрію, дякуємо за розгорнутий відгук! Раді, що кулер гарно працює, а ваші зауваження щодо кріплення та гнізда, виробник взяв це до уваги і в нових моделях усунув цю проблему) Вдалих вам ігор!)
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Все просто топ
- Продавец Antloot
Артеме, дякуємо за відгук! Раді знати, що вам усе сподобалося) Вдалих матчів!)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Сподобалось працює добре дякую.
- Продавец Antloot
Олю, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що кулер MEMO CX08 AI добре справляється зі своєю роботою. Вдалих вам ігор!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
Файно все працює
- Продавец Antloot
Олександре, дякуємо за відгук! Раді, що все файно працює) Вдалих вам ігор з новим кулером!
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
товар супер, працює супер, рекомендую
- Продавец Antloot
Софіє, дякуємо за рекомендацію та високу оцінку! Тішимося, що кулер для телефону суперски працює і ви задоволені покупкою. Вдалих ігор!)
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Фиолетовый с красным
добре, якщо так і є)
- Продавец Antloot
Андрію, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені покупкою) Гарного вам користування)