Отзывы покупателей о Пылесос MOVA Z50 Ultra (RLZ92CE) MOVA RLZ92CE 965194

Оценка пользователей 4.38/5
  • Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Це наш другий робот-пилосос (перший від був від Xiaomi) тому є з чим порівнювати. Якщо коротко - другий раз не купив би.
    Мінуси:
    - Іноді скрипить валік який миє підлогу, але не при кожному прибиранні (від чого це залежить не знаю)
    - Коли відключали світло валік погано просушився і тепер смердить мокрою тряпкою тому за якість сушки сказати нічого не можу.
    - Іноді не прибирає частину або навіть всю кімнату після дозарядки
    - Не хоче заїжджати під батарею хоча місця достатньо
    - Іноді може залишити краплі брудної води
    Плюси:
    - якісно миє підлогу якщо не рахувати брудні краплі. Звісно з паровою шваброю не зрівняти, але для повсякденного прибирання відмінно
    - сам себе обслуговує - зливає і набирає воду, вивантажує сміття, правда часом не може забратись на станцію - доводиться підштовхувати
    - українська озвучка
    - голосові команди, української не пробував, але англійською розуміє добре
    - в режимі ШІ чудово ідентифікує та не чипає речі на підлозі. Правда я його відключив бо він не прибирає по краях кімнати і до батареї під'їжджає за кілометр
    - транслює зображення з камери на телефон в прямому ефірі, дитина пару раз гралася

Достоинства:
    Українська озвучка
    Дистанційне керування з оглядом камери
    Сам зливає бекону воду і заливає чисту
    Сам вантажів сміття
    Гарно ідентифікує речі на підлозі і об'їзжає їх
    Недостатки:
    Не хоче заїжджати під батарею
    Іноді залишає краплі брудної води на підлозі
    Гучно скрипить миючий валік
    Може проігнорувати якусь ділянку в кімнаті чи навіть всю кімнату
      Представник бренду

Євген, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Модель Mova Z50 Ultra здатна заїжджати під меблі з просвітом до 10 см, що дозволяє ефективно очищати важкодоступні ділянки та підтримувати чистоту навіть у прихованих зонах приміщення. Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Лев Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Перший раз купляв робот-пилесос, оскільки наразі маю лише один вихідний на тиждень і прибирати одному двохкімнатну квартиру швидко набридає. Спочатку були певні побоювання з приводу якості прибирання - витирання пилюки замість розмазування, захоплення кутів, але поки що ніяких нарікань немає. Сподобалось швидка та коректна побудова мапи квартири, автомоніторінг розхідників та можливість дистанційного керування навіть з іншого вай-фаю
    Прийшов швидко, але трохи не розрахував вагу коробки і довелося тащити 20 кг додому 1.5 км, але то таке :)

Достоинства:
    Багатий функціонал супутнього ПЗ, гарантія 3 роки
    Недостатки:
    Немає інструкції українською, необхідність повного налаштування спочатку для розблокування всіх режимів прибирання :(
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже швидко доставлений, відповідає характеристикам.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Мабуть найкраще рішення на початок 26 року, зважаючи на якість миття та сухого прибирання. Більшість або гарно пилисосить, або миє. Тут справді 2в1.
    Будинок 130 квадратів, всюди плитка, тому це саме те що трбеа. Коврів немає, окрім вхідного, хоча його z50 класно вичісує

Достоинства:
    Якість миття підлоги та сухого прибирання. Можна тепер не прибирати все з підлоги, досить гарно все оминаю. Не дує котам хвости
    Недостатки:
    Іноді пісяється
    • Ярослав О***

Доречі, проблема була як і багатьох - не заїжджав на базу, наклеїв стрічко 50мм довжиною і 25мм шириною від HPX на виступи під колеса на базі і все ок

• Ярослав О***

Тільки стрічка не допомогла, знайшов комплект адаптерів на пандус, тепер все ок

• Олександр

Ярослав підкажіть що за комплект адаптерів на пандус? як називається чи де знайти?

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Есть тонкая настройка, моет очень хорошо. Расход воды стоит ставить сразу на максимум. Сушка и обслуживание проходит довольно быстро, не сильно шумит.

Достоинства:
    Отлично моет
    Недостатки:
    Приложение не самое лучшее. Нем в голосе русского и Украинского языка.
  • Катерина Ш***

Отличный пылесос. Уже 3 месяца работы и нареканий нет

Достоинства:
    Убирает хорошо, работает отлично
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Поки що відмінно. Вирішив не скупитися, і купити робот, який нормально митиме підлогу. З задачею справляється. У квартирі немає коврів та порогів, тому для нього це ідеально.

Достоинства:
    якість прибирання, наявність баків для води, зручний додаток з багатьма налаштуваннями
    Недостатки:
    угода користувача та політика конфіденційності ніяк не захищає ваші персональні дані, що враховуючи наявність камери та постійного інтернет-зʼєднання ставить під загрозу вашу приватність
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Не заїзджає на базу. І я так розумію що це основна проблема пилососа. Оскільки не одна скарга вже. І це не проблема поверхні на якій встановлена база. Бо ми переставляли декілька раз.

Достоинства:
    Прибирає, миє.
    Недостатки:
    Не заїзджає на базу - ні помити моп, ні сміття вивантажити. Тобто ти надієшся що він поприбирав поки ти не дома, а ні - бо він не заїхав на базу і розрядився за цілий день...
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину виникнення описаної ситуації. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу та допоможемо вам.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Оксана Х***

Мені що його до вас привезти?! Чи ви приїдете?! Є проблема - і не в одного покупця товару. А ви як її вирішуєте?

Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися напряму до сервісного центру компанії Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику товару для можливої допомоги вам. Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Ейфорія від придбання даного девайсу, дуже швидко, майже миттєво, змінилась розчаруванням.... В перший же день використання, робот просто не може самостійно заїхати на базу для заряджання та скиду сміття. Пластмасові коліщатка просто пробуксовують на трапі...

Достоинства:
    Поки важко сказати
    Недостатки:
    Проблема з постановкою на базу
      Представник бренду

Добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про наявність сторонніх елементів, що спричиняє перешкоди для повернення пристрою на зарядну станцію. Рекомендуємо оглянути нижню частину робота, переконатися у чистоті контактної ділянки, а також встановити базу на рівній, неслизькій основі для стабільної роботи системи.
      У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Микола Л***

Ну і на додачу, проблема з валиком для миття підлоги... Повідомлення про припинення обертання валику кожні 1-2 хвилини... При спостереженні, помічено що валик обертається не постійно і, як наслідок, купа брудної води на підлозі...

• Сергій В***

Проблему з валиком вирішать у сервісному центрі, а стосовно постановки на базу спробуйте наклеїти стрічку проти скользіння в станцію йому під колеса. Я так зробив і він став працювати ідеально. У порівнянні із проблемами інших моделей із роликовим мопом цей робот просто святий та ідеальний, бо єдина його поширена суттєва проблема вирішується ось так легко

• Влад Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

За свою ціну прекрасно прибирає

Достоинства:
    Гарно миє і прибирає
    Недостатки:
    Підлога має бути рівна для станції. В мене не всює сам заїжав на станцію
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Тривалий час передивився купу оглядів по всьому світі з реальними тестами, і цей робот за свою ціну поза конкуренцією, хто не хоче багато часу витрачати беріть та не переймайтесь, підходить в 99% задач. Супер робот, дуже круто миє, бо багато гарно втягують пил цим вже не здивуєш)
    Реально нове покоління на голову вище за «дві крутилки».
    Дуже багато зручного в ньому дуже довго перераховувати, і крутий додаток що важливо та краще за робороків я на мою думку, якими користувався 8-м років до цього.
    В мене була вже готова ніша для великої станції, але також для мене стало плюсом можливість виймати бокси з водою трохи вверх та на себе - щоб не діставатися всю башту з під столу, це не було головним звісно але така можливість реалізована теж не у всіх.
    На останок хочеться сказати що це перший пилосос з камерою)), і на разі це ще всіх забавляє особливо сина - керувати пилососом та лякати домашніх через динамік))

Відео распаковки(не дає додати через меню чомусь, додаю тут) - ссылка

Достоинства:
    АІ яке працює через камеру, що є найкращою реалізацією з АІ на цей час.
    Має відсік для мийного засобу.
    Недостатки:
    Не має запасного hepa фільтра та валіка мийного, це було б приємно, відразу мати в запасі.
      Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Владислав Я***

Вартує своїх коштів!!!!
    Задоволений на 100 відсотків

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Все дуже подобаїтся чудовий пилосос

Представник бренду

Володимир, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Сергій В***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Робот чудовий. Плитку відмиває ідеально! (вручну так вимиватимете довго) Орієнтується в просторі добре. Була проблема із тим, що не хотів паркуватись на станцію нормально, але декілька сантиметрів стрічки проти ковзання (наждачка на скотчі) вирішили проблему повністю. Також у робота була поломка миючого механізму, після чого мені робота замінили на новий (правда, для цього знадобилось робота відправляти двічі). Враховуючи проблеми його найближчих конкурентів (Mova Z60, Dreama Aqua 10, Ecovacs X11), які сервісами ніяк не вирішуються, цей робот - ідеальний на сьогоднішній день.

Достоинства:
    Функціонал. Миття підлоги. Немає потреби слідкувати за роботом та постійно його "рятувати"
    Недостатки:
    Погано паркувався на станцію, але це легко виправити стрічкою проти ковзання. Також був гарантійний випадок, після якого сервіс мені надав нового робота.