Отзывы покупателей о Пылесос Electrolux EP31CB21GP ELECTROLUX EP31CB21GP 964647

Оценка пользователей 4.58/5
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос не дуже великий і на диво (для акумуляторних) потужний. Думала, буде для швидкого прибирання, але став основним пилососом. Рекомендую

• Лещишин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Гарний акумуляторний пилосос, за гарну ціну Висота пилососа в зібраному стані ідеальна, а насадок стільки, що вони перевершили моє очікування, легкий, навіть моя дитина сама має охоту ним поприбирати, кіт втікає

Достоинства:
    Насадки, легкий
  • Діма
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

дуже дуже погане всмоктування, низька потружність.

Достоинства:
    переваг не побачив.
    Недостатки:
    дуже дуже погане всмоктування, низька потружність.
  • Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Акумуляторний пилесос це знахідка для домогосподарки. Це мій перший. Дуже зручно з ним прибирати.

Достоинства:
    Наявність гнучкого шлангу
    Недостатки:
    Хотіла б більшу потужності всмоктування
      Представник бренду

Добрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Легкий, зручно що без проводу. Гарно збирає пил та сміття. Навіть дитині, якій 7років подобається з ним працювати. Покупкою задоволена.

Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Раніше в нас був недорогой провідний пилосос вакуумного типу, але вирішили що є потреба придбати саме пилосос без проводів, бо так зручніше прибирати.

Цю модель обрали за відомий бренд - Електролюкс, гарну комплектацію, стильний дизайн та адекватну вартість.

Ковролін та ліноліум чистить гарно. На турборежимі потужність класна для ковроліну, а на звичайному режимі можна прибирати лінолеум та пил з меблів. Нам такий варіант підходить. Ми задоволені. Можу рекомендувати до придбання!

Достоинства:
    Стильний дизайн, відомий бренд, щедра комплектація та адекватна ціна
      Представник бренду

Добрий день, Галина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Все чудово працює, сподобалась акція

Достоинства:
    Чудовий набір
    Недостатки:
    Ще не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Вадим Б***

Не советую
    Пользовался 6 мес, редко
    Перестал работать привод для щетки

Представник бренду

Добрий день, Вадим! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Повністю відповідає опису і фото. Брала на подарунок. Рецензія від отримувача - прибирання стало швидшим, легшим і займає значно менше часу

Достоинства:
    Невеликі габарити, зручний, маневреність, легкий в руці, тому з легкістю можна проходитись по стінах, різноманітні насадки допомагають зробити якісне прибирання в тяжко доступних місцях.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Вікторія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Працює вже рік, з роботою справляється, за ті гроші дуже добре

Представник бренду

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий "електровіник" для щоденного пітримання чистоти підлоги.
    У мене немає килимів, тому річ чудова для лінолеуму і ламінату.
    Ніяких шнурів і мішків, ніякого шуму від великого мережевого пилососа.

Достоинства:
    Легкий. Зйомний контейнер. Зйомний акумулятор.
      Представник бренду

Добрий день, Вадим! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Тепер це моя улюблена іграшка серед усієї моєї техніки. Легкий, компактний, без проводу, дуже маневрений, не потребує складань та багато місця для зберігання. Я прямо дуже задоволена цією покупкою. Прибирання тепер швидше, ним користуватися може і дитина. У нас квартира без килимів, лише при вході килимок, але і з нього гарно тягне теж. І маємо кота, пилосос шерсть чудово збирає. Ще зручно його очищувати - просто відкрив контейнер над смітником і все.
    Додаткові насадки значно розширюють можливості.

Достоинства:
    Легкий, завжди можна швидко використовувати без зайвої метушні
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Герасименко О***

Доброго дня
    Пилосос чудовий, коли працюєш ним по безворсовому килимі, а коли переходиш на килим який має ворс ,турбо щітка застряє в килимі і не можливо пилососити

Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук. Якщо ворс килима надто високий, він може заплутуватись в турбощітці. З повагою, команда Electrolux.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Перше враження дуже позитивне. Купила в допомогу роботу-пилососу, якого відправляти у «далеку» дорогу для локального прибирання не завжди зручно. Легкий, маневрений. Здається, що потужність слабка, але після прибирання навіть не не турбо режимі у контейнері для сміття стільки бруду збирається. В квартирі килимів нема, лише у ванній і той килимок прекрасно очищає. Є кіт, то шерсть, наповнювач біля лотка, чудово прибирає. З приводу часу роботи поки складно сказати, оскільки повністю квартиру ним не прибираю, цю роботу виконує робот)

Недостатки:
    Відсутня підсвітка, але бачили очі, що брали)

• Роман М***

Зручний в використанні.

• Ігор К***

Працює добре. Зручний

Представник бренду

Добрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Більше пів року користування і тільки турбо щітка реально працює в нас кінця та лабрадор дуже допомогає, акумулятор як в перший день,два режимах міцності та багато насадок, зручно чистити колбу з фільтром щітка теж розбирається

Достоинства:
    Турбо щітка, акційна ціна
    Недостатки:
    Кіцька трохи боїться))
      Представник бренду

Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже хороша покупка, користуюсь більше півроку

Акумулятор в даному пилососі тримає до 40 хвилин на максимумі, що дозволяє прибрати двохкімнатну квартиру

Достоинства:
    Дизайн та вага
    Недостатки:
    Відсутні

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Доброго дня ! Сьогодні отримала пилосос, вже протестувала. Можу сказати, що покупкою задоволена, пилосос легкий та зручний у роботі. Дякую "Розетці " за приємну знижку та за швидку доставку, все як завжди супер.

Достоинства:
    Зручний у використанні, гарно збирає пил та сміття
    Недостатки:
    не помітила

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий на свої гроші!легкий у користуванні

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабкий акб
      Представник бренду

Добрий день, Віктор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Супер помічник в квартирі, щоб не вмикати основний миючий пилосос. Заряду хватає пройти двокімнатну квартиру. Легкий в обслуговуванні. Якістю задоволені, особливо дружина

• Ганна Б***

Супер!!!

Представник бренду

Добрий день, Ганна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Не обертається щітка на насадці
    Моторчик крутиться, сильно гріється, сама щітка стоїть без руху

Представник бренду

Добрий день, Дмитро! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Загалом роботою я дуже задоволений. Брав по акції, то кращого варіанту до 6к годі й шукати. У мене однокімнатна квартира з паркетом та плиткою + невеликий коврик при вході. Прибирання 45 квадратів. Одно заряду вистачає на 2-3 прибирання. Приємно вражений скільки може зібрати пилу за одне прибирання, бо навіть не здогадувався. Але якщо у вас в сім'ї є дружина, донька або у вас в самих досить довге волосся, то приготуйтесь кожного разу знімати щітку на основній насадці і відчищати її від намотаного волосся яке буде розкидане по всій квартирі. Додатково використовую для пибирання салону машину, вистачає 1-2 хвилини щоб зібрати весь бруд, дуже класно. Якість збірки, матеріалу також нормальна. Все з пластику, але пластик не хлипкий і з'єднаний між собою досить надійно, тому не думаю що з цим будуть якісь проблеми. В цьому ціновому діапазоні рекомендую до покупки

Достоинства:
    Компактність, ємність акамулятора та пилозборника.
    Недостатки:
    Невелика потужність всасування, але компенсується щіткою.
      Представник бренду

Добрий день, Антон! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Гарно збирає пил/бруд з лінолеуму та з ковролінового покриття. Потужності вистачає, а насадками всіма користуватись точно не буду. Для прибирання однокімнатної квартири на турборежимі заряду вистачає сповна, знімаємо акб і на зарядку. Легко викидається бруд з колби, легко знімається акб...з недоліків відзначу ненадійну конструкцію тримача - надто тонка пластикова конструкція. За такі гроші чудова покупка, при більших площах прибирання потрібні більш потужні акб, ну але вартість вже набагато більша. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактний, зручний.
    Недостатки:
    Кріплення до стіни, тривалість зарядки акб.
      Представник бренду

Добрий день, Олег! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Євгенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

дуже слабенький. килим ще хоч якось чистить, а паркет геть не бере. і зі щілин нічого не тягне. дуже шкодую, що купила.

Достоинства:
    бездротовий
    Недостатки:
    сам не стоїт. треба кріплення монтувати.
      Представник бренду

Добрий день, Євгенія! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Поки працює. Втягує норм. Зручні насадки.

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Досить мало користувався пилососом, щоб об'єктивно оцінити якість, але після першого прибирання залишився задоволений. Досить потужно всмоктує пил і сміття, маневрений, легко чиститься ємність. Має багато різних корисних насадок. Щодо того, на скільки вистачає заряду акумулятора, не можу поки нічого сказати. Для однокімнатної квартири вистачило легко. Індикатор заряду примітивний, тому не можна сказти на скільки його ще вистачить. Про це доповню відгук згодом. Ще хочу відмітити найдешевшу ціну (була акція протягом 4-х годин) і швидку та безкоштовну кур'єрську доставку - приємний бонус.

Достоинства:
    Компактний, зручний, простий
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Працює норм, шерсть від Кокер-спаніеля та пісок після прогулянки втягує добре

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки що не виявлено

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Працює, свій функціонал виконує.

Достоинства:
    Кількість насадок
      Представник бренду

Добрий день, Назар! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий пилосос за розумні гроші)
    Не варто очікувати супер тяги,але досить потужний на турбо режимі.Є зйомний акамулятор що досить зручно.Багато насадок

Достоинства:
    Мобільний,монтаж на стіну,зйомний акамулятор
    Недостатки:
    Не знайшов

• юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

в цілому, за 5,5к грн може бути непоганим варіантом. велика пилова щітка - топ. збірка та комплектація в порядку. але... саме проблемне місце — батарея + зарядка. батареї реально вистачає на 15 хвилин на 2й швидкості (а він завжди вмикається на 2й швидкості), індикації залишку заряду немає (по тих зелених діодах ви ніколи не вгадаєте %, і їх ще треба роздивитися), а головне — зарядка батареї 5 з гаком годин! 5 годин карл!!! в мене телефон заряджається за 30 хвилин з 0 до 100%, а тут таке... ну і ввімкнути пилосос під час заряджання теж не можна. загалом, якщо у вас графік дтек 4/7 то треба його 2 доби заряджатиме після прибирання. а запасна батарея коштує як пилосос )) та і в наявності нема. ну і друге незрозуміле рішення шведских інженерів — це тримач. на ньому є місце тільки для пилососу. куди подіти хоча б пару додаткових щіток? це ваши проблеми ))

Достоинства:
    зручний, велика пилова щітка
    Недостатки:
    смішний зарядний пристрій (0,5А), не функціональний тримач на стіну

• Антон\

Не бачу ніяких проблем з батареєю. Ви так написали, наче прибирання повинно бути кожного дня по 2-3 рази. Зарядка може то і довга, аж до 5 годин, з іншої сторони ви використовуєте пилосос раз на 2 дні мінімум, то в чому проблема залишати його на 5 годин для зарядки, хоча навряд ви його розрядите повнітсю за один раз.

• Євген Д***

Це чудово

Представник бренду

Добрий день, Євген! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ірина Є***

Батькам сподобався

Достоинства:
    Зручний
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Сергій К***

Якісний,зручний пилосос.

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:
    Поки нема.
      Представник бренду

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купила, покупкою задоволена, дякую.

Достоинства:
    Відповідає всім вимогам
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.