- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дякуємо за бистру доставку, дитині дуже сподобалось
- Достоинства:
- Все прийшло в гарному стані
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
за ці кошти іграшка виявилась чудовою, все працює
- Достоинства:
- якість, функціонал, ціна
- Мілена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Супер товар , купляли на подарунок дитині , залишився в захваті Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний
- Кужелевич М***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Брали на подарунок дитині 4 роки, гарний фотоапарат, милий дизайн, фото виходять досить непогані, є смішні фільтри, за додаткові рулони паперу.
Єдиний нюанс, на фото до товару вказано наявність наліпок та кольорових маркерів, яких по факту немає.- Кужелевич М***
Перепрошую, все таки маркери в наборі є, відразу не побачили!
Тому 5 звісно!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Товар відповідає опису!
Доставка "мега швидка".
Що мені сподобалося, це - відношення продавця до клієнта.
Зі мною зв'язувався працівник і цікавився чи все пройшло добре, чи немає нарікань на роботу виробу.
Хочу щоб такі продавці тільки процвітали, адже для них важливо не тільки отримати "виручку", а й зробити приємно покупцю! - Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Чудова іграшка, дитині дуже сподобалась. Легка в керуванні і чітко працює. Звісно не варто очікувати фото гарної якості бо сама технологія цього не передбачає.
Окремо відмічу роботу продавця, відправили швидко, опис та ціна актуальні.- Достоинства:
- Працює чітко
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Ребенок доволен
Телефон и не нужен уже - Яніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дуже якісний фотоапарат, збирає більше світла ніж трохи дешевші моделі. Вартий своєї ціни
Доставка миттєва, дякую продавцеві за якісний сервіс! - Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Классна іграшка, тепер дитина хочаб не весь день в телефоні) якісна і приємна на дотик. І нормально друкує знімки
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Класний прилад, дитина задоволена. По якості гарний, працює коректно.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Загалом все ок,друк фото непоганий,але чомусь відсутня українська мова в налаштуваннях,хоча в такому ж фотоапараті (іншого кольору) вона присутня
І так,рекомендую відразу придбати карту пам'яті, тому що об'єм пам'яті фотоапарату маленький- Достоинства:
- гарні фото виходять
Дитині дуже цікаво - Недостатки:
- Відсутність української мови
- Лейла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Замовляла фотоапарат у трьох магазинах — у двох прийшли подряпані й неякісні.
Тут все супер: якісний, без дефектів і ще й найнижча ціна
Дитина задоволена, рекомендую!- Достоинства:
- Великий екран, зручне розташування кнопок
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Крута річ, дитина задоволена подарунком!
Прийшло все що є в комплекті, дуже хороша якість як самого фотоапарата так і картриджів яких вистачає на довго.
Фотографії хоч і чорно білі але при хорошому освітленні якість нормальна навіть фотографував у ночі і теж все гарно виходило.
Посилка прийшла менше ніж за 24 години.
Дякую! - Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Чудовий фотоапарат,купували на подарунок в садочок.Фото навіть зберігається,друкує відразу. Чудово,що в комплекті яскравий шнурочок,дитині зручно носити буде.Швидко продавець доставив
- Достоинства:
- гарний
- Недостатки:
- не помітила
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Фотоапарат супер, дитині дуже сподобався.
Швидка доставка.- Достоинства:
- Ігри, музика
- Людмила Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дитині дуже сподобався,гарний подарунок.
- Ілля З***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Користуємось вже деякий час. Простий у використанні, дитина швидко розібралась сама. Є ще ігри і музика — іноді використовує як маленький гаджет “все в одному”. Паперу в комплекті вистачило на старт.
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Брали як подарунок — вгадали на всі 100%. Дитина фотографує все підряд, подобається що можна одразу роздрукувати. Якість для дитячої камери норм, плюс є різні фільтри.
- Мілана М***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дуже прикольна штука Дитина в захваті, робить фото, дарує нам роздруківки. Камера легка, зручно тримати в руках. Для подарунку — реально крутий варіант.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дитині дуже зайшло Фото робить і одразу друкує — носиться з ним постійно.
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дитині фотік дуже сподобався. Тепер бігає все фоткає)
Классний девайс замість тіктока на маминому телефоні. По фоткати може і музику послухати. Приємна збірка і шнурок на шию. До речі сама камера не погана. - Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PorFavorShop. Цвет: Розовый
Дитина в захваті. Тепер вся кімната обклеєна фотками)
І не прийшлося витрачатись на дорогий інстакс. Для дитини такого девайсу вистачає с головою. Якість приємна, без гострих кутів, приємний пластик.
На подарунок дитині рекомендую.