Великий розпродаж. До -60% на усе для навчання та життя

Отзывы покупателей о WiFi 7 роутер Xiaomi BE3600, двухдиапазонный 2.4/5 ГГц, Mesh System, высокоскоростной маршрутизатор для дома и офиса

Оценка пользователей 4.63/5
на основе 61 отзыв
  • Ростислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Працює надійно, нарікання відсутні.

• Іван Л***

Швидко відправили.Чудовий пристрій.

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый

Роутер топ. Был старый роутер от Xiaomi, новый подхватил настройки без проблем. Покрытие в 3-х комнатной квартире отличное.

Достоинства:
    Стабильный
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый

Роутер прошит під китайський регіон тому готуйтеся користуватись перекладачем.

Достоинства:
    Швидкий
    Недостатки:
    Із-за китайської прошивки неможливо змінити регіон що не уможливлює використання застосунком xiaomi mi home тому я його повертаю назад!
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Чудовий роутер за свою ціну, характеристики топ, якщо все правильно налаштувати

У мене підключений гігабітний інтернет від провайдера, використовую частоту 5 ГГц. На телефоні впритул до роутера швидкість сягає 900 Мбіт/с. На ноутбуці в іншому кінці квартири вона падає до 150 Мбіт/с, але це цілком очікувано через стіни та відстань

Налаштував усе досить легко та швидко приблизно за 30 хвилин завдяки відео та форумам. Хоча спочатку боявся, бо робив це вперше

Роутер можу рекомендувати

Достоинства:
    Ціна, характеристики, швидкість при правильних умовах
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Все відповідає опису, відправили швидко, на другий день вже отримав.

Достоинства:
    Є
  • Гриша Б***

не подключается в ми Хом

• Продавец  Techno_Plato

Доброго дня, Гришо! Дякуємо за ваш відгук.
      Проблема з підключенням до додатку Mi Home вирішується дуже просто. Оскільки це модель для азійського ринку, для її коректної роботи та синхронізації потрібно змінити регіон у налаштуваннях самого додатку.
      Як це зробити:
      1. Зайдіть у додаток Mi Home.
      2. Перейдіть у розділ Профіль (Profile) -> Налаштування (Settings) -> Регіон (Region).
      3. Зі списку оберіть «Материковий Китай» (Chinese Mainland / Китай).
      4. Збережіть налаштування та спробуйте додати роутер знову.
      Після зміни регіону роутер без проблем з'явиться в списку пристроїв і успішно підключиться. Якщо виникнуть додаткові запитання або потрібна буде допомога з налаштуванням — обов'язково звертайтеся!

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Дуже кльовий. Потужний сигнал, дуже швидко і просто налаштовується (китайська легко перекладається).

Достоинства:
    Швидкість, дальність сигналу, зручність налаштування
    Недостатки:
    Думаю за таку ціну немає.
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitalHub. Цвет: Белый

Устройство приехало в помятой заводской упаковке со следами вскрытия и повторного запечатывания с помощью скотча.
    Внутри все целое и новое на вид. Работоспособность не нарушена.
    Настройка с гуглопереводом - такое себе удовольствие. О том, что интерфейс на китайском продавец нигде не упоминает.
    Предыдущий отзыв удалили.
    В остальном - ничего особенного. Прислали очень быстро.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Интерфейс только на китайском языке
    • Продавец  DigitalHub

Доброго дня.
      Хочемо уточнити, що товар був новим та повністю справним при відправці. Коробка відкривалась лише для вкладення перехідника, який безкоштовно додається до кожного роутера. Усі пристрої даної моделі постачаються виробником саме з китайським інтерфейсом. Налаштування можливе через автоматичний переклад у браузері або додатку.

Щодо стану упаковки — пошкодження могли виникнути під час транспортування. У таких випадках рекомендуємо перевіряти товар безпосередньо на пошті та складати акт у разі претензій. На жаль, після отримання звернень щодо заміни чи повернення від вас не надходило.

Ми завжди відкриті до вирішення ситуацій та готові допомогти нашим клієнтам у разі виникнення будь-яких питань. Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок.

• Илья Б***

Все працює, все ТОП!

Достоинства:
    Швидкий, стильний, 1Гб тягне
  • Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Гарний роутер, працює чудово, дуже задоволений

Достоинства:
    Легко встановлюється, гарна швидкість інету
  • Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Чудовий роутер, повністю відповідає характеристикам! Рекомендую!

• Єгор Б***

Все супер

Недостатки:
    Немає перехідника для вилки
  • Саша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitalHub. Цвет: Белый

Топ в цьому сегменті .Набагато приємніший на вигляд ніж та тп-лінки та асуси з багатьма лампочками індикацій , однієї з різними кольорами достатньо . Налаштував через браузер за 1 хв . Але є можливість до розширених налаштувань. З гігабітгтм інтернетом під роутером швидкість 900. Через стіну 600-750. Сам роутер з достатнім запасом на майбутнє, зараз не багато пристроїв ще навіть підтримують 7вайфай.

Достоинства:
    Приємний дизайн , швидкий , автоматичний вибір між 2,5 та 5 герц в одній мережі вайфай а не ділення на 2 мережі . Легкий в налаштуванні .
    Недостатки:
    Налаштування зустрічає через браузер з китайською мовою , але я б не радив брати це до уваги.
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Все на 'рідній' китайській, але Гугл переклав без проблем. Налаштування 2 хв. Покриття і швидкість на відмінно в порівнянні із стареньким tp link

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Все добре працює та швидка доставка

Достоинства:
    Wifi 7 висока швидкічсть інтернету
  • Назар Г***

Приїхав швидко (3 дні)
    Покращив якість сигналу, працює без глюків не зважаючи на навантаження і жалюгідність тарифу. Налаштування і підключення згідно інструкції

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Techno_Plato. Цвет: Белый

Спочатку хотів комусь його в д**у запхати, а потім прочитав опис і побачив, що про китайську мову попереджають, це я лінивий.
    Добре, що в хромі є автопереклад, тож в принципі не така вже й біда для людини, що вміє користуватись інтернетом
    По роботі буде видно, поки наче норм.

• Євген

Тільки отримав!
    Перше враження після того як старий роутер Ксяомі "просів" (пропрацював 4 роки) - цей роутер чудовий. Швидка доставка, зо що дуже дякую продавцю! Бо працювати з великим об'ємом файлів (завантаження і вигрузка) не міг нормально. Зараз все чудово.
    Китайські ієрогліфи переводив черег гугл транслейтор. Налаштування зайняло хвилин 20 через це. Різницю в швидкості можна побачити на фото

Достоинства:
    Швидкість піднялась в рази. Адаптер під наші розетки. Швидкість відправлення!
    Недостатки:
    Китайські ієрогліфи
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Techno_Plato. Цвет: Белый

Товар не поганий налаштування мінімальні по радувало те шо не погано пробиває сигнал через дві стіни скорость свою тримає в дальше буде видно шоб настроїти вмикайте перекладач

Достоинства:
    Не поганий сигнал через дві стінкі
    Недостатки:
    Таких немає блок живлення з перехідником прийшов цілий але коробка по гнута
  • Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Чудовий роутер за свої гроші.

Достоинства:
    Потужності вистачає пробити декілька стін
  • Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Гарний роутер, надійний продавець.

Достоинства:
    Понравилось!
    Недостатки:
    Не побачил
  • Ян Д***

робить дуже добре

Достоинства:
    дешевше
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Techno_Plato. Цвет: Белый

Доставили менее чем за сутки Лучшее рыночное предложение в своем ценовом сегменте. Порадовал метровый патч, БП переходник с Китая на евро. Настраивается и тянется через MiHome. Задав предыдущее название сетки - вся умная техника сразу залетела на новую платформу, и корректно распознаётся.
    В админ панели из-за Китайского региона всё на иероглифах) вначале мучатся с переводчиком т.к. переключить язык потом и кровью не удалось, но через MiHome настройка делается на системном языке смартфона.

Достоинства:
    Да в принципе всеми технологиями и протоколами которые указаны в описании. Топ за свои деньги, спасибо компании за такой прайс
    Недостатки:
    Из-за китайского формфактора БП для запитки от банки нужен доп переходник dc 5.5x2.1 на 4.0x1.7 т.к. все адаптеры делаются под евро стандарт. Прошивка китайского региона, разумеется на китайском)
  • Евгений Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Отличный роутер. Было немного трудностей из за китайского языка в настройках но оно того стоило. Стабильно и качественно делает свою работу. Подключение с задней стороны роутера делает невозможным (ну или проблематичным) повесить его на стену,имейте введу.

Достоинства:
    Симпатичный,работает будь здоров
    Недостатки:
    Да все норм в целом
  • Станислав Б***

Доставка супер швидка

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Белый

Перехідник на нашу розетку в комплект не входить

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Прекрасный роутер! Стильный, быстрый, "на вырост" (поддержка wifi до 3,5 Гбит/с). По настройкам у провайдера при подключении не возникло никаких вопросов, мне, видимо, достался роутер еще с прндыдущей прошивкой, где частичный перевод настроек есть). Патчкорд в комплекте. Из особенностей - антенны в цельнолитом корпусе и сложить их не получится. У нас роутер как раз поместился на полочке шкафа, но для кого-то размер и неповоротные антенны могут стать сюрпризом. К продавцу тоже вопросов нет, отгрузка была быстрой. В общем - рекомендую!

Достоинства:
    Дизайн, скорость
    Недостатки:
    Антенны не складываются
  • Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Роутер відповідає ціна-якість. Виглядає симпатично в естетичному плані. Єдине можливо мінус що нема кріплення для стіни бо різні є випадки але при бажані то все можна зробити(придумати) самому. І не повторюйте моєї помилки, ставте рідний мережевий кабель на 8 пінів, бо на 4 ті що старіші роутери то він не хоче стабільно працювати. Продавцю щиро вдячний за допомогу і консультацію! Рекомендую

Достоинства:
    Вартість.
    Недостатки:
    Поки відсутні
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Один з найкращих роутерів за свою ціну. Сигнал валить нарівні АХ3600, який в чотири рази дорожчий. Плюс те, що він для китайского ринку, тому обмеження сигналу нема, гатить на всі грощі, сто метрів від дому є ще третина швидкості. Продуктивність в ірv6 маршрутизації супер. Направлений луч, широкосмугове розподілення вся смакота в наявності.

Достоинства:
    Все написав ціна, хоча з Китаю дешевше, але хлопці привезли, чекати не хочу, мають право на свою комісію.
    Недостатки:
    Гарантія 1 міс
  • Олег Г***

Все супер!)

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB

треба кожен раз переставляти кабель інтернету після відключення світла а так ок

Достоинства:
    все ок
    Недостатки:
    треба кожен раз переставляти кабель інтернету після відключення світла
    • Виталий

Це проблема провайдера, а не роутера, почекай 10 хвилин і все запрацює.

• Ірина П***

Поки задоволені, класний вибір. Рекомендую

• Владислав Ц***

поки робить

Достоинства:
    є перехідник для вилки
    Недостатки:
    нема
  • Илья Н***

Класний роутер, рекомендую

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Продавець допоміг з інструкцією, бо я скинув налаштування.

Достоинства:
    Все прекрасно працює.