Отзывы покупателей о Душ аккумуляторный туристический переносной портативный походный мобильный душ Portable Outdoor Shower
Есть в наличии
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Спасибо Розетке и продавцу за возврат денег за некачественный товар
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Одна звезда это ещё роскошь!!!!!
Мало того, что товар пришел бракованный, так его не возможно вернуть! Продавец морозиться, ему не дозвониться, на связь не выходит. Никогда и ничего не заказывайте у этого продавца! Аферисты и мошенники! - Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Сам душ і акумулятор не погані. Трішки не розібралась куди кріпити резинки, бо з ними не працює а без них працює. Можливо їх використання і не потрібне.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Один раз увімкнули, спробували як працює. Дуже зраділа, що з'явилася альтернатива відсутності гарячої води. На наступний день вже не включився...Тільки "ричить" і не вмикається. Не рекомендую... Одноразова штука. Гроші на вітер...Розчарована...(((
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Чудова штука.
Гарячу воду відключили на початку літа. Митися з ковшику задовбало. Замовив цей душ.
Тільки отримав, одразу випробував випробував. Нарешті нормально змогли помитися).
Єдине, що зробив - поміняв лійку на свою стару - турбо - зменшення витрати води і покращення напору.
Сподіваюся, що буде робити довго, бо попереду ще зима, невідомо що і як буде, бо кляті москалі не дають спокою.- Достоинства:
- Класно митися, заряд тримає добре. Я задоволений.
- Недостатки:
- Рідна лійка слабенька. Поміняв на кращу.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Все супер працює
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Не побачив ще
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Хочу залишити позитивний відгук .Дуже зручно брати з собою в подорож коли немає умов приняти душ,навіть дома при умовах відключення води.Дякую.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Не працює. Зарядився повністю. Простояв 3 години і не вмикається. Повернути не можу, бо пройщло більше 2 тижнів. Купувала на випадок відключення гарячої води. Дочекалась, а воно не фуричить взагалі.
- Алдошин П***
Пробували затиснути кнопку секунд на 15-20?
- виталий т***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Неякісне барахло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зразу вийшов з ладу
- Тетана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Замовила .Відправили на іншу адресу . Зробила переадресацію. Продавцю написала зробили відшкодування. Дякую. Але дуже проробив не довго внизу де вдягається вода проситься на маленький бортик. То він одразу відлетів і скільки ти його назад не вкручуй все одно випадає. Тому дякую продавцю за повернення кошти. Товар не рекомендую
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- На один раз
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Не качає воду!!!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Працює!!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Душ не працює.Думали,що розрядився.Зарядка ніяких результатів не дала.Не рекомендував би брати
- Карина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
заказали душ, приехал быстро, получили/зарядили/включи и 5мин не проработал и выключился, пробовали еще раз зарядит, но так больше душ и не включается....хотелось бы что бы сделали возврат или обмен на рабочий душ
- Недостатки:
- не рабочий
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Душ норм працює АКБ вистачає орієнтовно на 90 літрів при витраті 2.5 літра в хвилину
- Достоинства:
- Незалежність від розетки
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Вирішити питання з тим, що насос не тоне і лягає на бік можна, я чіпляю вільний край за кран так, щоб дно насоса лишалось у воді, головне, що він рятує при нинішньому відключенні гарчої води. Напір невеликий, він реально просто переганяє воду, цього достатньо, щоб повністю помитись, тому рекомендувати можу. Не знаю, скільки він проживе, але я рада, що купила цього малюка, навіть якщо на короткий термін.
- Достоинства:
- Справний, виконує заявлені функції
- Недостатки:
- Не тоне
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Усё добре, Але коли опустить насос у ємність, то він лягає на бок і плаває зверху, решітка забору води при цьому частково оголюється і процес всмоктування при цьому порушується
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Душ гарний, виручає коли немає гарячої води.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не тоне, довелося чіпляти додатковий вантаж.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Штука не погана, але на жаль одноразова, мені хватило на 5 душів, не знаю чи є гарантія, трішки обідно, але добре, що не дороге. Однак на майбутнє брати не буду.
- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Пропрацював рівно 3 дні і перестав працювати, як я можу повернути свої кошти???
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Швидко зломався
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Приїхав бракований
Продавець на звʼязок не виходить - Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Після другого використання перестав працювати
- Ярослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Жахливо!!!
Не працює - Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Доставкою задоволений
- Марія-Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Хороший душ за свою ціну, добре працює
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Душ дуже простий у використанні. Збирається легко. Гарний напор води й швидко заряджається. Рекомендую й товар й продавця
- Достоинства:
- Гарний напор, швидка збірка
- Ярослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Гарний товар, свої функції виконує.
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Белый
Все працює, при відключені світла не заміна річ, рекомендую
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Класний гарний душ , працює добре , вся сімʼя купається всі задоволені!!! В селі саме те , на природу з палатками теж гарно брати з собою дуже файна штучка )))
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дуже ввічливий продавець, швидка доставка
Сам душ теж сподобався
Ще не користувалась, але за свої гроші душ виглядає непогано- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Ще не користувалися
- Хабік Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Чудовий товар, надійшов швидко. Продавець зателефонувала та розповіла про правила використання, що є великим плюсом
- Достоинства:
- Душ працює тихо, користування є інтуїтивним, добре що порт для зарядки є досить захищеним від води. Напір води є достатньо сильним, немає проблем у використанні
- Недостатки:
- Не помітила
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Душ вийшов з ладу після другого використання, перестав заряджатися.
Позитивно що продавець після продажу зателефонував та розповів про правила користування приладом (дотримувалася усіх рекомендацій), також цікавився чи задоволена я покупкою за деякий час після продажу. Коли повідомила що прилад несправний, продавець попросив надіслати відео щоб спробувати вирішити це питанпя.
Нажаль змоги надати відео я не маю через недоступність в даний час до приладу, тому питання залишилося відкритим.- Достоинства:
- Швидка збірка
- Недостатки:
- Вийшов з ладу після другого використання
- Продавец AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Очікуємо від Вас на більш детальну інформацію, готові Вам замінити товар.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Опис співпадає з властивостями товару.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Душ якiсний, класна вартiсть
- Продавец StarLight
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Повністю виконує свої функції. 2 відра води і душ прийнято.
- Достоинства:
- Ціна/якість