Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Туристическая Плита газовая 2в1 + 4 газовых баллона Портативная кемпинговая плитка с пьезоподжигом и адаптером

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Гарна плитка , виконує свої функції, все працює добре

Достоинства:
    Кейс для транспортування, можливість підключення великих балонів
  • Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плитка працює, нарікань немає. Потестила, запаху та сторонніх звуків немає. Взяла на випадок відключення світла, якщо газ теж вимкнули, що буває. Доставка швидка. Все супер.

Достоинства:
    Не займає багато місця.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олена Г***

Прийшло, все працює

Достоинства:
    Усе як требя
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Якість збірки бажає бути кращою, фіксатор балону, не одразу опускався, по відео він опускається у мене поки не поправив з середини не опускався, потім декілька разів спробував ніби норм.
    Регулювання вогню, відбувається майже в самому кінці мінімального положення біля off.

Достоинства:
    Легкий, можна велику кастрюлю поставити або пательню.
    Недостатки:
    Якість збірки, перекошений газовий пальник
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voloshyn

Відверто кажучі, якість - так собі. Китайський Китай. Тим паче за такі гроші.

Недостатки:
    Хліпкий кейс, кришка на комфорку та кришка, де балон, - з люфтамі.
    • Продавец  Voloshyn

Дмитре, дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви залишилися з такою думкою, але дозвольте пояснити кілька моментів.

Так, товар вироблений у Китаї — як і більшість спорядження на ринку. Але ми ретельно відбираємо постачальників, щоб запропонувати вам найкраще співвідношення ціни та якості. Наш комплект (плита + 4 балони + перехідник + кейс) — найдешевший на ринку у своїй категорії. За ці гроші ви отримуєте повний набір, готовий до використання.

Щодо «хліпкого кейсу» та люфтів кришок: це особливості конструкції бюджетного туристичного спорядження. Кейс призначений для транспортування та захисту від пилу, а не для екстремальних навантажень. Люфт кришок забезпечує швидке складання та розкладання, а в робочому положенні плитка фіксується надійно.

Ми впевнені, що товар гідно виконує свої функції за свою ціну. Якщо у вас виникнуть питання щодо експлуатації — напишіть нам у чат, ми з радістю допоможемо. Гарного вам відпочинку!

• Олександр С***

Відмінно

• Кирило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плита компактна, посуд тримається нормально, полум'я регулюється без проблем

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Дякую за швидку доставку, Плитка топова, те що треба для кемпiнгу!

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Усе складається в кейс, нічого не потрібно носити окремо. Дуже зручно!

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Рычажок не фиксируется внизу и отъезжает обратно вверх. В итоге ничего не работает.
    Переключатель стоит на off.
    Что делать?

Недостатки:
    Брак
    • Продавец  GabRus

Доброго дня,товар весь перевіряємо перед відправкою,можливо пошкодився при перевезенні,зараз вам напишемо і відправимо нову справну плиту

• Юрий

Большое спасибо. Всё отлично.

• Продавец  GabRus

Ми раді,що змогли вирішити проблему,дякуємо вам

• Ауріка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Хороша плита за свої гроші,вже беремо товар у продавця для себе і друзів паро років,радує те шо продавець тримає ціну і не збільшує до небес.

Достоинства:
    якість і ціна
  • Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Чудова газова плитка, швидко все встановлюється та запалюється

• виктория п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плитка отличная. Удобно пользоваться. Газовая горелка примерно как среднего размера в домашней плите. Баллон вставляется удобно. Пьезо поджиг включается нажатием вниз ручки регуляра. Взяла на случай отключения света. Очень удобно. Небольшой перекос в решетке. Не плотно становится в один угол. Но думаю это решаемо.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Товар приехал целый вовремя, все работает. Упаковка хорошая кейс без повреждений. Проверил все работает . Товаром доволен.

Достоинства:
    Вежливый персонал, быстрая отправка.
    Недостатки:
    Пока не нашел.
  • Едуард О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Брав для всієі родини,товар хороший-є відео інструкція і навіть найстаршим легко користуватись при теперішньому часі,дякуємо вам

• Федір Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Компактна, зручна плитка, легко розпалюється, для виїздів підходить.

• Соломія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плитка компактна, п’єзопідпал працює нормально. В кейсі удобно возити, через адаптер підключається без мороки. Для виїздів підходить.

• Виктория Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voloshyn

Все супер! Дякую продавцеві за швидку доставку. Все приїхало не пошкоджене, працює як слід.

Достоинства:
    Швидка доставка. Товар відповідає опису. Все працює як слід.
  • Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Швидко встановлюється, полум’я стабільне, сама плитка не займає багато місця. Комплектація приємно порадувала.

• Ельвіра
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Супер. Їжу вже гріли, свій функціонал плита виконує. Дуже дякую!!!

Достоинства:
    Швидко нагріває
    Недостатки:
    Поки відсутні
    • Продавец  GabRus

Дуже дякуємо вам!

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Комплектація порадувала: чотири газові балони в наборі це суттєва економія, адже окремо їх купувати довелося б значно дорожче. Усе пакується у зручний кейс для перенесення.

Дуже дякуємо вам!

• Леонід Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плита працює як від звичних цангових балончиків, так і від великих газових балонів через адаптер, який іде в комплекті. Дякую!

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Зручна туристична плитка, швидко нагрівається

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плита компактна, легко переноситься та швидко приводиться в робочий стан.

• Ельвіра
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Все супер. Посилка прийшла ціла. Балон вставляється без проблем, загоряння з першого разу. Супер

Достоинства:
    Все ціле і працює
    Недостатки:
    Поки відсутні
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Компактна, легка та проста в експлуатації. Хороший варіант для туристів і дачі.

Достоинства:
    чудова якicть!
    Недостатки:
    не знайшов
  • Євгеній А***

Гарна якість

• Володимир Д***

Рекомендую)

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плита норм. працює без зауважень, але при замовленні балонів необхідно враховувати нюанс, що не всі цангові балончики підходять. Не підходять з коротким горлом.

Достоинства:
    Все нормально.
    Недостатки:
    Не виявлено, але є нюанс по балонах.
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

добре фіксується балон, зручно його змінювати. підпал завжди спрацьовує з першого разу. все чудово.

Достоинства:
    зручна, легка в користуванні, нічого зайвого.
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Все в комплекті. Все працює. Замовив ще одну для батьків.

Достоинства:
    Легка,компактна.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  GabRus

Дякуємо вам,раді,що все підійшло

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Три тому,що товар прийшов швидко та з комплектом все добре. А ось зробив помилку ,що не оглянув товар у перевізника,розпакував дома та виявив що кейс для зберігання весь побитий, звісно в середині теж були пошкодження, довелось взяти і відрихтувати вмятину. На кого думати чи на покупця чи на перевізника незнаю.

Недостатки:
    Розбитий кейс та пошкоджена плита
    • Продавец  GabRus

Добрий,нова пошта пошкодила товар,ми весь товар перевіряємо перед відправкою

• Дмитрий Т***

Відміна якість

Достоинства:
    Якісь - ціна
  • Дмитро Н***

Хороший товар !

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Відмінний товар, врятував мене під час відсутності світла, можна приготувати, воду підігріти. В

Достоинства:
    Врятує під час Блек ауту
    Недостатки:
    Немає інструкції. В ютубі знайшла докладний приклад підготовки та користування
  • Агата К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Очень удобная и компактная плита . Легко помещается в рюкзак, а регулируемое пламя позволяет точно контролировать процесс приготовления. Пьезоподжиг срабатывает сразу, что быстро избавляет от лишних хлопот. В целом, полностью устраивает для любых задач.