- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Хороший сигнал, без затримок, плавна робота, стабільне підключення. Рекомендую!
Вітаємо, Михайло!
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Добре, що адаптер забезпечив стабільний сигнал і комфортну роботу без затримок під час використання.
Зовнішня антена допомагає підтримувати якісне з'єднання навіть у випадках, коли системний блок розташований під столом або на певній відстані від робочого місця. Це особливо корисно для бездротових навушників, мишок, клавіатур та інших пристроїв, де важлива стабільність зв'язку.
Окремою перевагою є можливість швидко додати Bluetooth-функціонал до стаціонарного ПК або ноутбука без заміни комплектуючих. Адаптер дозволяє використовувати сучасні бездротові аксесуари та підтримує одночасне підключення кількох пристроїв, що зручно як для роботи, так і для повсякденного використання вдома.
Компактний формат дозволяє залишати адаптер підключеним постійно, а широка сумісність із різними Bluetooth-пристроями робить його універсальним рішенням для модернізації комп'ютера.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами:
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Рекомендую для Windows-юзерів, які хочуть стабільний зв'язок з навушниками/мишею на відстані, дякую
Вітаємо, Іван!
Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію!
Раді, що адаптер добре показав себе саме в тих сценаріях, де стабільність з'єднання має найбільше значення. Комфортне використання бездротових навушників та миші без обривів сигналу - одна з головних переваг цієї моделі.
Bluetooth 5.4 забезпечує швидке виявлення пристроїв і надійне з'єднання, а зовнішня антена допомагає підтримувати якісний сигнал навіть тоді, коли Ви перебуваєте на значній відстані від комп'ютера. Завдяки цьому адаптер підходить не лише для роботи за столом, а й для більш вільного використання бездротових аксесуарів у приміщенні.
Також модель підтримує одночасне підключення до 7 пристроїв, тому до одного адаптера можна під'єднати навушники, клавіатуру, мишу, принтер та іншу Bluetooth-техніку. Компактна конструкція дозволяє залишати адаптер постійно підключеним до ПК або ноутбука, не займаючи зайвого місця та не заважаючи щоденній роботі.
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Найкраща покупка за останній час, адаптер просто супер!
Вітаємо, Ілля!
Дякуємо Вам за такий приємний відгук!
Раді, що адаптер настільки сподобався Вам та виправдав очікування. При створенні цієї моделі основний акцент був зроблений на стабільності роботи, простоті підключення та широкій сумісності з різними Bluetooth-пристроями.
Завдяки Bluetooth 5.4 адаптер забезпечує стабільне з'єднання без затримок і підтримує роботу з навушниками, клавіатурами, принтерами, геймпадами та іншими бездротовими пристроями. Також доступне одночасне підключення до 7 пристроїв.
Окремою перевагою моделі є зовнішня антена, яка допомагає підтримувати якісний сигнал на великій відстані. А підтримка Plug & Play дозволяє швидко розпочати роботу без складних налаштувань та встановлення додаткового програмного забезпечення на сучасних версіях Windows.
- Анатолій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Потужний, стабільний. Дуже гарна якiсть пристрою!
Вітаємо, Анатолій!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості адаптера!
Приємно, що Ви відзначили його потужність і стабільність роботи. Ця модель створена для надійного Bluetooth-з'єднання з різними пристроями, тому особливу увагу було приділено якості сигналу та сумісності.
Bluetooth 5.4 забезпечує швидке та стабільне підключення без затримок, а технології EDR + BLE допомагають підтримувати високу якість передачі даних і аудіо. Завдяки зовнішній антені адаптер здатний забезпечувати впевнений прийом сигналу на великій відстані, що особливо зручно при використанні бездротових навушників, колонок, клавіатур або інших аксесуарів.
Також адаптер підтримує одночасне підключення до 7 пристроїв і сумісний не лише з Bluetooth 5.4, а й з усіма попередніми версіями стандарту. Просте підключення Plug & Play дозволяє швидко розпочати роботу без складних налаштувань, а низьке енергоспоживання забезпечує комфортне щоденне використання.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Добре передає сигнал, дуже задоволена покупкою
Вітаємо, Ніно!
Дякуємо Вам за відгук! Приємно, що адаптер Bluetooth 5.4 залишив у Вас позитивні враження та забезпечує якісну передачу сигналу.
Завдяки сучасній версії Bluetooth 5.4 адаптер підтримує стабільне з'єднання з навушниками, клавіатурами, принтерами та іншими бездротовими пристроями. Компактний розмір і просте підключення Plug & Play роблять його зручним рішенням для щоденного використання вдома, в офісі або під час роботи за ноутбуком.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину. Також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами:
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Антена забезпечує стабільний сигнал без затримок. Дякую!
Вітаємо, Віктор!
Дякуємо Вам за відгук! Приємно, що Ви залишилися задоволені роботою адаптера та відзначили стабільний сигнал без затримок.
Адаптер працює на базі сучасного стандарту Bluetooth 5.4, який забезпечує високу швидкість передачі даних до 3 Мбіт/с, низьке енергоспоживання та покращену стабільність з'єднання. Завдяки підтримці технологій EDR + BLE передача аудіо та даних відбувається без помітних затримок і переривань.
Зовнішня антена допомагає підтримувати якісний сигнал на великій відстані, що особливо корисно при використанні бездротових навушників, клавіатур, мишок, принтерів та інших Bluetooth-пристроїв. Також модель підтримує одночасне підключення до 7 пристроїв і сумісна з усіма попередніми версіями Bluetooth.
Додатковою перевагою є підтримка Plug & Play для Windows 8.1, 10 та 11, що дозволяє швидко розпочати роботу без складних налаштувань. Компактний корпус робить адаптер практично непомітним і зручним для постійного використання.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Дальність до 150 м. До 7 пристроїв. Рекомендую!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Підключав також навушники – все працює одночасно. Рекомендую для ігор!
Вітаємо, Євген!
Приємно чути, що адаптер добре справляється зі своєю роботою та забезпечує стабільне підключення одразу для декількох пристроїв. Завдяки Bluetooth 5.4 і швидкості передачі даних до 3 Мбіт/с Ви отримуєте якісний звук у навушниках та комфортне користування без затримок, що особливо важливо під час ігор.
Окремою перевагою є велика дальність роботи та стабільний сигнал навіть через перешкоди, а компактний корпус дозволяє залишати адаптер постійно підключеним до ПК чи ноутбука без зайвого дискомфорту. Також адаптер підтримує сучасні версії Windows із швидким Plug & Play підключенням, тому налаштування займає мінімум часу.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами :
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Підключає до 7 пристроїв. Працює без драйверів на Windows 10/11. Рекомендую!
Вітаємо, Анастасія!
Раді, що Ви оцінили зручність роботи адаптера та швидке підключення без зайвих налаштувань. Технологія Plug & Play дійсно дозволяє миттєво почати користування на Windows 10/11 без встановлення додаткових драйверів, що робить адаптер максимально простим у використанні.
Bluetooth 5.4 забезпечує стабільне зʼєднання, хорошу швидкість передачі даних та комфортну роботу одразу з кількома бездротовими пристроями - навушниками, клавіатурою, мишкою, принтером та іншими гаджетами. Окремою перевагою є потужна антена, яка допомагає підтримувати стабільний сигнал навіть на великій відстані.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Потужний адаптер з антеною. Дальність до 150 м,дякую!
Вітаємо, Тарас!
Раді, що Ви залишилися задоволені роботою Bluetooth-адаптера та оцінили його потужність і стабільність сигналу. Завдяки зовнішній антені та Bluetooth 5.4 адаптер забезпечує швидке й надійне зʼєднання навіть на великій відстані, що особливо зручно для навушників, клавіатур, принтерів та інших бездротових пристроїв.
Модель підтримує одночасне підключення до 7 пристроїв, має низьке енергоспоживання та працює без затримок завдяки технологіям EDR + BLE. Також приємною перевагою є просте підключення Plug & Play для Windows 8.1/10/11, що дозволяє швидко почати користування без складного налаштування.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Гарний адаптер, працює добре
- Достоинства:
- Якісний товар
Вітаємо, Сергій!
Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку якості Bluetooth-адаптера. Нам дуже приємно, що пристрій добре працює та повністю виправдав Ваші очікування.
Адаптер підтримує одночасне підключення до 7 пристроїв, тому чудово підходить для навушників, клавіатур, принтерів, геймпадів та інших Bluetooth-пристроїв. Завдяки технологіям EDR + BLE забезпечується стабільна передача даних без затримок, плавна робота та якісне звучання аудіо під час прослуховування музики, перегляду відео чи роботи.
Новітня версія Bluetooth 5.4 гарантує стабільне та швидке з’єднання, а також сумісність із попередніми версіями Bluetooth, що робить адаптер універсальним рішенням для більшості сучасних пристроїв.
Компактні розміри дозволяють залишати адаптер постійно підключеним до ноутбука чи ПК - він практично не займає місця та не заважає у користуванні. А низьке енергоспоживання допомагає комфортно використовувати бездротові пристрої тривалий час без зайвого навантаження на систему.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Сприймає bt mouse, bt keyboard та bt аудіо систему 5.1
Клавіатура через блґтус після включення коннектится не моментально, в десь 5-10 секунд. Не критично.- Достоинства:
- Працює з коробки,
- Недостатки:
- Трохи повільний реконнект вже під'єднаних девайсів
- Продавец The Hausland
Вітаємо, Денис!
Дякуємо Вам за детальний відгук та за те, що поділилися власним досвідом використання Bluetooth-адаптера. Нам дуже приємно, що пристрій стабільно працює одночасно з Bluetooth-мишею, клавіатурою та аудіосистемою 5.4.
Адаптер підтримує підключення до 7 пристроїв одночасно, тому чудово підходить для створення комфортного бездротового робочого простору без зайвих кабелів. Технології EDR + BLE забезпечують стабільну передачу сигналу та якісне звучання аудіо без переривань під час роботи чи перегляду контенту.
Компактний формат дозволяє залишати адаптер постійно підключеним до ноутбука або ПК, а низьке енергоспоживання забезпечує стабільну та тривалу роботу без зайвого навантаження на систему.
Дякуємо також за Ваше зауваження щодо часу реконекту клавіатури. Для Bluetooth - пристроїв це може залежати від особливостей енергозбереження Windows та самих периферійних пристроїв, але головне - що після підключення все працює стабільно та коректно.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Брал для заміни стандартного в ноутбуці, вин 10, миша та навушники працюють одночасно, чудово чути через 4 стіни.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- немає жодних
- Продавец The Hausland
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо Вам за такий змістовний відгук. Нам дуже приємно, що Bluetooth-адаптер повністю виправдав Ваші очікування та стабільно працює навіть при одночасному підключенні кількох пристроїв.
Технології EDR + BLE забезпечують якісне аудіо без затримок і стабільну передачу сигналу, тому навушники та миша працюють плавно й без перебоїв навіть на значній відстані. Особливо приємно, що адаптер впевнено тримає сигнал навіть через декілька стін — це дійсно одна з його сильних сторін.
Дальність роботи до 20 метрів дозволяє комфортно користуватись бездротовими пристроями в будь-якому приміщенні, а підтримка одночасного підключення до 7 пристроїв робить адаптер універсальним рішенням для роботи, навчання та відпочинку.
Компактний формат адаптера практично не займає місця в USB-порті ноутбука та чудово підходить для постійного використання без необхідності відключення.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Користуюсь недовго, але поки що нормально, підключає швидко, сигнал тримає добре. Використовую для навушників.
- Достоинства:
- Дуже велике покриття. Навушники тягне через 3 кімнати на 50 метрів.
- Недостатки:
- Два притрої підлючає тільки на папері. (Якщо підключити другий пристрій то перший постійно перериває)
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Хорший адаптер - працює майже по всій квартирі
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Поки що все чудово! Прийшов у заводській упаковці. До ноута підключився одразу, сам, навушники визначив швидко. Краса! Дякую!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Працює. Все інтерактивно і зрозуміло, конект швидкий
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Працює, затримки в іграх особливо не помітив, дрова встали одразу. Нарікань немає.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Все справно працює, на Win 10 додаткової установки драйверів не потрібно, вставила і користуєшся
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Прийшло швидко, вставив у USB і працює, на віндос 10 драйвера підтяглися самі. Підключився до автомагнітола aura indigo DSP без проблем, до іншого означає підключиться тим більше
- Григорій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
На лінукс став нормально, раджу.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Чудовий адаптер! все працює, підключення супер швидке, дістав з коробки і через хвилину вже підключив 3 пристрої, так само підключив свій xbox геймпад, затримки немає, зі звуками в навушниках теж все відмінно, затримок немає, дуже задоволений велике дякую!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Прийшов дуже швидко, встановила все працює. Все добре, дякую.
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Гарний адаптер. На відміну від вбудованого, ловить все як належить. Гуляю по квартирі в бездротових навушниках і жодного розсинхрону (не заперечую, що це заслуга в тому числі і навушників, але до покупки адаптера в сусідній кімнаті з'являлися переривання).
Рекомендую. - Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Користуюсь вже другий день, працює чудово. Використовую для підключення навушників, підключаються миттєво та працюють стабільно. На інших адаптерах завжди були проблеми, а тут все добре
- Микита Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Працює стабільно, що ще сказати. Я задоволений.
- Микита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Відмінно, вінда11, все відразу завелося (драйвера не ставив, не знаю чи є сенс, якщо все запрацювало) клавіатура ловить у найдальшій кімнаті без проблем, якихось затримок не помітив.
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland
Прийшло швидко, підключила усе працює.