- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 70x190 см
Все чудово.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 120x200 см
Дякую за матрац мені дуже сподобалось він дуже зручний і спина перестала боліти і ще покращився сон я дуже задоволена товаром рекомендую
- Продавец Реальність Сну
Ольга, ми дуже раді, що матрас допоміг вирішити питання з болем в спині) користуйтесь з задоволенням)
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 140x190 см
За свої кошти хороший топер
По розмірам підійшов ідеально для дивану, спати стало значно комфортніше- Достоинства:
- Якість; ціна; уважність продавця; швидкість доставки
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 130x190 см
Чудовий матрац. Сподобався мені і дружині. Підійшов ідеально по розміру. Спати стало значно зручніше. Швидка доставка, доброзичливе ставлення продавця.
- Достоинства:
- Все чудово. Дружина задоволена
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 120x190 см
Дуже швидко звʼязались, оператор умничка все розповіла про матрац так і ще запропонувала подушку,задоволена повністю,рекомендую ще що сподобалось, що була безкоштовна доставка прям додому
- Достоинства:
- Те що було і потрібно,вирівнює поверхню,спати стало краще
- Недостатки:
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 140x200 см
Купили тоненький матрас розміром 140×200 як додатковий вирівнюючий на диван — дуже задоволені. Матрас гарної якості, рівний та зручний, добре згладжує нерівності дивана. Спати стало набагато комфортніше. Ціна приємна. Все відповідає опису, покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Добре вирівнює поверхню дивана,
зручний для сну. - Недостатки:
- Не помітили
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 80x190 см
Добрий матрац за свої кошти
- Достоинства:
- Швидка доставка , розмір прийшов той що замовляв, додатковий матрац на диван мʼякий.
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец Реальність Сну
Дякуємо за замовлення!) Користуйтесь із задоволенням!)
- В'ячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 70x190 см
В принципі, якість відповідає ціні.Брав на подарунок тату, поки задоволений
Після розпаковки матрац дуже швидко прийняв форму.- Достоинства:
- Ціна ,доставка продавець
- Продавец Реальність Сну
Дякуємо за відгук! Корисстуйтесь із задоволенням!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 140x190 см
Нечего не ошибочно! Я заказала два матраса своим старикам! Опозорилась! Нитки прострочка сразу пошли отрываться, после распаковки. Ткань чехла не соответствует описанию , и на вид они совсем не как на фото! 5 с лишнем гривен коту под хвост!
- Достоинства:
- Серый
- Недостатки:
- Куча
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 160x200 см
А так в принципі, якість відповідає ціні.
Після розпаковки матрац дуже швидко прийняв форму.- Достоинства:
- Ціна, доставка, упаковка, матеріали.
- Недостатки:
- Не жорсткий, в описі написано що жорсткісь 4, а там аби 2 було
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Размеры: 110x190 см
Товаром не задоволена, не відповідає характеристикам, просто засунули поролон у чохол,продавця не рекомендую.
- Достоинства:
- Швидке відправлення
- Недостатки:
- Якість, товщина значно менша ніж заявлено , замість 5,5 см ледь дотягує до 4
- Мещеріна К***
Доброго дня! Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження від покупки. Ймовірно, Вам помилково було відправлено інший товар. На жаль, ми не можемо з Вами зв’язатися, тому просимо написати нам в особисті повідомлення для уточнення деталей. Обов’язково розберемося в ситуації та зробимо обмін