- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивні — 55%, нейтральні — 17%, негативні — 28%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Товар сподобався.Дякую
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Швидка доставка товар відповідає опису
- Продавец Склад 24/7
Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була швидкою, а товар відповідає опису. Гарного користування!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Чудова якість за таку ціну!
- Продавец Склад 24/7
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що ви задоволені якістю та ціною. Гарного користування!
- Дарія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Стелаж не сподобався, хитається , не зрозуміло чому мало збірних комплектуючих, загалом мабуть тому така і ціна , але прикро(
- Рашид З***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Хороший стеллаж за свои деньги, действительно собирается не очень просто, кто не сталкивался, важная вещь, наживляете болты с гайками в лежачем положении стеллажа, а затягиваете в стоячем , и будет более менее крепко, мне под рассаду с головой хватает
- Достоинства:
- Красивый стеллаж, 20 кг на полку выдержит сто процентов , пластиковых заглушек для ножек аж 8 штук, иногда стеллаж переворачиваю и очень помогает
- Недостатки:
- Хотелось бы 4 угловых укрепителя на каждый этаж вместо 2 и инструкцию в комплекте или хотя бы qr ссылку на него
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
За свою ціну чудовий стелаж. Брала під квіти. Все було в комплекті, правда без інструкції. Але інтуїтивно і так все зрозуміло. Доставка швидка.
- Достоинства:
- Хороша якість, невелика ціна, можливість регулювати висоту полиць.
- Недостатки:
- Як таких немає, але не дуже зручно було закручувати у вуглах, бо гвинтики майже впирались один в одного.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Все як в описі. Непогано якби вклали інструкцію. Фарбування стелажу добре. Стоїть надійно.
- Достоинства:
- Якісний матеріал та фарба
- Недостатки:
- Інструкція. Перекручував кутки.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Стеллаж пришел без болтов.
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Гарний
- Достоинства:
- Гарний в роботi
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Гарний стелаж
- Достоинства:
- Легкий
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Досить непоганий стелаж за свою ціну.
Відносно легко збирається, але лише після того, як десь знайдете інструкцію бо в комплекті та в описі товару її немає (довелося дивитися схему у описі для такого ж стелажу білого кольору щоб зібрати правильно).
Про товар трохи склалося враження "ми зекономили на всьому: на папірці інструкції, запасних гайках та болтах, матеріалі накладок на краї ніжок (пластик який зовсім не викликає довіри)". Але загалом, для розсади та квітів стелаж цілком підійде.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Відсутність інструкції
- Едуард Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
чудовий стелаж за свої кошти
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
фигня полная. В других стеллажах по два уголка крепежных на каждый угол полки а тут по обному. Пришло некомплектно- болтов и гаек на три полки а уголков на два. теперь нужно пилить болгаркой еще уголки и еще покупать болты и гайки....бред
- Достоинства:
- никаких
- Недостатки:
- некомплектность
- Эдуард С***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Отличный стеллаж.
Сначала купил 3, пришлось еще 2 дозаказывать.
Сборка одного не торопясь, занимает до 1 часа.
Довольно вместительный.
Их удобно соединять между собой.
Все 5 пришли без дефектов и повреждений.- Достоинства:
- Цена, дизайн, простота сборки
- Недостатки:
- Пока нет, и надеюсь не будет
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Гарний стелаж використовую для розміщення розсади.
Задоволена.- Достоинства:
- Простий у збиранні. На вагу легкий, але стійкий і прочний.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Потрібно складати по інструкції, тоді все досить міцно тримається.
Був весь комплект шурупів,кутиків, заглушок.
Швидко відправили.
Загалом задоволений товаром- Достоинства:
- Ціна/якість, добре пофарбований,легко збирати
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Треба його кріпити до стіни 100%. Придбав 2 штуки як холодець, треба було купити один за 2500 він був би ширше, глибше і вище...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хиткий, малий, довго збирать, кількість болтів не відповідає кількості гайок.
- Продавец Склад 24/7
Вітаємо! В характеристиках товара, в описі товара вказана інформація:
Увага!
При розрахунку висоти стелажів враховуйте необхідне вільне місце між верхньою полицею і стелею.
Нижня полиця повинна бути розміщена не вище 5 см. від підлоги.
Обов'язково необхідно встановлювати куточки жорсткості в кількості 2 Шт на одну полицю, в шаховому порядку вздовж всього стелажа.
Стелаж необхідно кріпити до стіни за допомогою дюбелів.
Стелажі по можливості необхідно кріпити між собою (якщо є можливість)
Навантаження повинне розподілятися рівномірно на полицю. Не точкове навантаження, а рівномірна.
Підлога на якому стоїть виріб повинен бути рівним.
Підкажіть будь ласка чи встановили кутики жорсткості в вірному порядку? (це робиться за для того щоб конструкція мала жорсткість)
Чи ви добре зробили стяжку гвинтів за допомогою викрутки та ключика? (якщо це не зробити, конструкція і буде хиткою як Вказано у Вас в тексті)
Також будь ласка прикладіть фото зібраного стелажа за для оцінкі зібраного виробу.
В нашому асортименті є багато стелажів різних характеристик - Висоти, Ширини, Глибини а також, головне - навантаження. Стелажі котри Вище, ширше і глибше витримють більше навантаження - згідно характеристик металла з яких виробляються.
В зв'язку з цим, хочемо відмітити що товар що Ви придбали відповідає заявленим навантаженням, тому є всі підвердження.
А якщо ви кріпити його до стіни та між собою, то у Вас буду повноцінний стелажний непохітний ряд.
Дякуюємо за зворотній зв'язок!
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Не було одного шурупчика
А в цілому задоволена- Достоинства:
- Можна збирати і розбирати, самостійно визначати висоту полиць
- Недостатки:
- За таку ціну недоліків немає
- Занегин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Нормальний стілажі за свої гроші. Щоб не хитався треба правильно зібрати вуголки жорсткості
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Недостатки:
- 48 болтиків крутити. Треба терпіння. По кутах поличок не зручно скручувати
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
если правильно собрать, то будет уверенно стоять.
собирайте по инструкции и будете довольны .- Достоинства:
- легкий, вместительный , цена
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Стелаж стоїть вже тиждень, головні експерти задоволені.
Легкий, швидко збирається, не перекошується і майже не хитається, коли на нього стрибають.
Була невеличка проблемка, але оператор швидко все вирішив =)
Єдина біда - треба замовляти ще, бо цей в мене вже відібрали.- Достоинства:
- Прекрасний стелажик
- Недостатки:
- Треба купляти ще, бо одного замало
- Руслан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Використання для теліка та місця зберігання. Збирав за схемою. Метал тонкий, але для таких розмірів норм з врахуванням конструкції. Результатом задоволений - не хиткий, але тендітний) Для збірки по схемі в комплекті не вистачало 5 гвинтів, гаєчка одна лишня. В мене були такі гвинти, але довші от їх і використував щоб не перетинались у кутах.
- Достоинства:
- Гарний, не глибокий
- Недостатки:
- В комплекті не вистачало 5 гвинтів
- Руслан Ч***
Придивився - не закрутив ще одне кріплення. Гаєчок залишкових не було. 6шт гвинтів не вистачало в комплекті.
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Писала 31 жовтня негативний відгук на продавця.
На протязі дня всі недоліки було усунуто, курʼєр довіз мені всі комплектуючі і я замовила ще одну поличку в білому кольорі.
Дякую продавцю.
Не можу на жаль видалити негативний ( попередній відгук) по технічним причинам Розетки.
Однозначно рекомендую купувати полички, бо вони якісні- Достоинства:
- Якісне покриття, компактна( можна самому регулювати висоту полиць)
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Отримала сьогодні поличку і відразу розчарування недоукомплектована
Не вистачило 1 заглушки із 8.
Не вистачило болтів 12 штук, а гаєчки всі.
Думала подивлюсь і ще замовлю, а тут повне розчарування!- Недостатки:
- Недоукомплектовано! Вже заглушки не дорахувати? І болти ? Де тепер їх шукати
- Продавец Склад 24/7
Вітаю Вас пані Ірина! Так, жаль ми маємо таку ситацію, можливо це трапилось при перевезенні, але в любому випадку ми швидко реагуємо на подібні речі і за свій кошт відправлямо деталі в зв'язку з тим що для нас на першому місці - сервіс та якість товару. Вибачте за незручності, маємо надію що наш невеликий бонус виправив ситуацію!
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Забрав у день замовлення, якість чудова. Рекомендую.
- Достоинства:
- Стелаж супер
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Отличный стеллаж, сборка конечно не идеальна, не очень удобно в углу было, но товар отличный, если всё собрать как по инструкции, проблем с хлипкостью нет, к слову мой 20кг ИБП отлично себя чувствует на всех полочках
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Удобство сборки
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Корисний стелажик, дуже зручно що можна самій налаштувати висоту полиць та їх кількість. Трохи часу піде на збірку, але воно того варте. Замовила 2 штуки, обидва прийшли без дефектів та у повному комплектуванні. Гарна річ щоб упорядкувати безлад, наприклад на балконі.
- Достоинства:
- Простий але функціональний
- Недостатки:
- Збірка займе трохи часу
- Москусенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Збирала сама. Жіночі тоненькі пальчики швидко закручували гаїчки ))). Збирала по інструкції. Стійкий, хоч і тонкий метал. Гарно виглядає. На таку ціну просто супер.
- Достоинства:
- Не дорогий. Гарно виглядає. Легкий та стійкий.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Зібрав за інструкцією.
Нижню полицю завантажив кілограм на 30-35. Інші менше.
Загальна вага розташованого на стелажі зараз становлює приблизно 90-100 кг.
Ничого не хитається, стоїть міцно. - Антон Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Не вистачає інструкції,
- стелаж не дуже стійкий,
- трохи незручно збирати через те, що отвори для болтів впритул один до одного,
- якщо не навантажувати сильно, то можна користуватись,
- великі полички,
- легкий стелаж,
- виглядає пристойно- Достоинства:
- Легкий, великий, зручний, не дуже дорогий
- Недостатки:
- Хиткий, легко мнеться, не має інструкції для збірки, фарба подекуди тріскається
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Стеллаж огонь, шуруповёрт, 30 минут и собран. Крепкий ( думал за такую цену буду его к стене прикручивать - оказался устойчивый )) )
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Загалом викинуті гроші. Метал дуже тонкий. Через це при відсутності додаткових елементів які б надавали конструкції жорсткості вона абсолютно не тримається. Нахиляється, викручується. Зовсім не рекомендую. 35 кілограмів на поличку це фантазія виробника можливо за ідеальної вертикалі і якщо прикрутити до стінки. Максимум 10 і то з часом вона просто зігнеться під таким навантаженням.
- Достоинства:
- Не помічено
- Недостатки:
- Хитка немає жорсткості, незручно збирати, дуже легко гнеться і брудниться
- Продавец Склад 24/7
Можно вечно смотреть на три вещи: на то как горит огонь, как течёт вода, и как наши клиенты пишут Отзывы после проведения неправильного монтажа стеллажа, не по инструкции. Спасибо что приложили видео, было проще определить ваши успехи. При просмотре видео нашими сотрудниками было обнаружено минимум 4 ошибки, после которых экслуатация данного товара невозможна. Благодарим вас за данный отзыв
- Продавец Склад 24/7
ВНИМАНИЕ ВСЕМ КТО СМОТРИТ ДАННОЕ ВИДЕО: Просим внимательно изучить его, и не делать так как это сделал покупатель. Перед монтажом изделия просим так же внимательно прочитать инструкцию!
- Алексей О***
Вместо того, чтобы хамить, пойдите, пожалуйста на склад и проверьте есть ли у вас в комплекте к товару инструкция. Из двух упаковок ни в одной инструкции не было. Судя по отзывам она бывает далеко не всегда. И остальным покупателям было бы полезно узнать, в таком случае, что же именно я неправильно собрал. Похоже единственная ошибка тут в том, что мне надо было вернуть товар обратно.
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Заказал стеллаж пару недель назад.
Да, металл можно назвать тонким (с другой стороны, стеллаж не сильно тяжелый).
Собрал за 1 час по инструкции, не спеша.
Для всяких домашних вещей подходит отлично.- Достоинства:
- Чёрная глянцевая поверхность.
Цена.
Простота сборки. - Недостатки:
- Полки приехали с мелкими потертостями по бокам, тк в коробке терлись друг об друга (лечится обычным маркером).
- Бережная Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Мы купили на дачу собрали с сыном быстро, я не знаю что написать...неустойчивая, шатается, пыль собирает как пылесос, чёрная видно очень, красивая, дешёвая, легко собирается.
- Достоинства:
- Красивая легко собирается
- Недостатки:
- Неустойчивая
- Продавец Склад 24/7
Шановна Лена :) Дякуємо Вам за Ваш відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
5/5
- Достоинства:
- Прочный
- Продавец Склад 24/7
Шановна Екатерина ! Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- Логоша И***Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7
Хочу поблагодарить Розетку и Новую почту за доставленную этажерку. Очень классная, подходит и в прихожую и в кладовку и на балкон. Рекомендую.
- Недостатки:
- Единственное Но, Были погнуты две полки с краев, но это не критично, повернули к стене ......
- Склад 2***
Благодарим Вас за позитивный отзыв о нашей работе:) Плохо что Новая Почта немного повредила посылку. В данной ситуации мы рекомендуем осматривать товар на почтовом отделении! Хорошего Вам дня! С Уважением, команда Склад 24/7!