Отзывы покупателей о РЕК-3 Стеллаж металлический крашеный с полками из стали, 1500х750х300мм, 4 полки, 35кг/полку, черный

Оценка пользователей 4.48/5
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  позитивні — 55%, нейтральні — 17%, негативні — 28%
    Загалом стелаж отримав змішані, але переважно позитивні відгуки серед покупців. Його цінять за гарний вигляд, універсальність використання, легкість збірки й адекватну якість за свою вартість. Основними перевагами є хороша місткість, швидка доставка та зручність використання для легких домашніх речей або рослин. Водночас багато користувачів вказують на не надто високу міцність конструкції через тонкий метал і недоукомплектованість (брак болтів, гайок, інструкції). Також часто зазначають, що для надійності стелаж потрібно або правильно збирати за інструкцією, або посилювати додатковими кріпленнями або кріпити до стіни. Якість комплектації й матеріалів сприймають як помірну, що відповідає ціні, хоча трапляються нарікання щодо відсутності інструкції та окремих деталей у комплекті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валерій К***

Товар сподобався.Дякую

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Швидка доставка товар відповідає опису

• Продавец  Склад 24/7

Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була швидкою, а товар відповідає опису. Гарного користування!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Чудова якість за таку ціну!

• Продавец  Склад 24/7

Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що ви задоволені якістю та ціною. Гарного користування!

• Дарія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Стелаж не сподобався, хитається , не зрозуміло чому мало збірних комплектуючих, загалом мабуть тому така і ціна , але прикро(

• Рашид З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Хороший стеллаж за свои деньги, действительно собирается не очень просто, кто не сталкивался, важная вещь, наживляете болты с гайками в лежачем положении стеллажа, а затягиваете в стоячем , и будет более менее крепко, мне под рассаду с головой хватает

Достоинства:
    Красивый стеллаж, 20 кг на полку выдержит сто процентов , пластиковых заглушек для ножек аж 8 штук, иногда стеллаж переворачиваю и очень помогает
    Недостатки:
    Хотелось бы 4 угловых укрепителя на каждый этаж вместо 2 и инструкцию в комплекте или хотя бы qr ссылку на него
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

За свою ціну чудовий стелаж. Брала під квіти. Все було в комплекті, правда без інструкції. Але інтуїтивно і так все зрозуміло. Доставка швидка.

Достоинства:
    Хороша якість, невелика ціна, можливість регулювати висоту полиць.
    Недостатки:
    Як таких немає, але не дуже зручно було закручувати у вуглах, бо гвинтики майже впирались один в одного.
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Все як в описі. Непогано якби вклали інструкцію. Фарбування стелажу добре. Стоїть надійно.

Достоинства:
    Якісний матеріал та фарба
    Недостатки:
    Інструкція. Перекручував кутки.
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Стеллаж пришел без болтов.

• Анатолий С***

Гарний

Достоинства:
    Гарний в роботi
  • Анатолий С***

Гарний стелаж

Достоинства:
    Легкий
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Досить непоганий стелаж за свою ціну.
    Відносно легко збирається, але лише після того, як десь знайдете інструкцію бо в комплекті та в описі товару її немає (довелося дивитися схему у описі для такого ж стелажу білого кольору щоб зібрати правильно).
    Про товар трохи склалося враження "ми зекономили на всьому: на папірці інструкції, запасних гайках та болтах, матеріалі накладок на краї ніжок (пластик який зовсім не викликає довіри)". Але загалом, для розсади та квітів стелаж цілком підійде.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутність інструкції
  • Едуард Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

чудовий стелаж за свої кошти

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

фигня полная. В других стеллажах по два уголка крепежных на каждый угол полки а тут по обному. Пришло некомплектно- болтов и гаек на три полки а уголков на два. теперь нужно пилить болгаркой еще уголки и еще покупать болты и гайки....бред

Достоинства:
    никаких
    Недостатки:
    некомплектность
  • Эдуард С***

Отличный стеллаж.
    Сначала купил 3, пришлось еще 2 дозаказывать.

Сборка одного не торопясь, занимает до 1 часа.

Довольно вместительный.

Их удобно соединять между собой.

Все 5 пришли без дефектов и повреждений.

Достоинства:
    Цена, дизайн, простота сборки
    Недостатки:
    Пока нет, и надеюсь не будет
  • Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Гарний стелаж використовую для розміщення розсади.
    Задоволена.

Достоинства:
    Простий у збиранні. На вагу легкий, але стійкий і прочний.
  • Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Потрібно складати по інструкції, тоді все досить міцно тримається.
    Був весь комплект шурупів,кутиків, заглушок.
    Швидко відправили.
    Загалом задоволений товаром

Достоинства:
    Ціна/якість, добре пофарбований,легко збирати
  • Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Треба його кріпити до стіни 100%. Придбав 2 штуки як холодець, треба було купити один за 2500 він був би ширше, глибше і вище...

Достоинства:
    Недостатки:
    Хиткий, малий, довго збирать, кількість болтів не відповідає кількості гайок.
    • Продавец  Склад 24/7

Вітаємо! В характеристиках товара, в описі товара вказана інформація:

Увага!
      При розрахунку висоти стелажів враховуйте необхідне вільне місце між верхньою полицею і стелею.
      Нижня полиця повинна бути розміщена не вище 5 см. від підлоги.
      Обов'язково необхідно встановлювати куточки жорсткості в кількості 2 Шт на одну полицю, в шаховому порядку вздовж всього стелажа.
      Стелаж необхідно кріпити до стіни за допомогою дюбелів.
      Стелажі по можливості необхідно кріпити між собою (якщо є можливість)
      Навантаження повинне розподілятися рівномірно на полицю. Не точкове навантаження, а рівномірна.
      Підлога на якому стоїть виріб повинен бути рівним.

Підкажіть будь ласка чи встановили кутики жорсткості в вірному порядку? (це робиться за для того щоб конструкція мала жорсткість)

Чи ви добре зробили стяжку гвинтів за допомогою викрутки та ключика? (якщо це не зробити, конструкція і буде хиткою як Вказано у Вас в тексті)

Також будь ласка прикладіть фото зібраного стелажа за для оцінкі зібраного виробу.

В нашому асортименті є багато стелажів різних характеристик - Висоти, Ширини, Глибини а також, головне - навантаження. Стелажі котри Вище, ширше і глибше витримють більше навантаження - згідно характеристик металла з яких виробляються.

В зв'язку з цим, хочемо відмітити що товар що Ви придбали відповідає заявленим навантаженням, тому є всі підвердження.
      А якщо ви кріпити його до стіни та між собою, то у Вас буду повноцінний стелажний непохітний ряд.

Дякуюємо за зворотній зв'язок!

• Альона В***

Не було одного шурупчика
    А в цілому задоволена

Достоинства:
    Можна збирати і розбирати, самостійно визначати висоту полиць
    Недостатки:
    За таку ціну недоліків немає
  • Занегин Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Нормальний стілажі за свої гроші. Щоб не хитався треба правильно зібрати вуголки жорсткості

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    48 болтиків крутити. Треба терпіння. По кутах поличок не зручно скручувати
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

если правильно собрать, то будет уверенно стоять.
    собирайте по инструкции и будете довольны .

Достоинства:
    легкий, вместительный , цена
  • Наталія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Стелаж стоїть вже тиждень, головні експерти задоволені.
    Легкий, швидко збирається, не перекошується і майже не хитається, коли на нього стрибають.
    Була невеличка проблемка, але оператор швидко все вирішив =)
    Єдина біда - треба замовляти ще, бо цей в мене вже відібрали.

Достоинства:
    Прекрасний стелажик
    Недостатки:
    Треба купляти ще, бо одного замало
  • Руслан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Використання для теліка та місця зберігання. Збирав за схемою. Метал тонкий, але для таких розмірів норм з врахуванням конструкції. Результатом задоволений - не хиткий, але тендітний) Для збірки по схемі в комплекті не вистачало 5 гвинтів, гаєчка одна лишня. В мене були такі гвинти, але довші от їх і використував щоб не перетинались у кутах.

Достоинства:
    Гарний, не глибокий
    Недостатки:
    В комплекті не вистачало 5 гвинтів
    • Руслан Ч***

Придивився - не закрутив ще одне кріплення. Гаєчок залишкових не було. 6шт гвинтів не вистачало в комплекті.

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Писала 31 жовтня негативний відгук на продавця.
    На протязі дня всі недоліки було усунуто, курʼєр довіз мені всі комплектуючі і я замовила ще одну поличку в білому кольорі.
    Дякую продавцю.
    Не можу на жаль видалити негативний ( попередній відгук) по технічним причинам Розетки.
    Однозначно рекомендую купувати полички, бо вони якісні

Достоинства:
    Якісне покриття, компактна( можна самому регулювати висоту полиць)
    Недостатки:
    Не має
  • Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Отримала сьогодні поличку і відразу розчарування недоукомплектована
    Не вистачило 1 заглушки із 8.
    Не вистачило болтів 12 штук, а гаєчки всі.
    Думала подивлюсь і ще замовлю, а тут повне розчарування!

Недостатки:
    Недоукомплектовано! Вже заглушки не дорахувати? І болти ? Де тепер їх шукати
    • Продавец  Склад 24/7

Вітаю Вас пані Ірина! Так, жаль ми маємо таку ситацію, можливо це трапилось при перевезенні, але в любому випадку ми швидко реагуємо на подібні речі і за свій кошт відправлямо деталі в зв'язку з тим що для нас на першому місці - сервіс та якість товару. Вибачте за незручності, маємо надію що наш невеликий бонус виправив ситуацію!

• Богдан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Забрав у день замовлення, якість чудова. Рекомендую.

Достоинства:
    Стелаж супер
    Недостатки:
    Відсутні
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Отличный стеллаж, сборка конечно не идеальна, не очень удобно в углу было, но товар отличный, если всё собрать как по инструкции, проблем с хлипкостью нет, к слову мой 20кг ИБП отлично себя чувствует на всех полочках

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Удобство сборки
  • Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Корисний стелажик, дуже зручно що можна самій налаштувати висоту полиць та їх кількість. Трохи часу піде на збірку, але воно того варте. Замовила 2 штуки, обидва прийшли без дефектів та у повному комплектуванні. Гарна річ щоб упорядкувати безлад, наприклад на балконі.

Достоинства:
    Простий але функціональний
    Недостатки:
    Збірка займе трохи часу
  • Москусенко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Збирала сама. Жіночі тоненькі пальчики швидко закручували гаїчки ))). Збирала по інструкції. Стійкий, хоч і тонкий метал. Гарно виглядає. На таку ціну просто супер.

Достоинства:
    Не дорогий. Гарно виглядає. Легкий та стійкий.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
  • Дмитро В***

Зібрав за інструкцією.
    Нижню полицю завантажив кілограм на 30-35. Інші менше.
    Загальна вага розташованого на стелажі зараз становлює приблизно 90-100 кг.
    Ничого не хитається, стоїть міцно.

• Антон Х***

Не вистачає інструкції,
    - стелаж не дуже стійкий,
    - трохи незручно збирати через те, що отвори для болтів впритул один до одного,
    - якщо не навантажувати сильно, то можна користуватись,
    - великі полички,
    - легкий стелаж,
    - виглядає пристойно

Достоинства:
    Легкий, великий, зручний, не дуже дорогий
    Недостатки:
    Хиткий, легко мнеться, не має інструкції для збірки, фарба подекуди тріскається
  • Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Стеллаж огонь, шуруповёрт, 30 минут и собран. Крепкий ( думал за такую цену буду его к стене прикручивать - оказался устойчивый )) )

Недостатки:
    Нету
  • Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Загалом викинуті гроші. Метал дуже тонкий. Через це при відсутності додаткових елементів які б надавали конструкції жорсткості вона абсолютно не тримається. Нахиляється, викручується. Зовсім не рекомендую. 35 кілограмів на поличку це фантазія виробника можливо за ідеальної вертикалі і якщо прикрутити до стінки. Максимум 10 і то з часом вона просто зігнеться під таким навантаженням.

Достоинства:
    Не помічено
    Недостатки:
    Хитка немає жорсткості, незручно збирати, дуже легко гнеться і брудниться
    • Продавец  Склад 24/7

Можно вечно смотреть на три вещи: на то как горит огонь, как течёт вода, и как наши клиенты пишут Отзывы после проведения неправильного монтажа стеллажа, не по инструкции. Спасибо что приложили видео, было проще определить ваши успехи. При просмотре видео нашими сотрудниками было обнаружено минимум 4 ошибки, после которых экслуатация данного товара невозможна. Благодарим вас за данный отзыв

• Продавец  Склад 24/7

ВНИМАНИЕ ВСЕМ КТО СМОТРИТ ДАННОЕ ВИДЕО: Просим внимательно изучить его, и не делать так как это сделал покупатель. Перед монтажом изделия просим так же внимательно прочитать инструкцию!

• Алексей О***

Вместо того, чтобы хамить, пойдите, пожалуйста на склад и проверьте есть ли у вас в комплекте к товару инструкция. Из двух упаковок ни в одной инструкции не было. Судя по отзывам она бывает далеко не всегда. И остальным покупателям было бы полезно узнать, в таком случае, что же именно я неправильно собрал. Похоже единственная ошибка тут в том, что мне надо было вернуть товар обратно.

• Денис Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Заказал стеллаж пару недель назад.
    Да, металл можно назвать тонким (с другой стороны, стеллаж не сильно тяжелый).

Собрал за 1 час по инструкции, не спеша.

Для всяких домашних вещей подходит отлично.

Достоинства:
    Чёрная глянцевая поверхность.
    Цена.
    Простота сборки.
    Недостатки:
    Полки приехали с мелкими потертостями по бокам, тк в коробке терлись друг об друга (лечится обычным маркером).
  • Бережная Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Мы купили на дачу собрали с сыном быстро, я не знаю что написать...неустойчивая, шатается, пыль собирает как пылесос, чёрная видно очень, красивая, дешёвая, легко собирается.

Достоинства:
    Красивая легко собирается
    Недостатки:
    Неустойчивая
    • Продавец  Склад 24/7

Шановна Лена :) Дякуємо Вам за Ваш відгук! Будемо раді бачити Вас знову!

• Екатерина М***

5/5

Достоинства:
    Прочный
    • Продавец  Склад 24/7

Шановна Екатерина ! Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас знову!

• Логоша И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Склад 24/7

Хочу поблагодарить Розетку и Новую почту за доставленную этажерку. Очень классная, подходит и в прихожую и в кладовку и на балкон. Рекомендую.

Недостатки:
    Единственное Но, Были погнуты две полки с краев, но это не критично, повернули к стене ......
    • Склад 2***

Благодарим Вас за позитивный отзыв о нашей работе:) Плохо что Новая Почта немного повредила посылку. В данной ситуации мы рекомендуем осматривать товар на почтовом отделении! Хорошего Вам дня! С Уважением, команда Склад 24/7!