Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Цифровая камера 5K UHD 80 Мп для влогинга и фото с Wi-Fi, двойным экраном для селфи, 18x зумом и автофокусом — Компактный фотоаппарат, макросъемка, веб-камера для стримов, HDMI

Есть в наличии

4.2/5
Оценка пользователей 4.2/5
  • Сухіна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kisi DVoltix. Цвет: Black

Задоволена консультацією, приємними цінами і швидкою доставкою! Камеру тільки отримала, дуже гарна, куплена на подарунок, тому нею ще не користувались - сподіваюсь, що й від товару будуть такі ж позитивні враження якяк і в як

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kisi DVoltix. Цвет: Pink

Брав для дитини на подарок. )

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  kisi DVoltix

Дякую за вашу оцінку

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kisi DVoltix. Цвет: Pink

Обычный фотоаппарат, больше наверное детский. Впринципи ребёнку и брали, качество съёмки и материала среднее.

• Тамара Д***

Виглядає не погано. Все працює

• Наталія К***

Є у Вас фото ? Щоб побачити які виходять

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kisi DVoltix. Цвет: Black

Камера за свої гроші норм. Так в принципі все працює.

Достоинства:
    компактний, з опису підтримка 256 гБ microSD
    Недостатки:
    акумулятор тримає недовго десь годину при поточному включені, треба вимикати апарат для зберігання заряду, що не зручно при користуванні
  • Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kisi DVoltix. Цвет: White

Камера повністю не виправдала очікування, за 4500гривень варто було шукати нормальну камеру а не цей перебільшений рекламний хід, застерігаю та не рекомендую до покупки, дякую

Достоинства:
    Відсутні абсолюно
    Недостатки:
    Це шматок дешевого пластику, дітям в Китаї такі речі замість іграшок дають у дит.садках
    • Продавец  kisi DVoltix

Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо вашу розчарованість, однак маємо уточнити деякі моменти:

Щодо вашого запиту на повернення:
      Ви звертались до нас з проханням повернути камеру. На жаль, ми були змушені відмовити, оскільки:
      Оригінальна коробка була викинута
      Усі захисні плівки були зірвані
      Товар був у використанні

Звертаємо увагу:
      Вважаємо, що негативний відгук залишений з метою нашкодити репутації нашого магазину, оскільки вам було відмовлено у поверненні.

Наш магазин без проблем приймає повернення товару належної якості, якщо він не підійшов за кольором, розміром або через особисті переконання. Умовою повернення є дотримання стандартних вимог:
      товар має бути неушкодженим і не використовуваним;
      збережено оригінальну упаковку та бірки;
      збережено чек або номер замовлення;