Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Навушники бездротові Grafen Pro 2 + Display

Оценка пользователей 4.2/5
  • Ярослав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apprise

До цього замовляли дві пари на іншому сайті по 1700 грн різниця колосальна,заряду вистачає на 3- 4 години максимум,сам кейс швидко розряджається,саме цікаве що коли забирали працівник розетки сказав що вони не несуть відповідальності за товар і у випадку повернення чи гарантії звертатись не до розетки а телефонувати за номером який вказаний як відправник якийсь Микола з Полтави,тому не рекомендую цей товар!

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apprise

Навушники просто потрясні. Звук як на таку дешеву ціну просто неймовірний, дуже зручно, що навушники підключаються миттєво.

• Ліда Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apprise

Гарні навушники. Придбала їх собі декілька днів тому. Повністю задоволена. Відмінна якість і звук. Також подобається зовнішній вигляд, немає нічого зайвого, все просто й класно. Також хочу подякувати, що дуже швидко відправили

• Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apprise

Шикарні навушники з крутецьким шумодавом, басами та чистотою звуку. В мене було багато різних навушників, але ці найкращі за свою ціну

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apprise

Користуюся навушниками вже кілька днів і хочу поділитися своїми враженнями.
    Наявність екрана на кейсі — дуже зручна функція. Раніше часто забувала перевіряти заряд, а тепер усе видно одразу

Звук об’ємний і приємний, особливо під час прослуховування якісної музики. Також порадував мікрофон, для роботи був дуже важливим і тут він дійсно вражає.

Єдиний момент який раджу врахувати - це глянцевий кейс, його можна легко подряпати, тому краще одразу придбати захисний чохол.

Загалом навушниками дуже задоволена, покупка точно вдала

Достоинства:
    Звук та мікрофон, зручне керування на дисплеї