Отзывы покупателей о Комп'ютерний стіл LION Квест Бетон темний (LION-041164) ТОП

Код:  580761940
Оценка пользователей 4.84/5
  • Андрей Г***

агонь

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що меблі Вам сподобалися і виправдали очікування. Будемо раді знову бачити Вас серед наших покупців. Нехай покупка служить довго та приносить комфорт у Ваш дім!

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 150

Замовля собі. Коли зібрав зрозумів, що це не стіл, а американьскі гірки. Ніжки зовсім не надійні з такою легкою стільницею, і вага моніторів, гарнітури, мікрофона не допомогли, щоб він стояв більш устойчиво. Нажаль прийшлось докупляти за ціну стола ще металевий каркас для столу

Достоинства:
    Є стільниця великого розміру
    Недостатки:
    Написав в коментарі
  • Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Белый. Ширина: 150

все супер. все як на фото. дуже великий. за такі кошти такий розмір більше не бачив. збирається легко

• Виталий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Антрацит. Ширина: 150

За свою цену отличный стол. Очень глубокий, хотя выреза в столешнице я не понимаю

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що стіл відповідає Вашим очікування.
      Щодо вирізу в стільниці — він передбачений для більш зручного розташування під час роботи за столом, щоб можна було сидіти ближче та зменшити навантаження на спину. Водночас розуміємо, що така особливість підходить не всім, і дякуємо за Вашу думку.
      Будемо раді бачити Вас знову та завжди готові допомогти з вибором меблів!

• Іван К***

Гарний стіл для пк

Достоинства:
    Дуже великий, багато місця для різних предметів
    Недостатки:
    Трішки хитається
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Іване! Дуже дякуємо за фото й приємний відгук! Радий, що залишилися задоволені. З приводу зауваження - цю проблему дуже легко вирішити — потрібно відрегулювати передні ніжки за допомогою підкрутки. Внизу ніжки є спеціальне коліщатко для регулювання висоти.
      Спробуйте, будь ласка — після цього стіл стоятиме рівно і стійко.

• Ольга Г***

Большой,удобный, собрали быстро

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Ольго! Дякуємо за теплі слова та чудове фото!
      Дуже цінуємо Вашу довіру й раді, що наш магазин залишив гарне враження. Гарного користування!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб Самоа. Ширина: 150

Стол хорошо смотрится, довольно быстро и не сложно собирается. Сидеть за ним очень удобно.

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за гарний відгук і чудове фото!
      Раді, що наші меблі прикрасили Ваш дім. Якщо будете планувати нові покупки — із задоволенням допоможемо!

• Сергій М***

Дмитрий, это точно Сонома хочу купить такой же просто цвет?

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150

Очень классный стол, после моего письменного чувствуется будто взлётная полоса. Из сомнительных моментов разве что вырез под пузико, ибо когда лежишь расслабленным - удобно, а вот когда хочешь ровно сидеть и работать с клавомышей - локти слишком широко в бок приходится ставить. Потому перед покупкой учтите этот момент и попытайтесь рулеткой прикинуть норм Вам будет или нет

Достоинства:
    Большой, легко собирается, вырез под пузико
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за такий розгорнутий і корисний відгук.
      Раді чути, що стіл справив позитивне враження та приємно відчувається в користуванні.
      Щиро дякуємо й за зауваження щодо вирізу — ви дуже влучно описали нюанс ергономіки, який справді може по-різному сприйматись залежно від посадки та стилю роботи. Ваш коментар стане у пригоді іншим покупцям при виборі моделі.
      Бажаємо комфортної та продуктивної роботи за новим столом!

• Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150

Гарний стіл, але присутній люфт

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Микито! Дякуємо за Ваш відгук та зауваження. Раді, що стіл Вам сподобався. Щодо люфту — найчастіше це пов’язано з особливостями збирання або потребою у додатковому підтягуванні кріплень. Рекомендуємо ще раз перевірити всі з’єднання згідно з інструкцією. Якщо ж питання залишиться, будь ласка, зверніться до нас — ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150

Гарний стіл за свою ціну, вміщується два монітори і багато периферійних пристроїв.

Легка сбірка
    Якість матеріалу поверхні
    Недостатки:
    Чекав близько тижня на відправку
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Денисе! Дуже вдячні за Ваш відгук та чудові світлини! Нам важливо, що Ви оцінили якість столу. Бажаємо приємного користування, а якщо щось знадобиться — ми завжди на зв’язку!

• Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150

Гарний стіл для ПК. За декілька місяців користування недоліків не помітив

Достоинства:
    Швидка доставка, гарний дизайн, проста збірка, надійна конструкція
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Артеме! Щиро вдячні за гарні слова! Хай наші меблі створюють у Вашому домі затишок та гарний настрій щодня. Завжди раді Вам!

• Іван С***

Чудовий товар

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 150

Без ушкоджень. Відповідає опису. Якісний товар. Зручна форма та висота.

• Владислав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Антрацит. Ширина: 150

Він як желе. Гойдається навіть від інтенсивної роботи мишкою

Достоинства:
    Великий, гарний, дешевий
    Недостатки:
    Не стійкий, довго роблять на замовлення.
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Владиславе!
      Дякуємо за Ваш відгук! Проблему хитання дуже легко вирішити — потрібно відрегулювати передні ніжки за допомогою підкрутки. Внизу ніжки є спеціальне коліщатко для регулювання висоти.
      Спробуйте, будь ласка — після цього стіл стоятиме рівно і стійко!
      Просимо вибачення, що через мобілізацію працівників та відключення світла Вам довелося трошки більше почекати на виготовлення столу. Дякуємо, що дочекалися. Гарного Вам користування.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Кашемир. Ширина: 150

Гарний стіл, зібрав за 20 хвилин. Великий та зручний

Достоинства:
    Легко збирається. Є 2 кабель канали
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Олександре! Дякуємо за позитивні враження!
      Раді, що стіл відповідає Вашим очікуванням. Ми завжди стараємось забезпечувати якісні меблі та приємний сервіс. Чекаємо на нові зустрічі!

• Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 150

Я задоволений покупкою,стіл гарний великий,ідеально підходить для роботи за компʼютером

Достоинства:
    Легкий у зборці
  • Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Антрацит. Ширина: 150

За таку ціну досить добре

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Євгенію! Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю та зовнішнім виглядом столу. Завжди стараємося, щоб кожен клієнт залишався задоволений покупкою.

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб Самоа. Ширина: 150

Зручний великий стіл. Добряче упакований, не складний в зборці. На столі легко вміщується 2 монітори та системний блок.

Достоинства:
    Розмір
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Андрію! Дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо, щоб стіл довго радував Вас своєю якістю та комфортом у користуванні.

• Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150

Для тих,хто шукає максимально стійкий і стабільний треба брати без ніжок-трубок.

Достоинства:
    Хороший стіл.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Романе! Дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо, щоб стіл довго радував Вас своєю якістю та комфортом у користуванні.

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб. Ширина: 150

Користуюся вже понад 3 місяці, дуже комфортний та стильний стіл, якщо ви хочете придбати його для себе або дитини підлітка, однозначно рекомендую

Достоинства:
    Зручність, ціна, розмір
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Антоне! Дуже раді, що стіл Вам сподобався і виправдав очікування. Нехай служить Вам довго та приносить лише задоволення від користування!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Антрацит. Ширина: 150

За свою ціну шикарний стіл, великий і високий, але через конструкцію і висоту трішки хитається, грати та працювати не заважає

Якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Олександре! Дякуємо за такі теплі слова! Ваша довіра для нас дуже цінна. Хай придбані меблі приносять Вам радість кожного дня.

• Борис П***

Дуже гарний стіл

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Борисе! Дуже раді, що стіл Вам сподобався і виправдав очікування. Нехай служить Вам довго та приносить лише задоволення від користування!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб Самоа. Ширина: 150

Запакований був добре, дефектів не бачу, стоїть також все впевнено, бачу коментарі що в когось колихається, то треба внизу ніжки підкрутить, там спеціальний механізм внизу.
    Була трішки затримка виробнитства через брак світла на підприємстві, але всі ми тут і все це розуміємо.

Достоинства:
    Стіл чудовий, дефектів не знайшов
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що стіл Вам сподобався. Ми цінуємо Вашу довіру та вибір нашого магазину. Нехай меблі служать довго та дарують комфорт! Якщо знадобиться щось ще — будемо раді допомогти.

• Сергий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет: Черный. Ширина: 150

Чудесный стол 2 монитора 27 дюймов становятся с запасом ,собрал его за 15 мин, все ясно и понятно и продумано , цена почти даром

• Продавец  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб артизан. Ширина: 150

Гарний стіл, розмір відповідає. Збірка доволі проста, якість матеріалів гарна.

Достоинства:
    Розмір, якість, швидкість зборки
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Яно! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що стіл Вам сподобався. Ми цінуємо Вашу довіру та вибір нашого магазину. Нехай меблі служать довго та дарують комфорт! Якщо знадобиться щось ще — будемо раді допомогти.

• Тимофей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Антрацит. Ширина: 150

вроде стол нормальный, стоит на ровной поверхности и шатается

Достоинства:
    Большой
    Недостатки:
    Шатается
    • Продавец  Mobiliario

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук! Цю проблему дуже легко вирішити — потрібно відрегулювати передні ніжки за допомогою підкрутки. Внизу ніжки є спеціальне коліщатко для регулювання висоти.
      Спробуйте, будь ласка — після цього стіл стоятиме рівно і стійко!

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет: Черный. Ширина: 150

В целом покупкой доволен,но конструкция требует дороботок.

Достоинства:
    Приемлимая цена,очень стильно и удобно сделан.
    Недостатки:
    Неустойчивая конструкция,нету ни перемычек для стоек,ни металческого каркаса,стол сам по себе довольно хлипкий.Так же один из болтов,который шел в наборое оказался бракованный.
    • Продавец  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Бетон Темный. Ширина: 150
    Достоинства:
    Великий, зручний,легка збірка
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Максиме! Дякуємо за позитивний відгук і довіру до нашої продукції.
      Ми завжди раді дарувати клієнтам якість, зручність і стиль. Нехай меблі радують Вас кожного дня!

• Кирилл Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 150

За такую цену вполне нормальный стол. Большой и удобный, с возможностью регулировать передние ножки по высоте. Единственная проблема это отсутствие на задних ножках отверстий для скрепления их между собой. Пришлось самому сверлить, иначе они ходили ходуном и плохо держали саму конструкцию.

Также хочу отметить что для удобной и быстрой сборке вам необходим шуруповёрт, в моих условиях пришлось поиграться с отвёрткой, ну то такое)

Достоинства:
    Цена, размер, удобный
    Недостатки:
    Не все отверстия для сборки
  • Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб. Ширина: 150

Стіл файний, доволі великий, зручний та приємний на вигляд (прікрипив свої фото зі столом, можливо не дуже якісні). Процес збірки недовгий та нескладний, за інструкцією все швидко зрозумів.
    Проте кольору який я обрав нажаль не було в наявності тож довелося зачекати ще 2 тижні вироблення на замовлення, проте доставка НП була швидка.
    Столом задоволений, за свою ціну дуже достойний варіант) Користуюсь ним вже майже місяць

Достоинства:
    Розмір, ціна, зовнішній вигляд, швидка збірка
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи та за фото! Нам надзвичайно приємно, що меблі відповідають Вашим очікуванням. Бажаємо, щоб вони дарували комфорт і затишок багато років.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Аппалачи. Ширина: 150

В цілому гарний стіл. Виглядає так само, як на картинці в магазині. Єдиний мінус - шурупи для прикручування ніжок мають таку саму довжину, як товщина столу, тому при монтажі ніжок я прокрутила їх наскрізь і пошкодила захисне покриття з протилежного боку. Не критично, але з урахуванням того, що стіл новий, це трохи неприємно
    Якщо потрібен бюджетний варіант гарного робочого простору, то цей стіл гарно підійде

Достоинства:
    Гарний зовнішній вигляд, ціна, зручність
    Недостатки:
    Шурупи у комплекті завеликі, через що при зборці можна прокрутити стіл наскрізь
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 150

Доброго дня, дуже дякую, стіл чудовий, задовільнив всі бажані запити: шукали такий щоб помістився широкий монітор і при цьому не було дуже близько до екрану, і на столешні достатньо місця після встановлення всього іншого обладнання залишилось. Ніжки регулюються по висоті.

Достоинства:
    Ширина, форма, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Олег Н***

За такі гроші топ стіл.

Достоинства:
    Зручна форма кришки, великий, намічені місця для шурупів, ціна, непоганий візуал
    Недостатки:
    Тонкий (кронштейн прогинає край столу)
  • Оксана К***

Стіл великий ,легко складається Дитина задоволена. Швидка доставка

Достоинства:
    Хороший стіл
  • ОЛЕКСАНДРА О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Дуб Аппалачи. Ширина: 150

Дійсно великий стіл влізло 2 монітори і ноутбук для геймерів або програмістів саме те, ще й ціна гарна. Взяли вже 2 таких. Матеріал якісний, збирати легко. За таку ціну конкурентів не знвйшла.

Достоинства:
    Дуже великий і комфортний
    Недостатки:
    поки не знайдено
  • Сергій

Стіл просто шедевр. Я не знайшов жодної проблеми в столі, а я дуже прискіпливий. Ні подряпини, ні вм'ятини, всі розміри дотримані, ламінат приклеєний без зазорів, візерунок дерева відмінний, всі дірочки співпадали, кути заокруглені(внутрішні, в вирізі), комплектація та інструкція на місці. Відмінна робота майстра чи майстрів.
    Окрема подяка менеджеру Nadin за чудову консультацію, та поради в кольорі та доставці, через що я зекономив час та значно зменшив суму за доставку.

Доречі ніжками регулюється кут нахилу стола