Отзывы покупателей о Офісний стіл Doros Т2 120х60х75 см Дуб cонома (DRS-011312)

Код:  580762015
Оценка пользователей 3.71/5
  • Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 60

Стіл чудовий! Великий, простий в збірці, є просторі шухляди для різних дрібничок...

Достоинства:
    Якість - ціна.
    Недостатки:
    Не виявив.

Доброго дня, Руслан.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый + Дуб. Глубина: 60

Стіл мені сподобався дизайном і розміром, крім того, він стійкий і не хитається, як дуже багато подібних моделей із "доступного" цінового сегменту. Але я б дуже хотів, щоб виробники почали давати можливість вибирати напрямні для ящиків, щоб не лише роликові, а нормальні підшипникові. Ну тобто зробити однакову модель, але з варіантами. Причому різниця в ціні сумарно вийде ~200 грн, я розумію, що для багатьох людей ця різниця може бути критичною, проте виробнику достатньо дати право вибору покупцю. Ті, хто хоче зекономити, купить ролики, хто готовий переплатити, візьме підшипники. Тому що роликові страшно шумлять, дуже незручні, але їх використовують майже всі наші меблярі, бо вони дешеві. І хоча можна самому піти купити нормальні, але для цього треба а) піти їх купити, б) самому переміряти всі отвори під інші напрямні.

І проблема в тому, що таке у багатьох наших виробників.

Я бажаю цьому виробнику успішно розвиватися, вони цього заслуговують, бо стіл дійсно якісний, а на його ціну так навіть дуже якісний. Але дайте все ж можливість вибирати напрямні :(

Достоинства:
    Гарний дизайн, стійкий і просторий
    Недостатки:
    Дешеві роликові напрямні для ящиків

Доброго дня, Олексій.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Ми вдячні за Ваш конструктивний відгук, та обов'язково подумаємо над додатковими конфігураціями в картці товару на сайті Розетка, задля можливості вибору для кінцевого споживача.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 60

Я придбав уже два таких столи. Перший збирав годину, другий - 15 хв. Всі отвори є, упаковано якісно.

Достоинства:
    Ціна, якість

Доброго дня, Володимир.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60

Хороший стіл, збирав сам десь 1.5 години некваплячись, комплектація повна, всі отвори на одному рівні, все якісно, після збірки стіл не шатався. Великі ящики. Рекомендую

Достоинства:
    Зручність збірки, якість, великі ящічки, зрозуміла інструкція )
    Недостатки:
    Таке як наче немає

Доброго дня, Ігор.

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 60

Гарний стіл. Дошка всі прийшли без дефектів. Збирали самостійно. Досить швидко.

Доброго дня, Оксана.

• Николай М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Тахо. Глубина: 60

Заказал данный стол, первый раз пришёл пларежденый второй раз пришёл целый, но полки не того цвета что заявлен. Не рекомендую данного производителя. Не вернул, от нежелания 3й раз вездти его обратно в розетку

Доброго дня, Микола.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Нам дуже прикро, що Ви не задоволені покупкою. Ми відправили запит на отримання Ваших даних для уточнення деталей замовлення.

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 60

Отвір в деталях , як і самі деталі, живуть своїм життям, контроль якості- не чув за це. Якось зібрав, доопрацював сам, не рекомендую.

Доброго дня, Юрій.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Наразі на виробництві питання з отворами вирішено.
      Приносимо Вам вибачення за причинені незручності.

• Алина Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Графит. Глубина: 60

Що можу сказати, перевіряйте обов'язково перед тим як забрати, ми стикнулися з браком, тому не забрали, а сам по собі стол нічого

Достоинства:
    По дизайну і сірий гарний колір, у стола є фактура "апельсинова кірка"
    Недостатки:
    Попався з браком, додаю фото

Доброго дня, Аліна.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Ми вдячні за те, що перевіряєте обраний товар у пункті отримання замолення, та приносимо вибачення за незручності. Від сторони постачальника гарантуємо швидку заміну та відправлення Вашого замовлення.

• Ирина М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60

Хотела купить,прочла отзывы,передумала

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?

Доброго дня, Ірина.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Рекомендуємо звернути увагу на дату публікацію відгуків. Ми змінили партію виготовлених столів враховуючи усі перечислені недоліки, та наразі маємо усі вироби без дефектів, в цьому Ви можете переконатися переглянувши відгуки за лютий місяць 2024 року.