- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Дуже стильний набір, який красиво виглядає як на столі, так і в подарунковому форматі. Келихи зручні, важкі та приємно лежать у руці.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір келихів для віскі Moltis MR-1019 з охолоджуючими кубиками. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Виглядає стильно та дорого, келихи зручні, приємно тримати в руці. Кубики швидко охолоджують напій і не розбавляють його, що великий плюс. Все прийшло акуратно запаковано, можна сміливо брати на подарунок.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Євгенія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір келихів для віскі Moltis MR-1019 з охолоджуючими кубиками – 2 шт + 8 кубиків. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Набір бокалів для віскі виглядає стильно й акуратно.Підходить як для щоденного використання, так і на подарунок. Напій у них виглядає естетично, а форма зручна для розкриття аромату віскі. Загалом — вдале поєднання якості та дизайну. Дуже дякую за оперативність доставки! Процвітання Вам
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Ольга!Дякуємо за Ваш відгук. , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Келихи виглядають дуже стильно — товсте скло, добре лежать в руці, відчувається якість. Не якісь легкі дешеві стакани, а реально солідні. Пити віскі з них — окреме задоволення.
Кубики — теж класна тема. Охолоджують напій, але не розбавляють його, як звичайний лід. Поклав у морозилку, дістав — і готово. Для хорошого віскі це прямо мастхев.- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Володимир!Дякуємо за Ваш відгук.Набір келихів для віскі Moltis MR-1019 з охолоджуючими кубиками – 2 шт , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Якість дуже хороша, виглядає преміально і реально приносить задоволення від використання. Рекомендую як для себе, так і на подарунок
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Анастасія!Дякуємо за Ваш відгук. Набір келихів для віскі Moltis MR-1019 з охолоджуючими кубиками – 2 шт + 8 кубиків MR-1019, .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Микита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Класний набір, купував на подарунок, отримувач був дуже задоволений, гарне пакування