Отзывы покупателей о Универсальный пульт для телевизора Samsung Smart TV инфракрасный дистанционного управления без настройки и программирования с Netflix и Prime совместимый с телевизорами 2016 года с кнопками быстрого доступа замена пульта + батарейки 2 AAA

Оценка пользователей 4.71/5
  • Єлизавета Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Перший мінус - батарейок в комплекті не було.
    Другий мінус - не всі кнопки працюють з першого разу; потрібно прикласти нормальних зусиль , аби кнопка нажалась та запрацювала

Достоинства:
    Бюджетність
    Недостатки:
    Некоректно працює
    Батарейок в комплекті , як заявлено в описі , немає
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми вже написали Вам в особисті повідомлення та готові вирішити питання. Будь ласка, надайте відповідь у чаті, щоб ми могли оперативно вирішити дане питання. З повагою, магазин LaymTech

• Продавец  LaymTech

Вітаю! Ваша заміна чекає на Вас у відділенні. Скоро буде автоповернення. Підкажіть, будь ласка, коли зможете отримати?

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Пульт підійшов до телевізора. Добре, що в комплекті батарейки, бо одразу можна їм користуватися. Але при першому користуванні відчула тріщину на задній стінці, якої при огляді не видно. Але буду сподіватися, що пропрацює довго.

Достоинства:
    Ціна, добре працює, зручний
    Недостатки:
    Тріщина на задній стінці
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо, за детальний відгук та високу оцінку!Раді, що пульт добре підійшов до телевізора та ви змогли одразу користуватися ним завдяки батарейкам у комплекті. Перепрошуємо за ситуацію з тріщиною на задній стінці корпусу. Сподіваємося, це не вплине на подальшу роботу пульта.Якщо у процесі користування виникнуть будь-які питання чи складнощі — обов’язково звертайтеся, ми завжди раді допомогти!З повагою,магазин LaymTech

• Денис Р***

Все ідеально нарікань нема

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Соколова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Ідеальна якість за ці гроші.

Достоинства:
    Гарний пульт. Працює відмінно. Вставити батарейкі, які були в комплекті. Дякую!
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді, що пульт повністю виправдав очікування і Вам сподобалась якість. Приємно чути, що все запрацювало одразу після встановлення батарейок. Користуйтесь із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Гарний пульт, працює краще за рідний, якісний пластик, батарейки в комплекті.
    P.S. Можливо комусь буде корисно: щоб вставити батарейки потрібно легенько потягнути вниз задню кришку і вона відкриється

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Оксано, за чудовий і корисний відгук!Раді, що пульт перевершив ваші очікування та навіть працює краще за рідний. Приємно чути про якість матеріалів і наявність батарейок у комплекті.Окрема подяка за практичну підказку щодо відкриття кришки — це точно стане в пригоді іншим покупцям!Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!З повагою,магазин LaymTech

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Чудовий пульт! Працює вставив батарейки і все вуаля! Дякуємо продавцю за швидку доставку! Рекомендую

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Олено, за такий теплий відгук та високу оцінку!Раді, що пульт одразу запрацював без зайвих налаштувань, а доставка була швидкою та зручною.Щиро дякуємо за рекомендацію! Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще!З повагою,магазин LaymTech

• Єлизавета О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Класний пульт, одразу в роботу. Навіть не довелося налаштовувати За ці гроші просто супер, рекомендую

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Єлизавето, за такий позитивний відгук!Раді, що пульт одразу запрацював і вам не довелося витрачати час на налаштування. Приємно чути, що ви задоволені покупкою та співвідношенням ціни і якості.Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!З повагою,магазин LaymTech

• Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Пульт хороший, на телевізорі Samsung працює без будь-яких помилок

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Каріно, за ваш відгук!Раді чути, що пульт чудово працює з вашим телевізором Samsung і повністю виправдав очікування.Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще!З повагою,магазин LaymTech

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Працює з коробки, налаштування не потрібно

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Тетяно, за ваш відгук та високу оцінку!Раді, що пульт одразу запрацював без додаткових налаштувань — це справді дуже зручно.Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще!З повагою,магазин LaymTech

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Тільки получив. День користуюсь.
    Поки працює. За таку ціну норм.
    Подивлюсь шо буде далі.
    Доставка своєчасно.
    Дякую.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Володимире, за ваш відгук!Раді, що пульт справно працює та ви задоволені покупкою на даний момент.Сподіваємось, і надалі він буде вас тільки радувати у користуванні! Якщо з часом виникнуть будь-які запитання чи зауваження — обов’язково пишіть, ми завжди на зв’язку.З повагою,магазин LaymTech

• Василь Б***

Пульт супер,дякую

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо,за високу оцінку та за ваш відгук!Раді чути, що пульт вам сподобався і все працює відмінно. Нехай користування буде зручним і приємним!Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або знадобиться допомога — завжди раді допомогти.З повагою,магазин LaymTech

• Софія С***

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук, Софіє!Дуже раді, що пульт вам сподобався та запрацював одразу після встановлення батарейок без жодних налаштувань. Приємно чути, що ви також задоволені швидкою доставкою.Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо приємного користування, і якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.З повагою,магазин LaymTech

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Усі функції працюють, нарікань немає. Гарний пульт. Всі кнопки відповідають рідному, швидкий відклик. Написи на кнопках чіткі, згодом не стираються. За таку ціну найкращий вибір для техніки.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук, Анастасіє!Раді чути, що пульт повністю виправдав ваші очікування і усі функції працюють коректно. Приємно, що ви відзначили швидкий відгук кнопок, чіткі написи та повну відповідність оригінальному пульту — це справді важливо для комфортного користування.Дякуємо, що поділилися враженнями та відзначили співвідношення ціни та якості. Бажаємо приємного користування!З повагою,магазин LaymTech

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Пульт за якістю добрий. Вставили батарейки і запрацював без додаткових. налаштувань) Подивимося як буде далі... А поки що все влаштовує. Продавцю дякую за швидку доставку.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук, Максиме!Раді чути, що пульт вам підійшов і запрацював одразу після встановлення батарейок без додаткових налаштувань — саме так і має бути з універсальними пультами. Приємно, що ви також відзначили якість товару та швидку доставку.Бажаємо, щоб пульт і надалі працював стабільно та зручно!З повагою,магазин LaymTech