Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Солнечный инвертор Volt Polska ULTRA-HV 6000 24/230V (3000/6000W) + 80A MPPT (450V) (3SSHV30024)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Дмитро Ч***

Не поганиц

Недостатки:
    Кнопка up робить те саме що і кнопка down
  • Павел М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Только получил. По виду, увесистый, не плохо так. Подключу и потом попробую. Вроде как по виду то мощный)

• Варава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

За свої кошти наче гарна річ,по шуму трохи шумить,але стоїть в нежилому приміщення в мене тож мені без різниці,по підключенню сподобались клеми під 220V,а от клеми для підключення АКБ ну прям занадто близько стоять,підключати не зручно,так між ними пластина текстоліту,але якщо буде пробой то буде біда,в мене на щастя lifepo4,тож в випадку кз bms має заглушити батарею,а от у кого звичайні гелеві треба бути у двічі обережнішим,по налаштуванням все добре,на сайті можна сказати інструкцію на англійській (в комплекті польська),гнучкі налаштування майже 40пунктів,по зарядчі АКБ ,виставив струм зарядки на 50А,заряджає 314а/г батарею на 10% за годину.

Достоинства:
    Ціна,потужність,розмір
    Недостатки:
    Відсутність вбудованого wifi,дуже заблизьке росташування клем підключення АКБ
    • Олександр С***

А можете дати посилання на інструкцію англійською будь ласка, бо на сайті тільки польською знаходжу

• Варава Д***

ссылка

Інструкція en

• Валерия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Здравствуйте, подскажите вы можете отправить инструкцию к нему пожалуйста

Достоинства:
    Получили все работаем
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
  • Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Замовив інвертор 15 січня, прийшов він 22 січня. Взагалі замовив 2 інвертори цієї лінійки, інший це 48в 5,2квт, відгук буде і про нього на його сторінці. Нічого прям дуже критичного або мега чудового виділити у інвертора не можу, судячи з усього це аналог якогось подібного масту, може трішки краще, але принцип його роботи, меню налаштувань та інше ну дуже схожі, і все ж є декілька моментів які хочу виділити.

Походу у всіх інверторів цієї лінійки шумить якийсь дросель при наявності мережі, шумить високочастотним писком, за відчуттям ця версія пищить не так сильно, а от на 48в - прям нормально. Ніякі налаштування і зміна підключення та іншого не допомагають.

Кулери постійно працюють, так, вони достатньо тихі, але постійно, при байпасі без зарядки чи тільки від акумулятору. І знову ніякі налаштування та інше не допомагають.

Не маю змоги перевірити що там по кану в цього інвертора, бо акумулятор в мене без кану. Але такий інвертор на 48в підхопив акум на 5квт по кану, виводить окрім вольтажу - температуру і SOC, може буде виводити ще щось, але мені поки що не вистачає часу розбиратись в цьому. Цілком ймовірно, що на типі акумулятору Li він сам витягне і застосує вольтажі зарядки/підтримки/низу акуму і ще якісь параметри. Про це є в інтернеті, але я ще не встиг це перевірити.

За такий інвертор цілком непогана ціна.

Якщо інвертор не для квартири, або буде стояти десь в окремій кімнаті, типу там комори, то цілком нормально.

Достоинства:
    Ціна, достатньо тихі і нормальні кулери.
    Недостатки:
    Постійно крутить кулерами незалежно від навантаження, заряджання, або наявності мережі/байпасу, високочастотний писк, на який важко закрити очі.
    • Тимофій Т***

Дякую за відгук. В мене теж пищить дросель якись я вже думав це брак

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Перед цим мав аналогічного китяйця(згорів-зустрічна напруга), а цей поляк в порівнянні з ним просто Монстр. В два рази більший, в два рази важчий і вентиляторів майже не чути. Рекомендую. Використовую під акум- набір консерв з електромобіля (12шт)

Достоинства:
    Тихо працює
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Микола Г***
    Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Не вводьте людей в оману. Це не гібридний,а сонячний інвертор. Він автономний і працює без мережі 220 вольт.

• Игорь М***

А від мережі заряджає АКБ?!

Добрий день!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Інформацію на сторінці товару оновлено.

• Олег В***

Так а в чому його не гібридність? він працює від акуму + мережа і без панелей і з панелями, сонце йому не обов'язкове і заряджає акум від мережі без проблем.

• Олександр Д***
    Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Конкретно по цій моделі не маю досвіду, є попередня на, так от вона стоїть в парі с двома АКБ Monbat по 200а/г вже другий рік, все чудово, тримають норм, із мінусів тільки гучність при роботі, а так за такі гроші це найкращий варік, але одразу попереджу перять під нього нормальні AGM

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Гучний
    • Роман С***

Який AGM, це в минулому! Зараз тільки LiFePO4

• Геннадій Д***

Так этот инвертор не поддерживает литиевые АКБ

• Наташа К***
    Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

Замовляли інвектор, здійснили оплату за замовлення, кошти зняли. Замовлення резетка скасували. Кошти поки не повернули((, така неприємна історія.

• Юрий Л***

Так я так шось і не зрозумів,так замовляти можна,чи тоже потом гроші шукать по білому світу?(Питання до розетки)

• ОЛЕКСАНДР М***
    Продавец: RozetkaEU. Номинальная мощность: 3

інвертор поганий. 24 вольтний. За таку ціну не раджу категорично. Гелеві акумулятори здохнуть за 3-4 місяці

• Виктор П***

Чим він поганий!?

• Илья М***

У гелевых и агм и так ресурс 5-6 месяцев (600 зарядов) по 3 раза в день если свет отключают вот и считай

• Олександр Б***

Так покупай железо-фосватные акумулятор, он намного лучше.