Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Автоматическая палатка трансформер туристическая трехместная два входа 190х190х140 см палатка самораскладная автомат для рыбалки похода кемпинга отдыха природе пляжная палатка Синий

Оценка пользователей 4.6/5
  • Александр Б***

Палатка быстро собирается 30секунд
    но по размеру не понятно
    первая ночь результат дырка по шву
    материал очень хлипкий
    не рекомендую лучше доплатить и взять уже качество

Достоинства:
    Быстро ставиться
    • Продавец  Bazarnyk

Добрий день!

Хочемо зазначити, що ми повторно перевірили габарити палатки та виконали контрольні заміри — вони повністю відповідають розмірам, зазначеним у картці товару. Усі підтверджуючі матеріали та докази були надані службі підтримки ROZETKA.

Щодо пошкодження, у листуванні Ви повідомили, що дірка з'явилася під час першого використання внаслідок механічного впливу ногами. Без огляду товару неможливо достеменно встановити причину пошкодження, тому ми не можемо стверджувати, що воно пов'язане саме з виробничим дефектом.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Розкладається нормально. Слабкі трубки які тримають палатку(гнуться). Немає жодних прутів якими можна закріпити палатку до землі. Петлі в які мали б кріпитись прути яких немає зразу повідривались

Достоинства:
    Легко розкладається
    Недостатки:
    Неякісні петлі
    • Продавец  Bazarnyk

Доброго дня, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Подібних звернень щодо цієї моделі ми раніше не отримували, тому це перший подібний випадок. Будь ласка, зв'яжіться з нами або залиште номер замовлення — ми обов'язково розберемося в ситуації та запропонуємо можливе рішення. Дякуємо за Ваш відгук!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Дуже чудова штука. Вмістилася вся родина. Компактна в пересуванні, легка вагою. Моя мрія дитинства здійснилася

Достоинства:
    Легка, компактна, має вентиляційні віконця, два входи
    Недостатки:
    Відсутні
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Брали на подарунок синові. Сподобався. Користується.

Достоинства:
    Відповідає опису.
    Недостатки:
    Трішки більша сумка для перевезення потрібна. В штатну дуже важко складати.
  • Володимир С***

Все добре,чудовий намет
    Рекомендую!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Палатка купувалась для того, аби без зайвої возні розкласти її в бомбосховищі і створити тихе й затишне місце ночівлі для наляканої мене, чоловіка і двох наліканих крупних собак.
    В нашому сховищі зимою ходять сквозняки і дуже холодно, палатка цілком виправдовує очікування і захищає від них.
    Тварини в ній набагато менше нервують, крайній великий обстріл ми переночували з комфортом.

Достоинства:
    легко розкладається і складається
  • Галушко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Розкладається і складається швидко і легко. Досить простора Підходить тільки під теплу суху погоду. На дощі навіть на самому слабкому промокне. Роса протікає. За таку ціну пройде.

Достоинства:
    Швидко збирається.
    Недостатки:
    Якісь тканини та шви
  • Олеся Н***

Дуже зручно користуватися. Супер

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Швидко встановлюється, за дві хвилини можна і колишки повбивати, матеріал непоганий, зносостійкість покаже тільки час, цікаво як покаже себе під дощем

Достоинства:
    Швидкість розгортання 30 секунд, плюс колишки встановити
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Bazarnyk

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Маргарита Б***

Щиро дякую,за швидку доставку,намет дуже гарний,для 3 людей ідеально

Достоинства:
    Якість,простора.
  • Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk

Намет чудовий, повністю виправдав очікування. Брали для двох дорослих і дитини - місця достатньо, комфортно. Рекомендую!

• Продавец  Bazarnyk

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!